100

7

преди 8 години

За мигрантите има много лесен начин Турция да не пусне и един за ЕС. В момента срещу тях действа руско ембарго, ако ЕС ги заплаши с икономически санкции ще клекнат и крака ще целуват - 50 милиарда износ отива на пангара и икономиката им се срива с всичките му последствия.Вместо да покаже сила ЕС в лицето на Шмеркел лази по корем пред някакъв *** диктатор

99

26г

преди 8 години

151 Що бе, В Одрин е доста сносно, не намираш разликата с България. Навсякъде гърми Азис и Преслава и всички говорят на български. :D 6 чифта зимни чорапи 2лв. :D

98

26г.

преди 8 години

152100% турк? Че цяла Турция не го иска и сега заради него, ще има държава Кюрдистан, а ти се пишеш 100% турк :D :D :D

97

Анонимен

преди 8 години

До Ястреб Османлията Без християнската европейска цивилизация, още ще живеете в землянки, като в Анадола. Ако не вярваш, откажи се от телефона, компютъра, на който пишеш, колата, бялата и черна техника, съвременните училища и образование, научните постижения във всички области. Ще ти останат само клекалото и ятагана. А ако Европа и САЩ си изтеглят производствата от Турция, ще пасете овце. За 500г. сте ни "завещали" само рушвета и българо-мохамеданите. Надявам се, не живееш в България.

96

100 % TURK

преди 8 години

Преди време ходихме до Кушадасъ и Анталия. В Турция не ща да стъпя вече.от няколко години насам.и при Гръцките *** не ми се ходи=============А . Това е позната история. Вас българите винаги ви е друсала ксенофобията , и то от четири страни. А в Анталия не идвай повече , щом не искаш. Този сезон иранските туристи пускат много по голям кяр от вас.

95

Анонимен

преди 8 години

Ами тогава раздяла. И без това не принадлежите към континента Европа а сте поставени изкуствено от разни наведени западни политици.

94

А

преди 8 години

Цял един "Европейски Съюз" е по слаб от една Турция !Тоест, ЕС да не се има за нещо голямо след като не може да се справи с бежанската криза без условията на Анкара.

93

До 129

преди 8 години

Преди време ходихме до Кушадасъ и Анталия. В Турция не ща да стъпя вече.от няколко години насам.и при Гръцките не ми се ходи, същите мошенници. Откак лоукост чартърите станаха без пари много по добре е да се отиде на канарите например. Миналата година Тенерифе, преди това Лас Палмас , излиза същите пари..ама не те дърпат от улицата нагло, в Европа си.Турските стоки много отдавна съм ги бойкотирал, и зарзавата .последно като разбрах че ми пробутват анадолски гуми се отказах ,взех чешки

92

Анонимен

преди 8 години

Какво има да обявявам?

91

до 136

преди 8 години

Ако трите враждуващи по между си български княжества не бяха завладени от Османската империя , днес надали би съществувала държавата България. В Санстефанския пакт терминът българия почти не съществува поради простата причина ,че до 1396 година , такава държава не е съществувала.

90

Анонимен

преди 8 години

Колкото и да се пънат някои другари не могат да се отърват от робските си комплекси и манГaлитет, както и други от имперския си начин на мислене.

89

Анонимен

преди 8 години

Канадски овцепасе, искаш да кажеш, че там където няма руска окупация няма театри и опери, няма фабрики, няма лекари инженери и професори? Това ли искаш да кажеш овцепасе? И автомобили нямаше по турско, тях ни ги донесе руския окупатор.Представям си какво посмешище си мошок.

88

до славянина

преди 8 години

Най точния коментар е 119 ти . Знам, че истината боли ,но какво да се прави , така се е получило. Дано преди да го трият да е прочетен от повече хора.

87

Анонимен

преди 8 години

Турция никога не трябва да има достъп до евросъюза. И да се махат от България.

86

bolbov

преди 8 години

На 17.11.1912 г.бойците на 29 ямболски пехотен полк сред които и моя дядо превземат Илеритабия на укрепената линия Чаталджа.До Цариград има само 45 км. незащитено пространство.На следващия ден вместо очаквано подкрепление и настъпление към града над бойците се изсипва дъжд от български снаряди.До днес не е ясно това грешка ли е или умишлена заповед на уплашения от заплахите на Запада Феринанд да спре устрема на българите към Цариград.Турция спасява кожата и продължава да трови Европа.

85

Анонимен

преди 8 години

Убиха Кадафи, сега могат да се радват на мустакатия ;)))

84

Анонимен

преди 8 години

Шут в *** на самозабравилия се турчин...Късане на заимоотношенията ЕС - Турция.. Затваряне на Европейските заводи в Турция (80%) и преместването им в България!После яко мито на Турските стоки и за 5 години ще се върнат в каменната ера ,че много им порасна работата

83

Зак

преди 8 години

"ЕС иска от нас да променим антитерористичния закон. Но в такъв случай ние ще кажем: "ние ще вървим по нашия път, а вие - по вашия"Ето това трябваше да кажат на ЕС и да направят бг политиците ако бяха истински държавници. Или нашия интерес - на българския народ или пътищата ни се разделят.

82

Анонимен

преди 8 години

Голям лъжец е Ердоган , но номерата му не минават . Сега са осъдили няколко много добри турски журналисти , които разкриват участието на Турция в терористични акции в Сирия, включително пускане на газ , за да обвинят Асад ! Подкрепа на ислямска Държава и спонсорирането им . Избиване на кюрди на територията на Сирия .Журналистите са обвинени , че разкриват , секретни данни и са осъдени на 5 г. затвор.Иска безвизово пътуване ???

81

Щирлиц

преди 8 години

Тоя болен диктатор трябва най-после да избере дали Турция ще бъде наследник на Византия,или полуфеодална диктатура.Ако ще е второто,мястото и не е на европейската карта./Не че много ги харесвам европейците/