35

Анонимен

преди 8 години

Когато Тръмп стане президент на САЩ (с което и цар на Литва), ще накара художника да му надуе тромпета.

34

Очевидно

преди 8 години

Тея ги тресе хохолският синдром!И май държат някой да ги оправя,а не те самите....

33

Анонимен

преди 8 години

Те добре са ги изтипосали ама като спечели изборите Тръмп което е напълно сигурно да не им отеснее територията? Оня отвъд океана не си поплюва. Толкова е луд че ще му правят кавали.

32

стършел

преди 8 години

Опитвам се да разбера защо тази статия е публикувана с български сайт. Тази "новина" да не би случайно да е от американски сайт, който има наглостта да вменява на читателите си идеята, че по-готин и по-забавен президент от Обонго нямало и как щял да липсва на всички след като си тръгне?! EXCUSE ME?!?!

31

ivailo1403

преди 8 години

Страшна статия ! Следващият път сигурно ще ви вдъхнови някакъв надпис, надраскан в някой обществен ***.

30

Анонимен

преди 8 години

Стига глупости ... Безпокойството , затова много мразения и ненавиждан руски език го говорят всички в балтийските държави.

29

ДАЛИ

преди 8 години

Историята ще се произнесе , но аз виждам че в нашето време няма да се роди Лидер като Путин .

28

ЧАР

преди 8 години

"Тръмп каза публично, че Путин е силен лидер, а НАТО е остаряла и скъпоструваща организация".УБИЙСТВЕНО ПРАВ В ИСТИНАТА. ЗАЩО НЯКОЙ ХОРА НЕ ВИЖДАТ ОЧЕВАДНОТО ???

27

Ангел

преди 8 години

Той и Обонго викаше преди 7години че за него Русия е приятелска страна и ще поддържат топли отношения но видяхте после кво стана.Американския президент няма цялата власт както Руски или Турския.В Америка всичко се решава от Конгреса ,ЦРУ и Пентагона.Само на Хартия са Президентска държава

26

SS

преди 8 години

Ердоган накара Меркел да повдигне дело за обида нанесена му от журналист, какво ли могат да направят тея двамата на бедния собственик на кафенце в Литва.

25

Анонимен

преди 8 години

Балтийско куче винаги лае за тези, които я подхранват днес. Само така!

24

Анонимен

преди 8 години

До ГошуНа теб Гушлю, някой отдавна ти е анексирал акълеца. А понеже нямаш пари и за цигари, не можеш дори и интернет да си платиш, камо ли да идеш до Русия и да видиш "празните "им магазини как пращят от стоки, които ти и на сън няма да опиташ. Освен това вродената ти умствена недостатъчност ти пречи да видиш в историята, че това, което ти папагалски, по наръчник, наричаш "анексия" е справедливо самовъзвръщане на отнета преди от комуниста Хрушчов исконна руска земя.

23

Румбо

преди 8 години

До еваладо 22 "С.екс едва ли,джъст кавали!"(за отношенията Обама-Меркел)

22

Румбо

преди 8 години

Ха-ха,треска ги тресе тия-да не би да ги изостави Тръмп!То проблемът им е друг,ама явно не го осъзнават-САЩ няма да ги изоставят,напротив,ще ги въоръжат и ще ги сложат на първата линия-там,където се умира гарантирано!Впрочем,то няма нужда от война-демографските тенденции в Прибалтика сочат прогресиращо изчезване на населението и то по-бързо от нашето(30% за 25 години).След влизането в ЕС този процес кой знае защо се засили. Затова и Меркел се кани да им прати "бежанци",да оправят демографията.

21

Анонимен

преди 8 години

До обективенА защо пък да не носят "Адидас"?! Имат пари, купуват, носят. Не са като теб да се караш с циraнkитe и да им дърпаш от ръцете леко проносени шорти в магазин "секънд хенд".

20

Анонимен

преди 8 години

22 Правиш ли разлика между твоето умотворение и графита

19

Гошу

преди 8 години

До 19Да бе, много хубаво живеят в момента колхозниците пияндури. Със заплати по-ниски от българските и празните магазини. И интересно, как така всички тези държави, дето се измъкнаха от хватката на СССР, народа им иска да е със Запада и по-далеч от бившия си съюз СССР, сега Колхозия? И друго интересно има, как така вашият цар *** уж не ги иска да му тежат, а само се оглежда какво да завладее и анексира, м?

18

евала

преди 8 години

Обама с Меркел на задна няма ли да има?

17

Валентин

преди 8 години

"Графитите отразяват опасенията на някои литовци," - може и да са само двама, но щом са в услуга на либерстията, веднага ще ги отразим по медиите.

16

Гошу

преди 8 години

Eто как една такава съвсем простичка новина може да превърне нашата мила путлeрастия във върл, доживотен враг на цялата литовска нация. Щом заобичаха Тръмп само защото един път подметна нещо положително за цар ***, значи правете си сметката колко им е акъла :)))