13

БУМ

преди 8 години

Атомна бомба.

12

Паметлив

преди 8 години

Близкият изток си беше в задоволително състояние,докато САЩ не тръгнаха да го "демократизират"!Сега всичко отиде по дяволите....

11

Анонимен

преди 8 години

Ла'ното се разсмърдя ли? Е как какво - ще се съсипе и Европа. Европейското колониално блато (ЕКБ) го градят от толкова време. Ето ви типични примери - Франция и Англия. По-северните народи подържаха и средна класа, но и те ще запътъркат като почнат атентатите през ден. По-южните и източни вече им станаха неформални колонии. Това е бъдещето.

10

Анонимен

преди 8 години

До ЦК на либерастите"САЩ да започнат да приемат бежанците като спрат да хрантутят латиностите и афромириканци!" Че те нали и от тях смучат, съвета ти не е рационален.

9

ЦК на либерастите

преди 8 години

САЩ да започнат да приемат бежанците като спрат да хрантутят латиностите и афромириканци!

8

Бай Иван

преди 8 години

До i'm"Просто да налеят пари в разрушените им държави"Ти те си наясно със смисъла на капитализма, кой ще налее пари в ръцете на конкурента си! Може но само ако с тях купува оръжие, използва го против съседите си , а и с него не се произвежда , а само се разрушава.

7

Анонимен

преди 8 години

САЩ да плащат репарации докато не го възстановят.

6

До 1

преди 8 години

Явно ти няма да можеш да заспиш, ако не изтърсиш някаква гадост.....Но за радост, ВИНАГИ това, което плещиш е толкова лишено от мисъл и логика, че сам ставаш за резил! А колкото до това, какво да се прави с Близкия изток......те по-добре ХУБАВО да се замислят КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ с близката еуропка!!! Въобще тя отива на кино....те седнали на чужди гробища да плачат!!! Долу мръсните и кървави ръце ОТВСЯКЪДЕ!!! НЕ Е ВАША РАБОТА ДА ПИШЕТЕ ГРАНИЦИ И СЛАГАТЕ ПРАВИТЕЛСТВА!!! ОСТАВЕТЕ ХОРАТА НА МИРА!!!

5

i'm

преди 8 години

Ами вместо да харчат парите на данъкоплатеца в лагери за бежанци, вместо да се чудят как да пълнат гушата на разни анадолски елемнти за да държи бежанците, вместо да слагат бодлива тел по границите, да мъдрят закони и куп други глупости...Просто да налеят пари в разрушените им държави и хората да се връщат там и да си гледат живота. Защото точния тия дето сега са се загрижили за бежанци и мигранти, точно те им разрушиха държавите. Просто е, ама не е за прости хора!

4

Анонимен

преди 8 години

"Но президентът Франклин Д. Рузвелт беше проницателен и бе започнал да мисли внимателно за институциите, които да поддържат мира и благоденствието след войната."Вярно , но за мира, благоденствието и просперитета на САЩ! Авторката, прочети поне списъка на военните конфликти,разпалени от САЩ след 1945г. и разположението на американските военни бази по света и тогава продължи с дитирамбите за САЩ.

3

Анонимен

преди 8 години

Слава богу,Турция вече е изключена от нареждането на пъзела !

2

Бай Иван

преди 8 години

Че кога колониалната система е работила за доброто на хората от колониите? Някога работила ли е , та сега да не работи? Ще си плащат колониалистите , но защо имаме толкова глупави държавници та и ние да плащаме!

1

Анонимен

преди 8 години

СИРИЙЦИТЕ ЩЕ ИЗПЛУВАТ ДО ПЕТ ГОДИНИ А ДРУГИТЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ НА СОЦИАЛ ДО ПЕНСИЯ В ЕВРОПАТА.