5

един

преди 8 години

До:Наблюдател Твоите блянове няма да станат.Исляма ше пребъде,дори онези от АнтиИслямска държава да искат да го опетнят.

4

цък

преди 8 години

Референдума е най-висшата форма на демокрация, отчитаща мнението на Мнозинството!!!Освен това благодарение на референдума се тушира натрупаното напрежение в обществото по даден проблем, който вълнува гражданското общество!!!За да се реши този проблем с "бурките" и "псевдоислямизма" в Бг, е нужен референдум, който веднъж завинаги ще реши този навопаявил се за Българката държава проблем!Така и власта ще може да си "измие" ръцете пред западните НПО-та, за забраната на подобни отживели елементи

3

Наблюдател

преди 8 години

Исляма трябва да се забрани навсякъде в Европа. Така ще се избегнат много злини и бъдещи атентати и население. Толкова е просто, защо не си го признаем.

2

Анонимен

преди 8 години

Защо трябва да се работи на "парче"? И не е ли редно парламента да приеме това решение? Или Местан ага веднага ще започне да говори за етническия мир? Нямаме ли държава, та всяко селище ще се произнася по въпрос, които е важен за политическите тенденции и бъдещето на нацията?!

1

Момо

преди 8 години

Правете разлика между "забрана" и "предложение".Когато се приемат предложенията, тогава пльосвайте такива заглавия!