38

фен на бсп

преди 8 години

Голям капан за бедния народ! Това е референдума! Иначе може сценарисъчето да е имало на ум думата СМЯХ обаче да е казал страх!

37

Oleee

преди 8 години

Язе нещо не разбирам. Ние избираме дУпетатите, общински съветници, президент, кметове, обаче твърде малко хора са доволни от тях. НО, за сметка на това сега ни предлагат да избираме и началници на полиция и магистрати. И тук ми идва питането - поради каква причини си мислите, че ще изберете читави началници на полиция и магистрати, при положение, че не сте доволни от собствения си избор на дУпетати, общински съветници, президент, кметове???

36

Анонимен

преди 8 години

Нека ОТДЕЛИМ слави и сценаристите му (които са хитри бизнесмени) от въпросите (които са полезни за страната)

35

Анонимен

преди 8 години

Дългият иска да стане президент или да вземе 50% на ББ

34

Анонимен

преди 8 години

Не вярвам на Слави, нито на сценаристите му, но въпросите са добри - нека има референдум.

33

Умират от страх!

преди 8 години

Щом Тиквата се гласи да бяга в Президентството, значи наистина умират от страх пред алтернативата Слави да влезе в политиката. Не съм фен на простоватите му шеги и песнички, но щом това е пътят да се изрине ГЕРБ и Тиквата, значи съм за !За съжаление, Тиквата е топ мафиот и най-вероятно ще убият Слави. С компромати вече опитаха, не стана. Сега им остава само да го застрелят.

32

Анонимен

преди 8 години

Смешници са тези двамата и тези които те представляват. Първо, въпроса с електронното гласуване е напълно безмислен. Второ, тези главозамаяни славчовци, как точно смятат че ще направят реферндум с 6, повтарям ШЕСТ въпроса. Как точно ще отговаряме на тези въпроси, точка по точка или с едно да на всичките...и както ще правят тези които ще имат различни отговори по различните въпроси. Въобще, недомислици на Славчо и един напълно излишен референдум

31

относно

преди 8 години

А държанието на сценаристите беше под всякаква критика, не може да заместиш липсата на аргументи в защита на нещо (в случая защита на *** въпроси) с нахална ирония и агресия. Ако ще сменяте системата , демонстрирайте нещо по-добро поне, повдигнете нивото си!

30

относно

преди 8 години

О всичките въпроси има 1 истински, а той е първия! Останалите са боза и/ или пълнеж с някакви цели ... Въпрос 6 е откровена глупост ..., тия шефовете на МВР каква избирателна кампания ще водят, а какво ли ще обещават на престъпниците, а то всъщност кой освен тях (престъпниците) познава въобще работата им, че да преценява кой е по-добър ;) ;) Въобще тия 6 въпроса, пораждат поне още 100 въпроса, а не решават много проблеми!

29

akut

преди 8 години

Аз съм ЗА намаляване на депутатите. но зад референдума на трифоновпрозират корестните цели на трети лица които искат да бутнат правителството и за мен това са дпс. бсп. атака и дост както и чужди онтереси

28

ДО 23

преди 8 години

С това мислене стигнахме до тук. P.S.Иначе си прав

27

относно

преди 8 години

Относно въпросите: 1-твърдо да, нека кандидатите застанат лично зад обещанията си; 2- твърдо не, откровен популизъм, а няма ли да се вдигне цената на тия 120, че да си ги купуват по-малък , но добре подбран кръг от хора, а няма ли да се вдигне четворно броя на сътрудниците ;); 3- НЕ, а защо не се въведат поощрения за гласуване, вместо задължаване за това ;); 4- ако това електронно е МАШИННО - тогава ДА, иначе не; 5- да, ама защо не 50 стот. или 2 лв ; 6 - твърдо НЕ, *** въпрос ..

26

teo

преди 8 години

СТИГА С НАГЛАТА ШОУМАНИПУЛАЦИЯ НА ШОУГЛУПАКА СЛАВИ ТРИФОНОВ!!!УВАЖАЕМИ ПЛАТЕНИ ЖУРНАЛИСТЧЕТА, ТОВА НЕ Е РЕФЕРЕНДУМА НА СЛАВИ, КОЙТО Е ЖАДЕН ЗА ВЛАСТ, КОЯТО НЕ РАЗБИРА И УСПЕШНО НАПРАВЕН БЕЗПЛАТЕН ПИАР НА ПРАЗНАТА СИ ГОЛА ГЛАВА С КОЯТО Е ГОЛА ВОДА1 ЗАПОМНЕТЕ ТОВА Е РЕФЕРЕНДУМ НА НАРОДА, А НЕ НА СЛАВИ, ОК???

25

ко4ан

преди 8 години

тая държава няма оправяне, ако ще през ден референдум. много крадете бе

24

Анонимен

преди 8 години

От въпросите за референдума подкрепям само 3.Останалите са изключително необмислени, даже вредни.

23

Oleee

преди 8 години

Язе викам да ги направим 28 дУпетатите - по 1 за всяка област. Хем по-лесно ще се корумпират, хем повечко власт ще им дадем в ръцете, хем и големи пари ще спестим! Само да не ни излезе изотзадзе това пестене. *** народ - слаба държава.

22

до 28

преди 8 години

Анонимници, защо лъжете хората ? Как ще направи референдумът тоталитарен режим? Един референдум е израз на на-висшата форма на демокрация , а именно -пряката демокрация. Обяснете как точно ще ни докара тоталитарен режим ?!?! А?!?! Няма как да обясните, вие сте просто платени да плашите хората,да обърквате и да насаждате своето мнение. Обаче то за това се иска и интелект, не само 30 сребърника. ...

21

бг

преди 8 години

Като чета коментарите....не сме народ ние...никога не сме били истински свободни...1300г. България -800 робство а останалите зависимост,народа е с робско мислене...и тарикати ..и завистници..и слепи.Спим и нищо не правим а когато някой предприеме нещо...критикуваме,обиждаме,търсим кусури...лаем...мисля че трябва да се подкрепи тази инициатива,и Слави..щото в големи лай.а сме затънали..всички грабят и пълнят гуши...а като се огледам рядко има семейства с повече от 1 дете около мен...жалко за нас

20

БАБА КУНА

преди 8 години

ТО Е ЯСНО, ЧЕ ДЕПУТАТИТЕ СТРАХ ГИ ТРЕСЕ ОТ ВЪЗМОЖНАТА ЗАГУБА НА ДОХОДОНОСНИТЕ ДЕПУТАТСКИ МЕСТА. ТАКА Е ОСОБЕНО ПРИ ГЕРБЕРИТЕ ПОНЕЖЕ СА НАЙ-КРАДЛИВИ.

19

Георги

преди 8 години

Референдуми е редно да се правят по въпроси засягащи цивилизационен избор. В случая част от въпросите са от чисто експертен характер. Например за броя на депутатите. Колко хора наистина са наясно колко е оптималния брой? Аз не съм. Обаче ще се допитаме до стринка Гюрга от Чепръчене и *** от Факултето. Също и за партийните субсидии и за мажоритарния вот. Да 12 лв ми се виждат доста, обаче въпросните 12 лв ограничават влиянията на "бизнесмени" в партийните дела Защо да е 1 лев? Защо не 5? Или 0?