56

до 50 Родолюбец

преди 8 години

Убежденията зависят от спонсора. Смени ли се спонсора, сменят се и убежденията. И за съжаление така са доста партии, не само Атака.

55

Анонимен

преди 8 години

До РодолюбецНе ти ли стига, че се държи като гамен и бе осъден неколкократно???Не ти ли стига, че редовно притичва до Русия за какво ли??? Не виждаш ли тоталното разминаване между думи и дела???Този човек идея си няма как да се оправи държавата! Той е обикновен лъжец търсещ лековерни хорица.

54

Родолюбец

преди 8 години

До 69Демо(но)крацията и комунизма са двете страни на една и съща монета - световното юдео-масонство. След 1944 г. комунистическите престъпници избиха всички истински православни духовници, лекари, учители, учени или ги заточиха по лагерите на смъртта. Те заграбиха имуществото и собствеността на хората, построявайки заводи и фабрики, а след 1989 г. техните синове и внуци продадоха заводите и фабриките, т.е. заграбеното от народа, за жълти стотинки срещу тлъсти комисионни...

53

Хулиган

преди 8 години

Този доказан престъпник не го ли е срам да говори на все още недоказаните за съжаление престъпници?

52

God

преди 8 години

Ами като не му влияе добре парламента, да го напусне и да дойде другият след него в листата. Той не е избран за депутат, за да ходи когато му изнася. Сега парите спряха, а и от Русия не пращат, и изведнъж се сетил, че там били турски гробища. Няма разлика между него и управляващите тюфлеци.

51

Анонимен

преди 8 години

До РодолюбецТи досега щом не си разбрал какъв е ...егати родолюбеца! Не ти ли стига, че подкрепяше правителството БСП-ДПС??? Не ти ли стига, че не внесе нито едно предложение срещу етническата партия ДПС??? Не ти ли стига, че никога не е критикувал директно Доган? Не ти ли стига че не е внесъл нито един законопроект срещу говорителите по джамиите, бурките, и въобще срещу разрастващият се ислямизъм??? Не ти ли стига че обещаваше неиспълними на този етап неща, като 500лв минимална пенсия???

50

Анонимен

преди 8 години

До Родолюбец 50 разбираемо е в сравнение с тия години демокрация социализма беше цвете това което се направи през соца още се разграбва и разпродава даше предлагам всички панелки да се одържавят и се продадът наново около 800 хиляди са чок келепир ще има

49

В. Сидероглу

преди 8 години

Искам да благодаря на главния прокурор. Откак ми наля малко акъл в главата, си седя при жената и дундуркам малкия ***. Така съм си по-добре.

48

Анонимен

преди 8 години

Да се награди с орден "Главен ебрикчия на републиката" !

47

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Днес Волен ме кефи.Ако престане да се държи понякога като олифогрен, ще гласувам за него

46

Анонимен

преди 8 години

Бялата Златка къде се бута в А-Група?! :)

45

бай Анани

преди 8 години

абе не знам *** Волен си говори, но кой да слуша. България е една от най хубавите територии на света имаме си и природни тесурси и туризъм и хора и климат. Толкова сте изтъопели, че ми е мъчно за вас. Бай Тошо въстеше нещата а срга яште на Америка...... айде Бог да ни пази че сме загубени

44

Родолюбец

преди 8 години

Нека Волен Сидеров и останалите атакисти да кажат на всеослушание православни християни, родолюбци и антикомунисти ли са или не са. През последните няколко години те показват и доказват, че имат болшевишки, революционеро-масонски и наЦИОНалистически възгледи, а и самите им действия свидетелсвуват за това. Нека кажат открито, та да знаем с кого си имаме работа! Иначе коментарът за сегашните управляващи престъпници от ГРОБ и деформаторския блок е просто излишен.

43

Анонимен

преди 8 години

Какво търси този рецидивист в парламента?

42

Анонимен

преди 8 години

Много малко хора се замислят защо сме бедни - и когато Сидеров говори сериозно, и когато говори с ирония. Жалко за българите!

41

Един Българин

преди 8 години

След всички "експертни" правителства и "реформи" ...Майче наистина ни трябва един такъв луд националист

40

АТАКИС

преди 8 години

До БлагоАа нашия лидер не е подкрепял активно депесе, той само тактично пасува.

39

Благо

преди 8 години

Абе Сидерчо, я кажи ти защо допусна турците да се разгърнат и сега всекя вечер ги слущам по националното радио да ми вият?

38

PD

преди 8 години

Волен Сидеров, даде на народа си яснота, за моделите с които политическия елит унищожи суверенноста и превърна дуржавата в бизнес предприятие. А днес, при все че едва ли го разбраха, им обърна погледа, върху безсмилието на която и да е политическа победа, в контекста на унищожението на суверинитета, физическо, морално и духовно сустояние на народа. И нека малките души, ликуват днес, защото иде да се случи да изживеят съдбата си, тогава когато най малко очакват. Най мрачно е преди зазоряване.

37

Балтона

преди 8 години

Оо Сидеруга, ти си бил жив бе! Бяхме те забравили вече.