Снимка: Reuters

Някои жени просто са по-привлекателни от други. И не е важно просто да са красиви. Привлекателността е съвкупност от много качества – държание, излъчване, интереси, поза на тялото, начин на говорене, поведение.

Целият този меланж от качества създава чар, който за мъжете е неустоим. Има няколко типа жени, които са особено апетитни за силния пол. Кои са те?

Сладко глуповатата

Мъжете биват силно обезоръжени пред една истински наивно сладка дама. Просто в мъжката природа е кодирано да бъде привлечена от женската беззащитност и уязвимост.

Лековатото държание, но не в смисъл на лека жена, е магнит за мъжете. Жена, която се смее на шегите им, не се прави на недостъпна и не се страхува да е уязвима в лицето на мъжете е повече от привлекателна.

Момичето, което не знае колко е секси

Когато някое момиче или жена е толкова секси, че чак не го осъзнава, мъжете остават поразени. Тези жени не се издокарват, не се гримират особено, косите им са красиви, но естествени.

От тях лъха неподправеност, която омайва мъжете и ги кара да онемяват пред тази натурална женственост. Често такива жени предпочитат да стоят в библиотеката и да четат, отколкото да разхождат привлекателния си задник сред мъжка компания.

Но те никога не остават незабелязани, дори сред 100 други жени.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase