339

студент в Москва

преди 8 години

Просто мачкай, Вова! Ние, целокупният български народ сме с теб. После заповядай и в България не като гост, а като президент!

338

Анонимен

преди 8 години

Путин пак клекна пред велика Америка...

337

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се задушава турско-американскотопсевдодемократично говорене.

336

Анонимен

преди 8 години

И у.шанки, стига грешки вече !

335

Анонимен

преди 8 години

Коренен народ са българите, Крим , Украйна и южна Русия.

334

Анонимен

преди 8 години

486 Във всеки случай , руснаците са последните които може да се смята за господари на тази земя . Разбира се и Украйна не е по далеч от тях но самите кримски татари приемаха много по-добре украинското управление отколкото сегашното руско.

333

anonimen

преди 8 години

Коренен народ на Крим - какво значи това? Там са живели много народи - кимерийци, скити, таври, гърци, римляни, прабългари, хазари, караими - всеки следващ е измествал предходния, а тавтрическите гърци се репатрираха в Гърция отдавна...

332

Анонимен

преди 8 години

482 E на Референдума в Крим 2014 не можаха да счупят рекордите от 1940 на Референдумите в Литва Латвия и Естония за присъединяване към СССР на Сталин

331

укроп

преди 8 години

*** украинска пропаганда...платена от гейовете. Какво да сториш и тук ги има.

330

Анонимен

преди 8 години

Путин не греши, той е много добър шахматист. Греши авторът на статията но това е нормално за евроатлантиците които са нарко зависими хомосексуалисти....

329

Анонимен

преди 8 години

А кримските татари колко са на брой,след като на изборите 95% от населението пожела да остане към Русия.Само украински журналист може да се впечатлява от подобни глупости.Видяхме украинците докъде се докараха и по-лошо ще става.Ако не вярват,да погледнат към нас.

328

крим

преди 8 години

когато ВЕЖЛИВИТЕ РУСКИ АГРЕСОРИ на ЛИЛИПУТА стъпиха на чуждата земя , ЛИЛИПУТА ДИКТАТОР говореше ,че ще има руска демокрация и трите езика ,руски , украински и тататски ще бъдат равноправни ! НАИСТИНА ИМА РУСКА ПРЕСТЪПНА ДЕМОКРАЦИЯ ,ПО ПУТЛЕРОВСКИ -хитлеристки .НЕ ЗАБРАВЯИТЕ ,ЧЕ болшевизъм ,комунизъм =фашизъм .ТОВА ПРАВЯТ В МОМЕНТА ДРУГАРИТЕ АГРЕСОРИ престъпници ,които по всякакъв начин унищожават коренното население на Крим ,НО то не е руско ,не е !С тирания НЕ СТАВА!

327

Анонимен

преди 8 години

СПОКО БРАТЯ ПИШЕТЕ СИ ПО ЗАВЕТНИТЕ ТОЧКИ, ВАЖНО Е ПАРИТЕ ДА СЕ ОБРЪЩАТ- НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА, ДАЖЕ ВИЕ САМИТЕ! И ДА СИ ПЛАТИТЕ ДАНЪЦИТЕ!

326

Анонимен

преди 8 години

409 в Западна европа крепостничество е съществувало до 20 век, там дори са били по-зле от роби, съществувало е правото на сеньора което се е практикувало повсеместно - първата брачна нощ на булката е била за земевладелеца. Затова се така изродени и жените им са грозни и се обръщат към гейските ценности - сношавали са се братя и сестри без да знаят.-------Ако не четеш книжки, а се образоваш от филми като "Смело сърце", ще плещиш глупости безспир. Prima noctis e измислица на Мел Гибсон.

325

seira

преди 8 години

ДЕВИЗЪТ Е САМО ЕДИН:ДЕАМЕРИКАНИЗАЦИЯ, ДЕТУРЦИЗАЦИЯ И ДЕМЮСЮЛМАНИЗАЦИЯ НА ЕВРОПА!

324

викинга

преди 8 години

Пълна американска пропаганда е статията,както и писанията на промити украински мозъци !!!Този сайт отразява само такава дезинформация!!!Жалко за БГ,че ще плаче с много големи сълзи много,ама ОЧЕНЬ МНОГО!!!!

323

Анонимен

преди 8 години

483 Добре добре , хайде сега хапчето и в леглото

322

Анонимен

преди 8 години

Основната лихва в Америка е 0.25%.Сравнете с Мамашистан.

321

КОШМАРЪТ

преди 8 години

Русия ще победи! Долу САЩ! Извинявам се на СПРАВЕДЛИВИЯ - той беше прав за всичко което написа. Простете ми българи, че се продадох на Козяк за жълти долар центове и минах от тъмната страна. Мамо, прости ми, но съм гей! Затова, идвайте по-бързо русофили, тръпна в очакване.

320

Анонимен

преди 8 години

Te sa malcinstvo, I nqma znachenie za krimskia narod kakvo mislqt tatarite, Krim.e bil I shte ostane Ruski! TAM ANGLIA NE MOJE DA DOSTAVI MITINGOVATA DEMOKRACIA NA PLESHIVITE PEDERASTI!!!