219

до 310 от славянин

преди 8 години

''*** се'' от страх от твоите ''лоши потупвания по рамото'', ако искаш може да се видим и да се запознаем!?

218

до 313 от славянин

преди 8 години

Няма по-голямо предателство за България от атлантикофилството и анадолофилството (днес Тиквата се скъсал да прегръща и целува талибан Ердоган) на ''демократите'', те ни докараха до днешното положение на най-бързо изчезващата нация на планетата! Откакто преди 26 години поехме по новия и ''светъл'' атлантическо-анадолски път на ''просперитет'', България стигна дъното във всяко отношение - икономическо, социално, демографско, културно, образователно, и т.н.! Безспорен факт!

217

Пророк Илия

преди 8 години

До Анонимен 313Не бой се - русофилите не могат вече да спрат прогреса на вашето поколение - разходи се около джамията в София или из центъра на Пазарджик. Скоро ще турите бурки на жените и ще благодарите на аллаха, че ви е отървал от Русия и русофилите. И ще заживеете в европейския халифат! А след 500 години некой в Москва може пак да реши да завладява проливите през Дунава. ако са забравили що за го вна живеят по тези земи.

216

нико

преди 8 години

До Анонимен 313 простотията ходи по хората анонимен

215

юбералес

преди 8 години

До УнтершайзеРусия започва началото си от Суздалското княжество (Суздалска крайна) през 1169г. когато Андрей Боголюбски обявява отделянето на княжеството от Русь. В последвалата война Боголюбски побеждава Русь, завладява и опожарява Киев. През 1237г. Суздалското княжество пада под зависимост на Златната орда. През 1280г. татарите преместват столицата на княжеството от Суздал в гр. Москва. Така се появява Московското княжество. То става предшественик на днешна Россия.

214

Боби

преди 8 години

До Анонимен 247Дали са Руски или Сирийски тепърва ще се разбере. Освен това винаги е много по-лесно да се унищожат на земята. Макар че честно казано само тези унищожени във въздуха при операции трябва да броим.

213

Анонимен

преди 8 години

Do slavianin - Slushai , ruskia ezik mi e kato bulgarskia I sigurno sum pro4el malko pove4e ot tebe . Ne izpolzvai neprili4ni sravnenia , 4e losho potupvam po ramoto.

212

Унтершайзе

преди 8 години

До юбералесТака е - руснаците са шведи, шведите са руснаци, а финландците са румънци, а румънците са италианци, италианците всъщност са гърци, гърците са египтяни, а египтяните са всъщност българи

211

Куроператор

преди 8 години

До Анонимен 298И тази година се очакват десетки хиляди руски деца да дойдат да гладуват из българските курорти! Щехме се изтепаме с комшиите къде по-напред да дойдат да погладуват

210

юбералес

преди 8 години

До УндершайзеРусь не е основана от Валдемар (Владимир) а от прадядо му Асколд през 862г. Русите са скандинавци от земите на днешна швеция. Фините наричат днес Швеция - Росланд. Валдемар (Владимир) приема христианството през 988г. Повечето държави в Европа не носят средновековните си имена. Например Чехия, Германия, Италия, Украйна, Холандия, Словакия и др.

209

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 299Абе като дойде некой като Депардио да поиска българско гражданство, или некой американец си спаси кожляка в България, надувай бузи и си пери мишата какалашка с руския мечи ***! Сега яж го вна из безплатните го вноядни като този, щото можеш анонимно да закусиш пез да плащаш

208

до 299 от славянин

преди 8 години

Ами той Депардийо си има и френско гражданство, но не живее във Франция, а Сноудън определено скоро няма да се върне у дома, защото знае какво го чака в царството на ''най-великата демокрация'' - пандиз или смърт!

207

Анонимен

преди 8 години

До юбералесевтина украинска пропаганда

206

до 298 от славянин

преди 8 години

Територия като руската се пази с ''пищови'', не с хамбургери, господин ''демократ''! От много хамбургери онова в тиквата ти май се е превърнало в ГМО кетчуп!?

205

юбералес

преди 8 години

Ерофеев и Александров са руски офицери от 3-та десантна бригада на спецназ гр. Толиати. Уволнени са от армията на РФ няколко дни след арестуването им. До тогава са били в отпуск. Размяна няма. Това че се завръщат в същия ден със Савченко е случайност. Попадането им на украинска земя също е случайност. В Украйна не е имало руски войски.

204

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАбе ти май не си с всичкия си! Кви "украински земи" ми бръщолевиш?! Няма такова нещо. Украйна означава Покрайнина! А Киевска Рус е Русия! Прехвърляте всичко негативно на руснаците, което е много удобно за укропите, а не виждате безумната си "логика".

203

Анонимен

преди 8 години

Logikata na rusnaka e kato na onzi " s dvata pishtova na gol zadnik" . Decata mu gladuvat , a toi subira rubli za pishtovi .

202

славянин

преди 8 години

Странно защо ''Киевска Рус'' се е наричала Рус, а не Укр? Защото е била, и е РУСКА, а не някаква друга! ''Укр'', означава, за *** ''демократи''- у девета глуха на Русия! И още, за сведение на *** ''демократи'', в ''дивата'' източна Азия -Япония, двете Кореи, Китай, Тайван няма никакви ''евроценности'' като свободна п.д.растия и неспирни вълни от ислямски нашественици!

201

Ундершайзе

преди 8 години

До юбералесИменно - Киевската Русь с център Киев е руска държава, основана от руския княз Владимир Мономах. Самият той приема християнството в столицата си - Киев и от нам започва покръстването на руския народ.

200

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 282Най-крещящ нацистка пропаганда