57

Кс

преди 8 години

Не се поддавайте на провокации. Дори и въпросите да са "неграмотни".. пак е по-добре да се зададат и да отговорим. Идете и гласувайте!Да не оставяме някакви самозабравили се фитки които до вчера са орали на село, а днес са в парламента да ни казват кое е редно и кое не.

56

Иван

преди 8 години

До гербист-столичанАко правиш едно и също нещо отново и отново, чакайки различен резултат, то това те прави ***.Видяхте какво се случи през изминалите 27 години. Ако не се промени нещо в държавата, след 20 години ще останат 2 милиона ***, 1 милион мюсюлмани и 1.5 милиона българи.Нужни са радикални промени със скоростта на светлината.В момента три и половин милиона души робуват на 240 душмани да пируват.Търпението се изчерпва и всеки трезвомислещ човек би предпочел да имигрира.

55

гербист-столичан

преди 8 години

И като останем само с 120 депутата, кой ще ни управлява? То е лесно смо да се плюе, но трябва човек и малко да мисли.А за мажоритарния вот, просто още не сме дорасли, не е наша работа да избираме хора, партиите имат по-добър капацитет за това, а ние можем просто да подкрепяме партиите.

54

Иван

преди 8 години

До гербист-столичанНищо не разбираш от конституционно право.От компетенцията на ВНС е промяната на устройството на държавата. Например, ако трябва да се промени парламентарна към президентска република. Не се опитвай да манипулираш хората. Експерти по конституционно прави изразяват мнение, че шестте въпроса са от компетенцията на обикновено народно събрание.Всичко е наред!

53

гербист-столичан

преди 8 години

Подобен референдум не би трябвало да се провежда, защото е по въпроси от компетенцията на ВНС, а не на народа. Само ВНС може да реши колко депутати да имаме, защото намалянето им наполовина ще доведе до още по-голямо претоварване и съответно липса на добро управление на народа. А разхода не е голям. Отделно мажоритания избор също касае конституцията.Нека да бойкотираме референдума, на нас не ни трябва такъв.

52

Иван

преди 8 години

Искате ли да получавате от държавата Безусловен Базов Доход в размер от 600лв всеки месец?Гласувайте с плюс (+) за отговор ДА.Гласувайте с минус (-) за отговор НЕ.

51

бай иван

преди 8 години

Бат'Слави Тъндърлъка беше заплашил, че ще има концерт пред Парламента ако няма референдум. По-добре референдум, отколкото високо-ЕнтелЕгентната публика на Тъндърлъка да играе кючеци пред Парламента.Няма как да се гласува против. Инак удряме дъното с кючеци пред Парламента.

50

Атанас

преди 8 години

Бихте ли гласували С. Трифонов да стане президент на република България. - за отговор не, и + за отговор да.

49

Анонимен

преди 8 години

Поредният шут, то не беше Жорж, лудото Яне, беловласия вожд, пишман патриота, преминахме и през изоставени бюреци и засега сме опряли до поредния спасител. А си мислех, че Баце ни е достатъчен.

48

васил

преди 8 години

До анонимен 60 : Тези въпроси са много точни , но ЗАЩО Атака , които толкова говореха за това не инициирт подписка за референдум по тези въпроси ?????

47

камен

преди 8 години

Пролича си кои разчитат на купени гласове, бсп-дпс-атака пак са против , защо поне веднъж , за разнообразие не вземат да подкрепят нещо , което е добро за България , а не за собствените им интереси ????

46

Бай Прокопи

преди 8 години

Депутатите са се подиграли с глупостите на недоразумението от Учиндол.

45

Анонимен

преди 8 години

Първият въпрос в референдума трябва да е "искате ли да бъдат депортирани путинофилите от България?"

44

хм

преди 8 години

Ъъъъ, референдумът на Слави щеше да е само една идея, ако не го бяха подкрепили толкова хиляди човека. Редно е да не си го присвоява Славчо, а да отдаде заслуженото на хилядите хора, които агитираха за него и го подкрепиха. Нали няма намерение да влиза в политиката? Макар че и от един друг гологлавец, който коли и беси вече над 10 години сме го чували...

43

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИ какво като се знае за кого съм гласувал. Страх те е че комшията ще разбере че не мислите еднакво политически и ще се скарата. Що за глупости

42

Анонимен

преди 8 години

Вие още ли вярвате, че нещо зависи от избори и референдуми ?!

41

Родолюбец

преди 8 години

Шоуто и циркът у нас не са спирали от 09.09.1944 г. до днес.Каквото народът сам си е надробил, това и ще сърба, няма право да се оплаква.

40

Анонимен

преди 8 години

Искате ли, да прекратим договорите с ТЕЦовете, които са дадени на американците? 2 Искате ли да прекратим договора с Дънди Прешънс, които изнасят злато и множество други ценни метали? 3 Искате ли да си върнем България и да изметем мутрите и олигарсите от властта? Подобни трябваше да са въпросите!

39

57

преди 8 години

До Анонимен...аААА,ЗА КРАКАТА НЕДЕЙ ,ЧЕ СЕ ЧУПЯТ КАТО МАКАРОНИ ...

38

Анонимен

преди 8 години

Тролчетата рИват, нормално е, след като бъде намалена субсидията, те ще станат безработни и няма ни досаждат по форумите с тъпите си мнения