17

Анонимен

преди 8 години

Между 3000 и 5000 лева?!Хахахахаха, вие нормални ли сте?!За 500 лева съм си взел всичко необходимо от Andrews!, а роклята на приятелката ми за бала струва точно 600 лева.Какви 5000 лева, тази статия реклама за бързи кредити ли е?

16

Анонимен

преди 8 години

До ДаскалЖалка работа! Разбирам, когато преди 40 - 50 години средното образование се е смятало за апогей на образованието изобщо, да се празнува по такъв начин!Преди 40-50 години в България всеки имаше достъп до образование на световно ниво. Средно образование имаха всички, дори братята, с много малки изключения имаше хора само 8ми клас. Но без значение - средно, основно, висше - за всеки имаше гарантирана подходяща работа според образовението.

15

Анонимен

преди 8 години

Бала не е задължителен и може да се напиеш със секс вкъщи.

14

Анонимен

преди 8 години

Даскале даскале едно време имаше задължителна казарма от близо две години след голямото парти и излизат еднакво *** даскале даскале.............after party

13

дедо Ташунко

преди 8 години

Думба-лумба два дни, три години гладни! Радой Ралин. "На гол тумбак - чифте пищови!" е казал мъдрият български народ, когато нямаше още смартофони.

12

Анонимен

преди 8 години

Пръскат луди пари за една вечер,а след два-три дни,когато мине еуфорията и ги налегнат ежедневните грижи,ще има да се бият по празните куфалници!И питам се най-накрая: кога ще секне тая простотоия?

11

Анонимен

преди 8 години

"Ако детето ви има нужда от толкова пари, за да си прекара добре, нещо сте сбъркали при възпитанието му и не сте успели да му обясните основни неща, като стойността на парите и това, че мнението на околните не е важно."Един от малкото заслужаващи вниманието коментари, които някога съм чел в тази "медия". За "статиите" няма да споменавам. (В повечето случай коментарите са по-интересни от самите статии)

10

Даскал

преди 8 години

Жалка работа! Разбирам, когато преди 40 - 50 години средното образование се е смятало за апогей на образованието изобщо, да се празнува по такъв начин! Но сега, когато висшето образование е девалвирало, а средното е равно на основното от едно време, това празнуване е пълна пародия! Особено, като броят от 1 до 12, сякаш заветната цел на средното образование е, да се научат да броят, бедните неграмотни безхаберници! Дай им на тях чалга и две мастики и им гледай сеира! Жалка, бедна Българийо!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Тоз *** с Лилавия костюм го има в други статии. тоя е на черешата буквално. Не знае къде се намира... хвърчат крака, ръце... Вече е на литър уиски горкия

8

АТАКИСТ

преди 8 години

Всеки от нас се е напивал.Само не мога да разбера защо някои хора толкова държат да се покажат пред медиите наквасени.Или те даже не знаят че ги снимат?Толкова убити от алкохол.Или толкова им е акъла да се гордеят с това?

7

Анонимен

преди 8 години

Почина големия български Музикант- ВАСИЛ ПАРМАКОВ.Лека му пръст.

6

Анонимен

преди 8 години

кило ракия с буркан кисели краставички и съм на луната. 20 лв.

5

Анонимен

преди 8 години

И аз бях толкова наивен, че като приключих с даскалото 5г. не можах да повярвам каква е реалността. И аз не мога да разбера каква е тази мания да се хвърлят пари колкото за една сватба, ама пусти традиции. Сигурен съм че дъщеря ми като порасне няма да е по-различно.

4

Анонимен

преди 8 години

Ако детето ви има нужда от толкова пари, за да си прекара добре, нещо сте сбъркали при възпитанието му и не сте успели да му обясните основни неща, като стойността на парите и това, че мнението на околните не е важно. Дори да ги имате тези пари, се замислете дали не се опитвате да купите любовта на сина/дъщеря си.

3

грух

преди 8 години

грух!

2

Анонимен

преди 8 години

Яката простотия!

1

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

И какъв е смисълът на цялата тази глупост ?