110

D[V01D]

преди 8 години

Отделно да не забравяме шуробаджанащината,която винаги е играла роля като цяло в държавата,а в спорта ни е една от най-силно изявените черти.Дано онази перука се махне и дойде някой, който да възпита борбено поколение,което да има цели различни от напиване в студентски град.Докато не стане това,уважение към родния ни футбол поне от моя страна няма да има особено. Колкото до 94-та - хубав спомен, нищо повече. Времето показва,кой заслужава уважение и кой не.Успех на Ицата и дано се окултури скоро.

109

Анонимен

преди 8 години

Само остава да построим и храм на св. Стоичков. А после да почнем и жертвоприношенията на младенци.

108

юбералес

преди 8 години

До АнтропологХората не мразят таланта Стоичков. Хората мразят ''бай Ганювщината в него''. Няма друг голям футболист, който да е празнувал 50годишнината си толкова помпозно. Всички го дават по-скромно.

107

D[V01D]

преди 8 години

можем да постигнем нещо наистина голямо. Истината е, както каза някой по-долу в наличието на поне капка талант и най-вече много упорит труд. Браво на златното ни поколение, за което. За жалост това не се повтаря, защото освен упорит труд трябва да има и напасване в отбора, колективен дух и още много фактори, които за жалост традиционно липсват при него. Отделно, традиция за нашия спорт е играчите ни да си пречупват психиката в ключови моменти и после наистина хъката-мъката, толкова си можем.

106

D[V01D]

преди 8 години

Хах абе то всичкото много хубаво, ама разбирам да сме Германия, Холандия, ако щете дори Чехия да искаме отбора ни да държи традиционно високо ниво ок, ама то нашия е малко барабар Петко с мъжете. Само за сравнение погледнете отбора на Аржентина. Само забележете какви успехи и постижения имат след послената им титла и "великия" Марадона-наркоман. Истината е, че традиционно силните отбори са други, а ние сме от друг тип, при който много фактори трябва да са налице по едно и също време, за да

105

Антрополог

преди 8 години

Нормално е посредствени хора, които избират мутри, турци, американски *** и пребоядисани комунисти за управници, да мразят Стоичков!Нормално е посредствени хора, които не са постигнали нищо в живота си, да мразят Стоичков!Нормално е посредствени мъже, на които най-голямото "геройство" е да пребият жените си, да си пуснат телевизия Планета, да си нарежат "Народен" салам и да изпият бутилка "Пещерска", да мразят Стоичков!Посредствеността мрази успелите!

104

Анонимен

преди 8 години

Абсолютно прав е, не знам изобщо на какво основание го плюете. И вие няма да искате да контактувате с хора, които сте смятали за приятели, а те не са ви уважили юбилея. Човек един път в живота има половинвековен юбилей.

103

Емигрант

преди 8 години

Ами и на мен България нищо не мие дала като ДЪРЖАВА!Чудесна страна, прекрасна природа, но като ДЪРЖАВА не ми е дала нищо!Простият народ, който ме отвращаваше с тъпотията, завистта и малодушието, също нищо не ми е дал!Завърших в чужбина, работя в чужбина, успявам благодарение на желанието си да постигна нещо в живота си, а не благодарение на българската държава!България като ДЪРЖАВА ми е дала само престъпност, стрес, чалга и посредственост!Това е истината!

102

Анонимен

преди 8 години

Малките злобни човече са се събрали тук да се подкрепят докато го плюят и си слагат утешителни плюсчета, за да се чувстват значими, а той събра 42 000, колкото армията на България, които го подкрепяха в адското време навън. Истината боли.

101

Анонимен

преди 8 години

Гордеех се със Стоичков навремето. Толкова радост ми е дал през годините и особено лятото на 94-та. Имах го за БОГ. Защо така ме разочарова ве, брат? Защо се ***?

100

Анонимен

преди 8 години

Стоичков в много повече българин от 2 милиона българи в чужбина и 5 милиона българи у нас, които ежедневно псуват България и винаги България е виновна за неуспехите им!Стоичков си го каза много добре - тези, които са му помогнали в България са треньорите му, армейски генерал Добри Джуров и останалите от ЦСКА!Всичко останало е постигнал сам в чужбина, благодарение на таланта и волята си!Какво очаквате да каже - благодарение на ГЕРБ, СИК и ДПС взех Златната топка ли?!

99

Естет

преди 8 години

Нормално е, големите мъже така правят - държат на думата си!Респект, Ицо, за годините, когато си ни правиш щастливи!Респект, Ицо, за годините, когато си ни правил горди!Респект и за шоуто, което направи!Всички нормални българи те обичат и ти благодарят!Бъди жив и здрав!А завистниците и мижитурките знаеш къде да ги сложиш!За тях винаги успелите хора, които с честен труд са постигнали мечтите си ще са прекалено висока летва!

98

Scream

преди 8 години

Правилно им е изтрил Номерата. Чул се е с тях лично, те са му обещали, той е казал публично че ще дойдат, и накрая като не дойдоха той излиза Лъжец..Да не говорим че все пак се познават отдавна. *** Постъпка и добър Ответ от Страна на Камата. А това че се е отрекъл от България е Глупост, ако се беше отрекъл нямаше да му гледате Бенефиса в Бг бе, *** Мозъци...Лечков го каза мн добре не може да очакваме от някой който е добър Спортист и да е мн начетен, аман зорзаман от дървени Философи.

97

Анонимен

преди 8 години

Да не сте обиден на България? "България ли? България нищо не ми е дала като държава. България какво ми е дала на мен? Нищо. Аз я напуснах много малък."

96

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМнооого голям българин е Стоичков... :D"Аз се чувствам каталунец. Живея там, имам къща. Ще умра там. Ще ме погребат в Каталуния. Благодарен съм на Каталуния и каталунците, на запалянковците на Барселона. Така се чувствам, не мога да го променя. Бях капитан на националния отбор на България и моята лента бе знамето на Каталуния. Изобщо не ми пука какво ще кажат. Има си снимки. До последния ми мач, до България - Англия през 1999 г., носех на ръката си знамето на Каталуния", гордее се Христо Стоичков.Да не сте обиден на България?"България ли? България нищо не ми е дала като дъ

95

от 114-ти

преди 8 години

...защото хората няма да приемат оправдания от типа "ами толкова си можем". Не е вярно можем повече и затова сме с големи очаквания към сегашните футболисти.

94

Анонимен

преди 8 години

"Едно 4-то място преди 22 години не означава традиционно силен отбор, какъвто едва ли не имаме претенцията да имаме."Сега може и да го нямаме, но знаем, че можем да го имаме и онези момчета го доказаха тогава. Затова се правят сравнения с 94-та, затова и хората очакват силен отбор, защото знаем, че не е непостижимо. Затова хората хулят сегашните футболисти- защото главите им не са на терена, а извън него, защото ги мързи да надскочат себе си, както го направи златното поколение, защото на хор

93

Анонимен

преди 8 години

Марадона е пример за това как един роден велик фустболист,дарен от Бог с невероятен талант може да съсипе кариерата си и животът си с алкохол и наркотици.По добре,че не дойде,защото цял свят щеше да види на живо вкакво се е превърнал.

92

до 107

преди 8 години

"Истината е, че това е народопсихология. Разчитаме на минало и на единичен силен момент."Не е народопсихология, в Англия на всяко световно сравняват сегашното поколение с онова, което спечели световното през 1966-та. Това е абсолютно нормално човешко поведение- летвата вече е вдигната високо и няма да я сваляме заради тези, които не могат да я прескочат. Това го правят всички от англичаните и Световното през 66-та, до българите и световното през 94-та.

91

D[V01D

преди 8 години

Трифон Иванов - лека му пръст се опазиха с добро име не само като професионалисти, но и като личности. Адмирации, за което. Но от там нататък не е ли надценяване на всичко случило се? Да ок, зарадваха ни през онова лято. Аз също се радвах като всички останали. Е и? Това повод ли е да си затваряме очите за истината? Пак питам: нормално ли е да си затваряш очите за нечие престъпление или простотия, защото е играл добре футбол преди 22 години?