63

ненужна вещ

преди 8 години

Някогашен министър-председател, член на БКП, с богат опит в СИК, собственик на ЕТ "герб-Буда", бивш пазач на паркинга на бай Миле, с инициали ББ, за нищо неспособен, с непоносим характер, никому ненужен, мрази всички, с чувство на пребито от съдбата куче, след тотален провал в политиката поради собствена глупост, спешно търси ново работно място. Предпочита да го наемат за батман, портиер, насъсквач или за ненужна вещ.

62

в следващата серия

преди 8 години

В следващата серия пожарникарят (агент Буда) отново ще вдигне кръвното и мюфтията пак ще ходи на свиждане при него.

61

Мнение

преди 8 години

Борисов може да стане и патриарх и президент. Кво му пречи?

60

човек от народа 2

преди 8 години

По *** филм може да бъде само "Индианци срещу извънземни"

59

ined

преди 8 години

Ако стане вече няма да сме бананова република ами тиквена.

58

хи хи

преди 8 години

АЛОУУУ, кукева, не знам какъв рай за контрабандисти могат да са избори???, ама на теб със сигурност ти се привижда ада, щото ще видиш власт само през крив макарон!

57

Марсианец

преди 8 години

Чудех се тия дни как хората стават богати? Може наследство, може тото или нещо друго. Но как го правят политиците? Ами всеки политик става богат защото ние го правим такъв. Как ли? Много просто. Мълчим си. Съгласяваме се. Кротки сме. Затваряме си очите.Държим главите си наведени. Задоволяваме се с огризки. Как ви звучи?На мен ми звучи като забогатяване на едни хора, защото други хора не са поискали и получили това което заслужават. Досега не съм чул за Марсианец, който да е донесъл куфари с пари

56

до неразбралите

преди 8 години

Такива боклуtzи превърнаха най-демократичното нещо-свободните избори в купуване на едро!

55

До 64

преди 8 години

То и Герб ще изтече в канала! А заради такива като теб дето гласувате за Борисов страда целия Народ !!! Заради такива като теб заблудени нашите деца ще плащат огромните заробващи заеми на твоя Вожд !

54

Анонимен

преди 8 години

И досега румънците, когато реагират на извънредна корупция, изнудване или несправедливост използват поговорката Къде си, Цепеш, господарю?!, призовавайки го да накаже жестоко виновния.

53

Анонимен

преди 8 години

Другари , много сте елементарни и заблудени . След избори пак ГЕРБ ще има най много гласове. Вие да не смятате , че някой ще гласува за БСП заради милионерката Нинова. Като е толкова загрижена социалистка за бедните , защо сина и учи в САЩ при гадните капиталисти , а не в Русия . Искате или не БСП изтече в канала .

52

Анонимен

преди 8 години

Това, дето Бойко го каза, че може да се кандидатира за президент, си е грозна заплаха. Всички сме уплашени!

51

Честен човек

преди 8 години

Народе български.Ще допуснеш ли софийската п-плач да ни натрапи отново мошениците от ГЕРБ?Извратеняците от сУфия крадат и ограбват цяла България.Бяха комунисти, сега са демократи / ако комунистите се върнат, АКО казвам, тия пак ще са комунисти /.Нямат срама, свян. За собственото си благополучие колят, бесят, лъготят.Мерзавци.Да се обединим против сУфийските мошеници.

50

Анонимен

преди 8 години

Има надежда. Народът взе да се събужда. "Народният" борисов и "харизмата" му, по-скоро про*т*щина взеха да омръзват.

49

Вяра

преди 8 години

Скъпи хора! На този свят всичко е възможно и вие може да постигнете всичко.Трябва само да вярвате! След като тези хора са там където са, значи всеки може да стане такъв. Може да сбъднете мечтите си и да постигнете всичко.Примера на тези хора показва това.Ако се окаже, че това не е възможно значи сме били излъгани.Може да ни излъжат веднъж, но да го направят 2 пъти вече е съмнително. Дали сме глупави? Разбира се. Иначе кой нормален човек би си го причинил. Боже, колко глупост има по този свят!

48

ОСТАВКА !!!

преди 8 години

Е как беее...! Г-жа Йес е хванала кокала , смучи от две министерства , комисии, взима и от ЕП някаква заплатка , въобще и не иска избори !Ще лази и на колене ако трябва пред Борисов!Вижте БДЦ - депутатите , вдигат ръце и се предават - не искали избори и нямали претенции за постове , само и само да изкарат мандата и колкото завлекат в банковата сметка , тилкова!Няма вече държава мили българи , блазе на евакуиралите се от тази ***!!!!!!

47

Мърул Мърулев

преди 8 години

Вече и децата разбраха, че ЩЕ ИМА предсрочни избори. Тази година. Преди президентските. А опорната точка за "корупцията и контрабандата" по- добре изобщо да не я бяха вадили, защото има обратен ефект.

46

Кой? Кой? Кой?

преди 8 години

От нови избори ще спечели народът, защото крадливата пасмина, която е на власт ни води към тотален фалит. Кой ще връща милиардите, които взеха, за да ги откраднат? Кой? Кой? Кой?А Кунева-Пръмова е ясна. Ако сега падне кабинета, тя трябва да се прости с политиката. Никой няма да и се върже на наглите лъжи вече. Не и след като излъга, че няма да подкрепя Тиквата, а му стана министър !

45

маг

преди 8 години

По големи контрабандисти и мафиоти от герб няма.Не ни плашете

44

До 43

преди 8 години

Каква хваната контрабанда, какви 5 лв. Тези хептен ни взеха за прости. Това което говорят, за онези милиарди от контрабандата.... тези пари са от вдигането на акциза. Вдигаш акциза и се увеличават приходите. Контрабандата спрели. Кой им вярва вече.