48

Жена

преди 8 години

51, не съм ли права? Ако не спиш с един мъж, той никога няма да ти остане верен и ще отиде в крайна сметка при друга! Ако един мъж има срок на годност...така де...решил си е, че трябва да прави сексуални въртележки с една жена максимум до втората им среща на живо и това не се случи трета няма. Просто отиват другаде. Това е положението. Мъжете са телесно настроени същества. На тях трябва торбичките им да са изпразнени, за да се напълни сърцето им. Просто направи свир-ка и си неговата вечна любов!

47

Анонимен

преди 8 години

Лека нощ на компанията :)

46

Анонимен

преди 8 години

До ЖенаИмаш опит!

45

Анонимен

преди 8 години

До свинаряТи си женаСамо така се обяснява пристрастието.Ама що си избрала тоя НИК?!

44

Жена

преди 8 години

48, не мога да се съглася с теб. Замисли се. Ако не за теб, поне за познатите ти или приятелите ти. Те, способни ли са да кажат и признаят, че обичат една жена, с която не са имали сексуален контакт? Съмнявам се. Любовта на мъжа минава през гениталиите и през стомаха му. Мразя клишета, но това е ...опита ми и е факт.

43

свинаря

преди 8 години

този път не си права. Мъж който обича истински,не се интересува толкова от секса,колкото от това жената да е щастлива. Тези дето описваш са по скоро хитреци,които са на принципа целта оправдава средствата. Пак ти казвам,че няма никаква разлика между мъж и жена

42

Жена

преди 8 години

45, има една важна разлика. Мъжете винаги искат да правят секс с теб, под каквато и да е форма, за да се убедят, че те обичат. Жените могат и без това. Поне по.... ненормалните и които функционират над...първите си две чакри.

41

Анонимен

преди 8 години

тъз момъ на фотоса определено много привлича силния пол.как си е премрежила погледа.а за нарочно притиснатите балкони-определено някои мацки са достигнали съвършенство.ама на всичките им се иска редовно да са изпращявани.гаранция-франция!!

40

свинаря

преди 8 години

Това същото се отнася и за мъжете. Винаги съм смятал,че няма никаква разлика между двата пола,освен половите белези разбира се

39

Анонимен

преди 8 години

Това на снимката не е мистериозна сексбомба, това е показно КЮФТЕ!

38

Анонимен

преди 8 години

До Бай ХИ той те харесва, ама го направете някъде по-на закъртано

37

Бай Х

преди 8 години

Аз харесвам Плювенлиев.Преди харесвах Йордан Меката китка.

36

Анонимен

преди 8 години

До ЖенаРадвам се! И аз си спомних хубави неща покрай простотиите тук :)))))))))))

35

Жена

преди 8 години

37, не съм косила, но помня, че много бодеше, въпреки, че бяхме обути с платненки. Бали съм редила в една каруца... Косата беше много голяма за дете като мен, тогава, но още помня мириса на лято. Еййй, върна ме към хубав спомен.

34

Жена

преди 8 години

36, веднага ти отговарям.Има два типа жени.- жени, които те обичат- жени, които не те обичатАко една жена те обича няма да ти иска НИЩО. НИЩО! Ако една жена не те обича ще почнат изискванията, капризите, мрънканията и лигавщините.

33

Анонимен

преди 8 години

До ЖенаА лицерна косила ли си?

32

свинаря

преди 8 години

жена,хубаво описваш мъжете,а как ще опишеш жените

31

Жена

преди 8 години

Момчета, мъжлета, мъже, женчовци, ***-дали. Бърз отговор на всички: мъж не ме е критикувал, че не му пускам. Мъжът винаги иска да знае как изглеждаш. Ако не знае дупките ти въобще не го интересуват. Харесвам мъже. МНОГО харесвам мъже. Жените са тъ-пи, нервозни, критични, глупави, ***, маркантилни. Аз не съм типична представителка на жените.Затова харесвам мъже. Ама от ИСТИНСКИТЕ! 1 към 1. Равни на мен. По ум. По душа. По тяло. Хармонизирани с мен. Такива. За декара:лозе е едно, домат е друго.

30

Анонимен

преди 8 години

До мъжЛъв да такова кокошка!? Ба си лъво.... Тоа е от гей-парада

29

До 13

преди 8 години

Само пет индивида от мъжки пол ли познаваш?Толкова си описала.