21

1

преди 8 години

ПРЕВЗЕХА НИ,БРАТЯ БЪЛГАРИ!!!ОЧАКВАЙТЕ СКОРО И ВЪВ ВАШЕТО НАСЕЛЕНО МЯСТО

20

Вот дъ фак

преди 8 години

Няма такива мишки ,като българите: "Според свидетели пожелали анонимност"- като сте гледали как бият децата ви , сега имайте самочувствието да ви видим и поздравим за тази похвална постъпка

19

???

преди 8 години

Ако две коли с българи отидат и решат за се саморазправят сред 100- тина роми ясно какво ще им се случи , а тук само дето не са им ръкопляскали. Прости сме и задружност - НУЛА - убиват хора пред очите им и нищо

18

до 52

преди 8 години

Снимай и клипче, после да покажеш, а не само да се заканваш.

17

коко

преди 8 години

След като овцете гледат и няма новини за пребити римляни така ще е .А къде са били ОРГАНИТЕ?

16

някой

преди 8 години

Че то вече няма ден, в който да няма статия за бити, пребити, ограбени, изнасилени или убити от ***.Дори в някои дни има статии за повече от един или два случая.Дори при положение, че на много от произшествията не се дава гласност.Терорът от страна на *** стана всекидневен.Странното е, че въпреки това продължават да бъдат толерирани, което ги прави все по-нагли и жестоки и все по-многобройни.Странното е, че ние си мълчим с надеждата, че на нас няма да ни се случи.Сбъркана държава

15

Анонимен

преди 8 години

"100 души гледали безучастно". Типично по български...

14

dfgh

преди 8 години

Това е резултата от купените книжки.

13

акуд

преди 8 години

къде са бхк. тези малцинството които са управлявали колите могат ли да четат. как са взели книжки. след като са залояени на меатопрестъпленуето ще бъдат ли усъдени или просто във времето ще се потули всичко защото са малцинства?????????????

12

манипулация

преди 8 години

Бъчварова отчете намалена престъпност. Така че написаното по-горе не може да е вярно. Манипулирано е!

11

Анонимен

преди 8 години

Напишете имейла на БХК и да ги заринем със съобщения.

10

www

преди 8 години

ПРОБЛЕМА Е ЕДИН - ЛИПСА НА ПРАВОСЪДИЕ....

9

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ - видими резултати в борбата с престъпността.

8

DEVSADIVTAME

преди 8 години

Изход има - сменете Закона за движение по пътищата ( Който не се спазва ) иПравилника с такъв който Неграмотните разбират ... Убийците на човечеството .

7

Анонимен

преди 8 години

Ей тия да се бяха паднали на ония мутри,дето биха момчето и жена му на магистралата.Щяха да им набутат пищовите у дирниците.

6

Анонимен

преди 8 години

Как се разхождат с палки и колове тия роми... Никой ли полицай не ги видя бе. Сега засилили присъствието

5

1Хора

преди 8 години

Хора ако нямате гражданско съзнание, няма кой да ви помогне. Повечето престъпления стават, защото гражданите от граждани се превръщат в зяпачи-за пример случаите са записани на ейфоните, вместо активно да заемат позиция и да защитят жертвата. Щом са били 100 е можело да го защитят. Просто проучете психиката на тези ... те са агресивни и бият без прекъсване. Така са израсли в бой , крясъци и насилие. И фалшивата толерантност е послание за тях, че са недосегаеми. Но всичко има граници.

4

357 mag.

преди 8 години

За това 357 маг.

3

Анонимен

преди 8 години

"Свидетели на саморазправата стават около стотина души. Побоят над тримата продължава три-четири минути. Не се намесва никой."А после все другите са ни виновни - етносите, световната конспирация или международното положение.

2

Анонимен

преди 8 години

100 човека стояли и гледали...не ни е виновен никой... просто сме мишоци