72

Анонимен

преди 8 години

Вавилон не е бил построен от ислямисти, но е бил разрушен от ислямисти.

71

Анонимен

преди 8 години

религия при която женската половинка не се счита за човек, няма право на елементарна грамотност, образование, няма право на свое мнение и е лишена от възможноста да мисли за мен това е религия на престъпници по природа.От такива хора развитие неможе да се очаква. според ислямския закон брата или бащата имат право да убият своята съпруга, майка или сестра. Това чудо халифат ли е, джихад ли е, ислям ли е, трябва да бъде унищожено

70

Анонимен

преди 8 години

За мен ислямът се характеризира с две неща:1. Отношението към жената е като към по-нисше същество, дори като към вещ. Уж сме против насилието в семейството, но допускаме момченцата в мюсюлманските семейства да бъдат потискани, мачкани, ползвани за прислуга, да им бъде отказван достъп до образование.2. Осакатяването на момченцата в най-ранна възраст. Казват, че исляма произхожда от юдаизма и обрязването е наследено от евреите, но в цивилизовани страни тази процедура трябва да се забрани.

69

До 81

преди 8 години

Мюсюлманите,нямат никакъв принос за развитието на науката,принос имат арабите,но всичко това е преди исляма,а иначе тази ретроградна религия е застинала в морално отношение в шести век,и всяко отклонение,водещо към развитие се наказва с рязане на глави(шариат в чист вид)

68

до 77

преди 8 години

Напротив, възходът на науката в ислямския свят започва точно след утвърждаването на исляма и произтича от исляма.

67

Анонимен

преди 8 години

До 79Религията винаги е била бизнес. Едни хора богатеят за сметка но фанатиците, които се бият за тях.

66

до 78

преди 8 години

Страхувам се, че ти нещо не си схванал. Докато християните са се занимавали с инквизиция и горене на клада, мюсюлманите са поставили основите на голяма част от днешните науки. Когато си правим изводи за исляма, трябва да съберем малко повечко информация, не да се втренчваме в последните 3 години и в един определен район и на тази основа да оплюваме исляма, който съществува от 1400 години и е разпространен по целия свят.

65

Анонимен

преди 8 години

Ами сменете си конституцията, направете я според корана така или инак бъдещето е в исляма

64

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 75 Не, днешното е бизнес тероризъм. Много ги вълнуват кинтите, петрола и всички благини на "лошата" християнска цивилизация. Не им пука за бога.

63

Shark

преди 8 години

До 73. Даа, но през средните векове, и отдавна са прекратени, даваш ли си сметка колко отдавна е било това. А муслимите вършат зверства сега, в 21 век, същите като тези, които са вършили през средните векове. Схващаш ли разликата??

62

Анонимен

преди 8 години

Арабите имат огроми постижения в науката,като всички те са преди исляма. А иначе,религията им казва :- Избивайте неверниците,докато не станат,,правоверни",избивайте и своите,ако не спазват шариата !

61

Анонимен

преди 8 години

Да не забравяме също така в началото на миналия век колко атентати са извършени в името на България. Включително и най-големия атентат в Европа. Това че някой върши някакво зверство в името на България, значи ли че всички които се наричаме българи трябва да сме съгласни с него? Положението с днешните терористи е същото.

60

Анонимен

преди 8 години

И християните през средните векове са се ръководели изцяло от Библията и са вършели зверствата си в името на Бог. Това прави ли християнството лоша религия? Според мен - не

59

До 70

преди 8 години

Ислямът не е затрил досега човечеството,само поради простата причина,че:-,,На бодлива крава,Господ рога не дава".Те сами трудно биха си направили и прашка.

58

До 70

преди 8 години

Точно от религията произтичат всички издезателства. От неправилния и порочен прочит. На наблягането на това, което ти изнася. Та тези се ръководят стриктно по Корана. Как да не произтича от религията им цялото това зло!

57

до 67

преди 8 години

Не разбира се, казвам че издевателствата не произтичат от религията, а от невежество и от непознаване вкл. и на религията. Исляма съществува от 14 века и ако той наистина е това което ни представят днес медиите, то отдавна щеше да е изчезнал или пък да е затрил човечеството. Но нищо от това не се е случило.

56

До 66

преди 8 години

Изнасилванията в Кьолн показват друго - че тези, които нахлуха в Европа не са много по-различни от онези, от които бягат. Мястото им не е тук. Мястото им е там, откъдето са се пръкнали. Редно е сами да се справят с онези *** от ИД, а не да сеят заразата си тук.

55

Анонимен

преди 8 години

Навремето християните са се учили на науки от арабите. От тях сме взели познание за математика, химия, астрономия, медицина... развили са се и са направили света такъв, какъвто е сега. Тези ислямски *** още живеят със самосъзнание от преди Просвещението. Загубили са и малкото прогресивна искрица от онези отминали времена и са станали неандерталците на нашето време. Настъпил е моментът или да влязат в час, или да изчезнат като тях. Никой няма да им търпи средновековните изцепки.

54

Анонимен

преди 8 години

до 61 Така е, но говорим за Средновековието -епохата, когато схоластиката, неграмотнотта и човешкият мироглед са били коренно различни. Затова казваме "мрачно Средновековие"! Но днес сме 21 век, а изстъпленията на исляма ни връщат към Средновековието!!!! Това ли е "човешкото" на религията?

53

до 64

преди 8 години

Това казвам и аз. Но това че една група хора, представящи се за мюсюлмани, живеят още в шести век, не значи че религията е виновна за това и не значи че всички мюсюлмани са на това ниво И също така не значи че всички мигранти са като тях. Не забравяй че мигрантите бягат от същите тези хора, от които и нас ни е страх.