56

Анонимен

преди 8 години

Трагедия за християнството. Как ще пишете че демокрацията надвила над исляма!?!?!? Исляма се възползва от демокрацията! По-толкова очеваден начин, че е видно колко слепи са всички толер-асти. В лОндОн има между 5-8% чисти инг-илизи, всичко останало е африканци и азиатци, като под азиатци имам предвид индийци. Няма да е бял кмета. Скоро може и баба Ели стане дядо, да пусне брада и да му викат халиф. Вероотстъпници.

55

7+

преди 8 години

Спяща клетка в действие!!! Най-големия успех на терористите след 11.09. Няма да се изненадам ако се самовзриви в кметството.

54

мая

преди 8 години

До българка да да добре, ти си много в час , глупачка, българите са най продажното племе

53

Анонимен

преди 8 години

Тоа с ТЕЛ. ИЗМАМИ се обади най-сетне

52

Димитър Общи

преди 8 години

Комунизмъ 50 години ни промива мозъците че Османска Империя било мн. лошо нещо при 52 сегашни Държави никой не изчезнал

51

Анонимен

преди 8 години

Омразно племе сте вие *** и турци, живеете само да вредите и да мърсите света. Коментарите ви показват думите ми 1:1.

50

Анонимен

преди 8 години

А някой да обича турците? Руснаци, гърци, сърби, иранци, българи. кюрди, арменци, кой?

49

Руска Филология

преди 8 години

В Лонодон и Америка може в България не може , не искаме защото ни промиваха мозъците с Руска Филология цели 100 години

48

Турчина

преди 8 години

До българкаБългарите в БГ са едни от най нещастните нации затова мразят почти всичко живо от Азия до Европа та чак до Америка. Те мразят и хората от собствената си кръв няма един политик който да не го мразят

47

Анонимен

преди 8 години

След като вече и пакистанец стана кмет може да си представите колко пакистанци има в лондон. То ако са само пакистанци с х.й да ги опрашиш ама не са само те. Като излезнеш по улиците на лондон а и не само бял човек се среща след 100 кафени. Един бял на 100 кафени какво ви говори това за енгелезите!?Те са изчезваща нация и това е много добре! Живял съм там една година и съм се отвратил до такава степен че само името англия ми причинява алергия.

46

Берлин

преди 8 години

Бил съм в Индонезия и Малайзия. Обикалял съм и в Турция. Бях в Бахрейн. Веднъж дори се залутах в Бомбай и случайно попаднах в мюсюлманския квартал. Живял съм няколко години в Нойкьолн. Общувал съм достатъчно много с тези хора и мога да кажа от първо лице, че са много по-приветливи и усмихнати от пропитите със злоба и омраза български рaсисти.

45

българка

преди 8 години

Знаех, че англичаните са г.л.у.п.ави, но не предполагах, че са чак толкова. И тия кухи хора си позволяват да мислят хората от Източна Европа за втора ръка. Те тогава са си напарво трето качество.

44

Българка

преди 8 години

Аз съм българка, омъжена за пакистанец и живеем в Лондон. Имаме 3 деца и планираме още, но не разбирам от къде идва цялата злоба на българина към мюсюлманите. Искахме да посетим България заедно, но мъжът ми е прочел във вестник "Сън" за нацизма в БГ и се отказахме.

43

Анонимен

преди 8 години

Чета и не вярвам на очите си... Какъв добър ислям бе редакторе? Ти познаваш ли тези "хора"? Бил ли си поне един ден с такива? Псиxопaт...

42

Ангел

преди 8 години

Какво повече би накарало толерантните Англичани да намразят Исляма още повече ,освен новия им Кмет Ислямист. Хан беше избран заради единството и обединението на втората по големина група в Лондон Ислямистите.Тепърва предстои най-толерантния град в света да намрази тази ***.

41

Анонимен

преди 8 години

беломунявите островитяни пак доказаха, че имат ментални увреждания.

40

боян

преди 8 години

великите "колонизатори" ингилизите - ХАХАХАХАХАХАХАсами си го търсеха, сега си го и получиха

39

гайо

преди 8 години

е защо си го избрахте бе хора

38

много са

преди 8 години

В Ню Пакистан, Европеидното население е деморализирано и разпокъсано. Мюслитата се много и все още единни по въпроса за своето различие. Трябва да минат поне 3 поколения за да може дифузията да направи тези различия безинтересни. Тогава накой леко *** Англичанин ще ни обяснява как е изглеждало коренното население на острова.

37

Веско

преди 8 години

Самото ежедневно подчертаване, че е мюсюлманин е достатъчно за да станат по-нахални и нагли. Това е в доктрината на исляма, да афишират с всяко минаре, зач0хлена жена или кмет, много сме и ще ни слушате!