90

обективен

преди 8 години

Значи руснаците, живеещи на територията на Латвия и Литва нямат право на глас! Турците, живеещи в България, имат право на такъв, турците живеещи извън България досега имаха право на такъв и сега напълно основателно е крайно време това право да им бъде отнето, обаче те надават вой! Сега сигурно ще ни упрекнат някакви западняшки "демократи" в липса на демокрация! А Латвия или Литва защо не упрекнат в липса на такава? Това, ако не са двойни стандарти- здраве му кажи!

89

Анонимен

преди 8 години

Естествено че другарите искат да гласуват само тия дето живеят в България ми те вече тук са ни купили кой повече кой по малко, та ние тук сме им роби и те са доволни, защо им е някой от вън па току виж ги попита и кой виждат в огледалото. Откъде на къде

88

Анонимен

преди 8 години

Че кой си е отишъл бе другарю как не те срам бе хората бяха изгонени и още как. На тебе утре ако ти сменя името от Гошо на винету ти щастлив ли ще си и всичко това беше замислено от ДС И от такива дрислювци като теб как не те е срам

87

Анонимен

преди 8 години

Който иска да гласува тук идва тук да го управляват тези които избира а не да живее 20 години в Америка или Турция и да избира кой да ме управлява мен в собствената ми държава.Както аз не избирам Обама или Меркел и Ердоган в държавите по които закони живеят те.Който е Българин идва учи и живее тук и гласува тук.Аман от родолюбци ЗАД граница....

86

И

преди 8 години

КАКЪВ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС ..ИСКАХТЕ В ТУРЦИЯ ЗАМИНАХТЕ СИГУРНО И ПО ДВЕ ПЕНСИИ И ДЕТСКИ ВЗЕМАТЕ..СЛЕД, КАТО ЖИВЕЕШ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ И СЕ СЕЩАШ САМО ЗА ИЗБОРИ КАКВИ БЪЛГАРИ СТЕ БРЕ?.НИТО ДАНЪЦИ, НИТО ОСИГУРОВКИ НИТО АДРЕСНА РЕГИСТРАЦИЯ ИМАТ В БЪЛГАРИЯ. АААААААААААААА

85

Анонимен

преди 8 години

1989 не бяхте ИЗГОНЕНИ, а си отидохте във връзка със изселническите споразумения между двете страни! Нали Турция ни упрекваше непрекъснато, че сме спирали мюсюлманите да си отидат в "родината". Браво на Живков, тогава надцака турците и ТЕ ЗАТВОРИХА ГРАНИЦАТА СИ ЗА ВАС!!!! Защото не им трябвате в Турция, а ТУК, за да прокарвате техните ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ, наивници!

84

Анонимен

преди 8 години

Евала на г-н Валери Симеонов, това ще е моя човек!

83

Анонимен

преди 8 години

Атентатът в Буново си беше плод на работата на турските служби срещу социалистическа България. Общо реализираните и нереализираните акции, предотвратени от българските специални служби са били 65! Убеждавали са ги да саботират всеки ден държавата, да нанасят икономически щети и вреди. Активната работа на турските служби сред мюсюлманите и насъскването им в стил "цветна революция" довеждат до възродителния процес. После бързо си отидоха "вкъщи", а сега станаха "борци за свобода"!

82

Данъкоплатец

преди 8 години

Аз живея,работя и плащам данъци в България.С парите от моите данъци се финансират изборите и после се дават субсидии на партиите.А Вие драги недоволни "сънародници" къде плащате данъци?В България или Турция?С какво право недоволствате и на какво основание са претенциите Ви?И хайде стига с този възродителен процес.Изтъркахте се вече.Вашите деди 500г. са ни клали,но ние тактично си мълчим в името на мира и съвместното ни съществуване.Имайте малко срам и уважение!

81

АХИЛ АЛЕКСИДИС

преди 8 години

В 1989 МАЙ МЕСЕЦ - 360 000 БЯХА ИЗГОНЕНИ ОТ БАИ ТОШУ (ЯШАР) -ВЛАШКИЯ ИНДУС.ИМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ..ТЕ СА ТУРЦИ, НО СА ОТ БГ.

80

Анонимен

преди 8 години

До ТолерантенIma imaaa i da iskate i da ne iskate nad 1 milion saaa i plus 1,5 romi i stava 50 kum 50

79

Анонимен

преди 8 години

До Да се знаеIzbiyte se i te i vie ste edin dol drenki

78

Да се знае

преди 8 години

Има наказателен отряд от около 50 тренирани и неграмотни роми, които са въоръжени до зъби с хладно и даже огнестрелно оръжие, разказват жителите на Раднево.

77

Да се знае

преди 8 години

Убийте българите, да се знае кой командва тук, крещял Сурай Пашата докато спуквал от бой момчетата от РадневоМладеж от фитнеса едва укротил рома да не ги убие

76

Анонимен

преди 8 години

"Свобода за всички мюсюлмани в България! Искаме свобода за Делиормана,Айтоското поле, Кърджали! С фалшисти не се живее!"....................................................Че кой ти е отнел свободата? Свободен си на мига да отидеш да живееш в "демократична" Турция. Даже с букет ще те изпратим и духова музика! Някой да те задържа против волята ти? И коя "свобода" ти е отнета? Гледам, още не си в затвора, за разлика от мнозина турски интелектуалци и несъгласни с Ердоган и политиката му!

75

ист

преди 8 години

Плащаш данъци в България -гласуваш.Плащаш данъци в Турция и САЩ -не гласуваш. Нямяш нищо общо с България.Отмяна на двойното гражданство. Или си българин, или турчин. Не може да стоиш на два стола.При руски, про турски ,про китайски и про про ... да се закрият.

74

Хр

преди 8 години

Наследниците на тези които са ни клали , били и изнасилвали 500 г били българи ??? Сатанинската религия която реже глави на деца в Сирия , в Беслан съблече голи 1500 деца и половината ги уби като животни и ще ми имат претенции .Или те сатанистите - или ние християните , среден път няма ! На земята няма място за сатанински религии - или ще се оставите да ви режат главите и продават органите и изнасилват жените и дъщерите ???

73

АЗ

преди 8 години

Бълагрите от България към българите от турция,....елате си у дома и гласувайте на воля....

72

Анонимен

преди 8 години

Аз пък не мисля, че след като си се изселил и се считаш за турчин - защото тези изселници са по взаимно подписани договори между Турция и България, можеш още да напираш да бъдеш българин и в същото време да си турчин, децата ти да служат в турската армия и да се кълнат във вярност на Турция. Или - или. Турция не е член на ЕС, та да приемем, че това положение е нормално! Но пък колко са удобни за търговията с гласове и тук, и там! Не разбраха ли, че само ги използват и мамят?!

71

Анонимен

преди 8 години

"Те наричат себе си "прокудени от комунистическия режим български граждани"."Комунизма свърши преди 30 години, какъв го дирите още в Турция? Там ли ви се живее? Ами като ви се живее там, няма да гласувате на българските избори и без това на всички им е ясно за кого ще гласувате- за турски партии.