21

Antonim

преди 8 години

До АнонименИ как инвалид, в инвалидна количка на 87 години да започне бизнес, да спечелипари, които да инвестира в охранителна техника. Всички знаят, че по селата останаха основно старци, за които държавата нехае.

20

11111

преди 8 години

Според еврогеййските изисквания е обида думата "ц.........н" ,затова трябва да пишем РОМ!

19

Antonim

преди 8 години

Какви са тия звездички, дето ми ги поставяте? Можеби трябваше да напиша роми или *** сънародници?

18

Голема Тиква

преди 8 години

Виждате ли колко добре живеете при мен!15 пъти да ви крадът покъщнина и още има за крадене!Имате много зарад това ви крадът,ако нямахе няма какво да ви откраднат!И огради струити ...знам аз колко пари отиват за огради ,а вие ги струите все едно кучешка колиба правите!Имате паричкии ,имате само мрънкати само мрънкати!

17

Анонимен

преди 8 години

Като не искат да се оплакват в полицията. Да се оплакват на журналистите. Те ще пишат ни ще четем ще коментираме. Кражбите ще прпдължават.

16

Анонимен

преди 8 години

Като не искат да се оплакват в полицията. Да се оплакват на журналистите. Те ще пишат ни ще четем ще коментираме. Кражбите ще прпдължават.

15

Eдин от Северозапада

преди 8 години

Много пъти съм казвал, че законното притежаване на оръжие във всяка къща, законната самоотбрана , в такива случаи, ще реши много проблеми. Но, не им стиска.

14

Бобчо

преди 8 години

Добре де, самия гусин инспектор го казва, цитирам - "За да се докаже едно престъпление, трябват и следи, и свидетели, така наречените годни доказателствени средства". Идва крадеца, една брадва във врата, една права лопата, 4 кубика земна маса и готово. Ни следи, ни свидетели, ни годни доказателствени средства.

13

ха ха

преди 8 години

Ами всички избягаха на София - нормално някой да завземе това което ние изоставяме.

12

Параграф 22

преди 8 години

Правосъдие е коляното в корема направо от пода в зъбите нощем тайно с вдигнат нож долу в склада с боеприпаси на бойния кораб с пясъчен чувал по главата тихомълком в тъмнината без никакво предупреждение. Въжето около врата.

11

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДокъде ни докараха комунистите за 45 години управление!+25 г. комунистическа демокрация

10

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

до 5По време на социализма беше построена съвременна България. Стотици хиляди километри асфалтови пътища, ж.п. линии, язовири, електрическа мрежа, АЕЦ, мостове, тунели, предприятия, ТКЗС-та бяха направени от нашите родители.Не казвам, че турците не са работили тогава. напротив !Но основната тежест е изнесена от основния етнос, а той е БЪЛГАРСКИЯТ !И не ние пращаме турците при ромите, а те сами отиват при тях.Кой построи стотици джамии в ромските махали ?Българите ли ?Не ! Турската ДПС !

9

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

до 5По-полека, че както си я подкарала скоро ще изкараш, че България са я построили турците със своя труд, а ние българите само сме крали и живели на аванта.Нищо подобно !БЪЛГАРИЯ я построиха нашите бащи и майки, дядовци и баби !От една поробена и обезкръвена държава по време на турското робство, след Освобождението през 30-те години на миналия век България става една от най-бързо развиващите се страни в Европа.И това по никакъв начин не се дължи на турците !Дължи се на нас българите !

8

ккккккк.....ррр

преди 8 години

Социоложката-министър се обиди на голямата Нешка, че я нарече "някаква си", ами що не вземе да се обиди и да си свърши работата с битовата престъпност или поне да се опита! За 33 села - два патрула! Чудя се как и два са отпуснали!

7

d1

преди 8 години

Това са господата "бразилци", ток по оградата да ги пържи и готово. Но пък и така не става че после бразилката ще дойде да те съди че малолетните и деца са иззгорели от твойте предпазни мерки....

6

TOP SECRET

преди 8 години

Ако не е имало Византия в нашата История сега немаше и един ром-влах да има в България , тоест хем са ги християнизирали хем озаконили като човешки същества

5

Анонимен

преди 8 години

Хората от Доганово да благодарят на всички които 2009 г започнаха атаката срещу полицията- да не забравяме една телевизийка където Сашиту Дюдиков храчеше денонощно полицията и вървеше курсив- "Невиждан полицейски произвол", той обслужваше интересите на тия дето си изтъкаха платното и след това ритнаха кросното,пардон небанката, а всички ние и нашите внуци ще връщаме едни 4 милиарда, да благодарят и на съдебната система- "НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ- ТЕ ГИ ПУСКАТ".

4

Анонимен

преди 8 години

Абе стига сте бутали турците заедно с ***, защото турците не крадат и работят, плащат си сметките и не са мързеливи и глупави. Всеки в тази държава плюе, но нищо не прави, а в Кърджалийските турски села няма кражби. И знаете ли защо? Защото турците не са българи. Затова. Айде пак плюйте по турците. Но се замислете. Замислете се за себе си. За своят мързел и своята глупост. За своето бездушие и своят егоизъм. За своите недостатъци. Защото тази държава се казва България. Вие я правите. Вие.

3

бтв ханъм

преди 8 години

Това са културни традиции на един пъстър и романтичен етнос, моля не използвайте езика на омразата.

2

филия с мас

преди 8 години

15 пъти Борисофф да изреве на умряло!