10

Един от Северозапада

преди 8 години

"Случи се нещо съвсем друго. Американците изглежда не бяха подготвени, но могат ли да бъдат винени?" Нимани казвате, че и Ал кайда, цветните революции и арабски пролети са станали без участието на САЩ, без обучение на активистите, тренировки и логистика? За толкова наивни ли ни имате вече?Страната, която даже в малка и нищо не значеща (вече) на картата на света, си назначава министри, които отдавна са забравили да пишат на родния им български, не се меси навсякъде по света???Плоско....

9

Кузмов

преди 8 години

Не е грешка :) всичко е прекрасно за тях :)

8

Анонимен

преди 8 години

Просто трябва да се приеме фактът, че някои народи по едни или други причини са изостанали в развитието си. Насила хубост не става. Най-добре е да бъдат оставени да се трепят помежду си, докато не узреят сами. Исторически етапи не се прескачат.В най-лошия случай трябва да бъдат изолирани, за да не заплашва демократичния свят. В това отношение полезно четиво би бил романът на братя Стругацки "Трудно быть богом".

7

да

преди 8 години

заработва грънци :)

6

Лумпен Лумпенян

преди 8 години

Василев! Пиле шарено. Заработваш ли зельоних корекомских денег? ;)) Кажи си бе момченце, не е срамно.

5

да

преди 8 години

всички империи са рухвали от изтощение.. тия *** ще рухнат от глупост

4

Ко речи?

преди 8 години

Какви грешки бе,те щатите си играят играта перфектно,вече 20 години избиват шалварите и източват ресурсите им.Продават оръжие за милиарди,маковите полета в Афганистан пръскат хероин по света в несвяст,а петрола си го купуват на 30$ барел вече.Тия измишльотини за борба за демокрация да ги разправят на децата в детската градина.

3

Анонимен

преди 8 години

"83% от хората в Йордания имат негативно мнение за Съединените щати"И в останалия свят е така, само тук има 5-6 прошляка като Одисей и Василев дето като чуят САЩ и се изпускат в гащите от кеф.

2

Анонимен

преди 8 години

Е, щом Израел е недоволен от Обама, добре.

1

ужас

преди 8 години

САЩ докара на близкия изток само беди,смърт,мизерия,разруха откъдето минаха реки от кръв течът..