107

Анонимен

преди 8 години

Кога най после българската държава ще изправи пред съда тази пропагандна машина, скрила се за гръмкото име "Български хелзинкски комитет" и ще ги осъди за работата им против единството на българското общество, с цел лично облагоделстване под шапката и с заплащането на чужди държави?

106

Анонимен

преди 8 години

Аууу, каква наглост! Да заплашват гейове, не ги е срам. Веднага да се намерят злосторниците и да се осъдят до живот

105

Тошо

преди 8 години

Множът се без да могат да се размножават бах маа му.

104

Мими

преди 8 години

Игнорирайте ги! За тях това е най-голямата мъка!

103

ha ha haaa

преди 8 години

Не обиждайте Краско-Пидираско...Ще ви съди.... Един референдум за забрана на нпо-та е задължителен...

102

Край

преди 8 години

Как не се намери някой да защити нормалния българин с жена, две деца и възрастни родители дето работи, плаща данъци такси и осигуровки и дето НОСИ ДЪРЖАВАТА НА ГЪРБА СИ.

101

Анонимен

преди 8 години

Еми какво нападате беее БХК, хората се подкрепят беее, хайде стига бе преди гей парада така да говорите

100

Анонимен

преди 8 години

Обикновенно хомофобите са скрити хомосексуалисти, които се дразнят на братята си по наклонности, че открито показват природата си.

99

Браво!

преди 8 години

Жалбоподателят е Радослав Стоянов хомосексуален мъж, активист за равноправие и редовен участник в ежегодното шествие София Прайд, съобщиха от Хелзинския комитет в България.истински демократ!

98

хахахахаааа

преди 8 години

"БХК съди България: Заплашват гейове, а държавата мълчи. "Имате евроатлантически ценности и европейска толерантност ли беше или нещо подобно. Бъдете широко скроени (***.....и) извинявам - европейци.И не спекулирайте... :)) Вие сте част от голямото европейско семейство.

97

Анонимен

преди 8 години

българския холокостен комитет продължава да взима страната на всичко ненормално срещу всичко нормално,важното е да е срещу българи,няма значение от какво естество е проблема.Мислите ли,че те защитават онеправдани,не те просто искат да смажат българите

96

румен

преди 8 години

Значи ИМАМЕ държава, БРАВО на правителството, да продължава да мълчи .

95

Фарисеи

преди 8 години

След като в началто на 90-те години на миналия век Хелзинкската федерация е разпусната,а президентът и вкаран в затвора заради злоупотреби,на какво основание тази метастазау нас се нарича"Хелзинкски"комитет?Може би това Х в абревиатурата да означава"хомосексуален"?Не знам основният спонсор на метастазата Дж.Сорос дали е с обратнарезба,но съдейки по действията на клонингите му тук,те със сигурност имат някаквапатологична обремененост,за да извършват такива перверзни фарисейски действия.

94

кръглоглавчо с честн

преди 8 години

Как няма да ни съдят дупедавците от т.н. "хелзинкски комитет", пари бол -2,3 млрд. лева излишък, къде ще ги харчим, да дадем на п.дерастите, лезбийките, пандизчиите, убийците и за нас ще остане да кешираме, че зер къща съм заправил! Някаква си *** от плевенско си купила къща- палат, а аз още кътам стотинки от нещастната си министерска заплатица, и това ако е държава!Пък и шиши се чупи нейде по света, ни вест, ни кост, ни кинти!

93

Анонимен

преди 8 години

Следващия път първо да набият сгaнта от БХК, а после и "цветята".

92

Анонимен

преди 8 години

БХК са антибългари ,номинираха един убиец за личност на годината ,защо прокуратурата не се сезира аз единият адвокат го зная от година и го чакам да ми падне ще дойде Видов ден за него в това съм сигурен

91

Анонимен

преди 8 години

БХК вместо да се правят на илюминати да събират дарения и да изпращат будни ромчета и мюсюлманчета да се образоват, а след като се изучат, да ги приобщават към образоването на своя етнос.Това е начинът да се изведат тези малцинства от средновековието.Българският етнос да се стегне, защото ако позволи още няколко поколения да бъдат занемарени, ще се превърне в по-трагична картинка от малцинство.Който има излишна енергия, да спасява к'вото иска.Мен ме вълнува съдбата на българите.

90

?????

преди 8 години

Кой е разрешил на БХК да се подвизава в България? На практика те са над правителството, над съда, над президента , над конституцията...Кога управляващите ще ни освободят от тях????

89

Дедо Мраз

преди 8 години

До АнонименТова със животните ме хареса много! В същност т.н. София Прайд си е една животинска сбирщина ход крилото на чичо Томовата амбасада.

88

Анонимен

преди 8 години

Това, което прави БХК е да разделя българите по етнически и сексуални белези.Много роми създават сериозни проблеми, част от мюсюлманите-също.Гейовете с техните излишни паради могат да объркат сексуалната ориентация на подрастващите.Това са очевидни истини.Никой не иска злото на упоменатите, но те трябва сериозно да се замислят и работят за изчистване на имиджа си.БХК вмемява идеята, че малцинствата са жертва, а това не е така.