102

БАБА КУНА

преди 8 години

НАЙ-ХУБАВОТО ОТ ЦЯЛАТА ДАНДАНИЯ Е ЧЕ РЕФОРМАТОРИ, АБ-ВЕЙЦИ, ПАТРИОТИ И СИЕ СА НА ПЪТ ДА ПОБЪРКАТ БОКО, КОЙТО В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА НАПЪЛНО СИ ГО ЗАСЛУЖАВА.

101

Наивник

преди 8 години

Защо не се приемат правилата на всяка държава при техните гласувания. Произволен пример. Германия не разкрива секции извън посолства и консулства в чужбина, това важи и за нас в Германия. В друга държава може да не е така, ще спазваме техните закони. Турция дали разкрива секции в чужбина без ограничения? Ако е така (май не е ), и за нас ще важат същите ограничения. по демократично и неоспоримо не може да има.

100

от др.Българче

преди 8 години

До БългарчеКое му е достойното? Че е бил доносник на ДС!Че работи против българчетата в чужбина!Всеки който пречи на българите в чужбина да гласуват и да се отчуждават от родната си страна е предател на българските национални интереси.България е там където живее и един българин.Има други методи и средства да се попречи на турската държава да се меси в изборите у нас,чрез българските турци.Но затова трябва ум и воля и дупе.

99

Анонимен

преди 8 години

Българите са мирни граждани но Българеещите се ромчета са супер озлобени , да си покажем произхода и корените

98

Анонимен

преди 8 години

Ако не се преведе закона за гласуването в правилните релси турчетата винаги ще определят тези които ще ни управляват. Защото те може и да нямат мнозинство в парламата но се присламчват при тези които им дадът най дебелото парче от баницата. Видяхте го местан каква свадба направи в турция с вашите данъци с които ги субсидирате. Спрете да плащате данъци на турчетата защото по този начин ги правите милонери а покрай тях и мутрите и селънжърите в парламата. А вие ще мизерствате до краят на дните си.

97

Анонимен

преди 8 години

Псевдопатриотчетата и те барабар Петко с войводите. Смешковци.

96

Анонимен

преди 8 години

Интересно ми е 5 Поколения назад на Валери , какви са по произход

95

Анонимен

преди 8 години

Известни българи с ромски корени от Визънтийско , що е то?

94

Анонимен

преди 8 години

Димитър Общи е бил също Патриот но е бил Престъпник , така че Партиотизма трябва да се води като Престъпление в България

93

Иниацитивния

преди 8 години

Право на глас само за тези, които оставят принадената стойност от труда си (физическия или интелектуалния) в българския бюджет. Ситите псевдопатриоти навън, никога няма да повярват на гладуващите в страната, разчитаще само на своите доходи в България.Били хранели своите близки в страната ни, ами кой ще помага на самата държава, за да се управлява (разбойнически) и защитава!Истинските патриоти и заслужаващи страната си са тук в родината си и не я изостават за щяло и нещяло! Влачат тежкия хомот.

92

да споделя

преди 8 години

Моите приятели избягаха още 2007 до 2009....Тогава мин.заплата беше 280лв а 600 лв беше много висока заплата. Сега повечето казват че ако могат да вземат 1000 лв изобщо не биха тръгнали. Всичките си изплащат жилища тук и си правят сметки за малък бизнес и завръщане след 2020г.

91

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Само тия, които са в ЕС... - и точка...

90

FBI

преди 8 години

Извинявам се предварително на сайта но искам да изкажа просто мнение , на снимката горе аз не виждам 2-*** Партиоти а от ляво един Българеещ се ром(по известни като Дасикане Рома) понеже имената лъжат но лицето и чертите не лъжат и от дясно един Македонец с български документи , тези 2-та ли искат да управляват България

89

CCCP

преди 8 години

Аре стига стаа Манипулация и Дезинформация наречена Патриот , какви патриоти през 2016 не са партиоти а Мошенници и Крадци

88

ODESSA

преди 8 години

Мен България ми е във сърцето. Никога не съм плюл по сънародниците си българи. Не ползвам фейсбук. Няма и да гласувам за мутри. Дори да ми дадат това право. За всичките тия бих гласувал със ПКТто на танка.

87

в България

преди 8 години

Коя е тая дето"репликира"? Каква е? ИК си е добър. Ако искат да гласуват да го заявят предварително както е в ЕС. Не да правят секция и после 10-20 да ми гласуват. Нали все пак промениха закона според 90% от исканията им. Какво повече. Не искам друг отвън да ми определя живота.

86

Абдуллах Четин

преди 8 години

Ако спрат гласуването от Турция ще има етнорелигиозна отечествена война за освобождаването на окупираната турска част на България. Всички поробени етноси ще счупят оковите на робството.

85

Анонимен

преди 8 години

Тези които не живеят в България с какво право ще решават съдбата на тези, които изтърпяват всички идиотии на управниците. Който иска да гласува, стои в България и мизерства заедно с нас. А що се отнася до турците, тези хора не знаят дори български език и не се антересуват от българите, тях ги карат като стадо да гласуват за хора, които Ердоган реши. Това е очевадно, и не разбирам защо не се осъзнава.

84

КК

преди 8 години

Повечето напуснахте България, щото била лоша, мизерна, наричате я "клоака" по форуми и във Фейсбук. Доста от вас заявяват, че никога не биха се върнали. Защо тогава искате да участвате в изборите ни, ей така, дистанционно?Ако наистина ви е грижа за България, елате и гласувайте тук! Ако ли не - вървете на майната си и ни оставете сами да ковем съдбата си и да си решаваме проблемите!

83

fsd

преди 8 години

Според мен цялата измислица с гласуването е ББ да има причина за предсрочни избори. Сега ПФ излизат велики, ГЕРБ демократи. Идва нов вот-ББ го копува, ПФ влизат. Ако вота за ГЕРБ е твърде слаб ББ се пробва за президент, което му осигурява защита от евентуално разплитане на схемите му. Ако ГЕРБ спечелят с много-старата песен на нов глас и без излишни партийки от които да зависи.