14

;

преди 8 години

с 800 лв заплата аз не виждам как полицай в голям град би оцелял.....и не бързайте да сравнявате с вашите заплати... да гледаш по цял ден трупове, разчленени хора от катастрофи, наркомани надрусани до откат, да се занимаваш с пияни и нассрани *** и *** не е за всеки......и ако си съвестен и си вършиш работата, ВЪПРЕКИ началниците си, накрая на деня пак си мразен от всички.......никой не се замисля, че има и полицаи, които си вършат работата ....НИКОЙ не се замисля...

13

готин

преди 8 години

ама така си е рибата мирише от към главата,от там да се започне

12

Анонимен

преди 8 години

Абе няма ли някъде писан закон или наредба, която да забранява масовото събиране на шишарки? :)))

11

бакшиш

преди 8 години

Забелязал съм, че автомобили за над 200 000 се ползват основно от младежи и девойки до 25 годишна възраст. Явно расте изключително поколение, което за година - две трудов стаж натрупва милиони.

10

Професор

преди 8 години

Орешарски съсипа страната.

9

Анонимен

преди 8 години

Смях в залата хахаха

8

Анонимен

преди 8 години

до 6..В БГ , в съзнанието на хората има дълбокото убеждение, че полицай в БГ това е синоним на корупция, дрога, изнудване, рекет.......... и ако мислиш че това е неправилно...покажи ми поне един случай на знаково престъпление в което да не участва бивш или настоящ полицай. Ако можеш пиши...ще се извиня веднага...ако ли не---по-добре мълчи и не обвинявай хората че пишат и говорят това, което виждат.

7

Анонимен

преди 8 години

до 6. КОЛКО МУ Е НА ПОЛИЦАЯ ЗАПЛАТАТА? ДА НЕ БИ ДА Е 2 000 ЕВРО? АКО НЕ Е РЕКЕТА НА ПЪТЯ НАД ШОФЬОРИТЕ НЕ САМО ЩЕ ТЪНАТ В МИЗЕРИЯ А И ПРЕСТЪПНИЦИ ЩЕ СТАНАТ. И НЕ БЪРКАЙ ОБЩЕСТВОТО С ТВОИТЕ ПРАЗНОСЛОВИЯ!

6

Анонимен

преди 8 години

Ял гъби и се топлел с шишарки. Да се смееш ли, или да плачеш...

5

Анонимен

преди 8 години

Явно у обществото е залегнало твърдо убеждението ,че след като някой е полицай -то задължително ,ама задължително трябва да е беден и да живее в мизерия -иначе противното е "доказателство" за корупция и връзки с престъпния свят ....по голяма глупост от това здраве му кажи ,но за българина това е нормално !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

греда в окото

преди 8 години

Даваш на Доган един милион,съда казва той е консултант-хидролог,народа ръкопляска и прави същото по надолу .Недоволните са лошите във филма

3

Анонимен

преди 8 години

Тази комисия известна преди с името на бившия си председател Кушлев ,освен със скандала със заплатата на въпросния Кушлев който сам си я бе предложил ,гласувал и одобрил -за друго не се сещам да са направили и на кого са отнели имуществото -дори така наречените братя Галеви ,май задочно чрез адвокати водят някакви дела и до сега не могат да им вземат това което не можаха да си вземат след като избягаха по живо по здраво . Една от многото комисии в които търтеи получават космически заплати .

2

Анонимен

преди 8 години

Пак да кажа . Не може да има престъпност без съдействието на полицията . Във всяка престъпна група участва полицай иначе не става .

1

Браво,

преди 8 години

ашколсун