17

Жена

преди 8 години

Заспиването всяка вечер е една малка смърт. Събуждането е като ново раждане, само, че си си пак в същото тяло. В тази връзка, ако твърдиш, че сънуването и там, където отива съзнанието ти, докато е в небудно състояние е ...нищо, да, то тогава след смъртта няма нищо. Лека нощ.

16

Жена

преди 8 години

17, нищо не свършва. Тогава почва големия купон. Частица от него, ако някога си сънувал и помниш, частица от него, виждаш на сън. Хората се мъчат да оцеляват, като местят крайната дата, защото както ти написах, не са готови да умрат всеки момент и за тях смъртта е най-големия кошмар, защото не знаят къде ще се събудят. Докато се будят до познатите банални сценки на партньор, деца, дом, работа, са що годе спокойни, че има за какво да се хванат, за да си докажат, че живеят ...истински. нъцки.

15

свинаря

преди 8 години

До НеаТака е,не е важно какво казваш,а какво вижда детето,че правиш

14

свинаря

преди 8 години

Жена,може би говориш от позицията на човек,който има познания които аз нямам и за това не те рабирам. За мен след смъртта няма нищо,следователно няма как да разбера каквото и да било

13

свинаря

преди 8 години

Хората се мъчат да оцеляват,като по този начин просто местят крайната дата. Не виждам смисъл в това как умираш,а как живееш. В смътта няма чест,достойнство или красота,както някъде се изразяват,просто затваряш очи и всичко свършва. Ако не можеш да оставиш наследници има и други начини да бъдеш полезен преди да се превърнеш на тор

12

Жена

преди 8 години

12, свинарю, преди да се родиш си се събрал на едно хубаво място с майка си и сте се разбрали тя да те роди и ти си се съгласил. Като пукнеш се сети какво съм ти написала. Никое раждане, не се осъществява без предварителна договорка между душата на майката и на детето. Няма друг филм. Като пукнеш ще схванеш. Това, което пиша не е от гледна точка на жив, а от гледна точка на умрял. Затова не ме разбираш.

11

Неа до 8

преди 8 години

Така е ... Просто исках да кажа че травмите не са необходими ... Децата се учат чрез подражание ... Просто е хубаво да си добър пример . Това имах в предвид .

10

Жена

преди 8 години

Много е трудно да се каже кое е зло и кое е добро. За мен всичко, което убива планетата Земя и изчерпва ресурсите й е зло. Размножаването на хора, нискоинтелигентни и нискоразвити духовно е зло, ама а де, нали много харесвате да се съвукоплявате. В Африка, Китай, Индия, в гетата български също го могат. Е, остави де, остави дете след себе си. Смисълът на живота .... ?

9

свинаря

преди 8 години

Жена,като пукнеш няма да схванеш абсолютно нищо,защото тогава няма да има с какво да схващаш каквото и да било. Няма никакви договори между дете и майка,стани майка и ще видиш,че никакъв договор не може да те накара да жертваш живота си за друг човек,а майката е способна на това за своето дете. Не случайно древните хора са почитали богинята майка,защото даването на живот е нещо велико. Много грубовато гледаш на живота

8

Жена

преди 8 години

2, всъщност точно това,което има значение е как умираш. Цял живот хората си мислят, че живеят, а това, което правят е да се учат да умрат. Е, някой се учат и знаят как, други са просто нелепо изненадани.Освен това, не е задължително да оставяш тяло и душа под формата на жив човек след теб. Това, което всъщност има значение е да си изпълниш задачките. Задачките ти могат да са примерно да изтребиш няколко милиона евреи и да нямаш дете. Е, оставил ли си нещо или не си? Пък и рисувал Адолфчо..

7

Жена

преди 8 години

За дете са необходими:- яйцеклетка и сперматозоид- женска утроба- договор между душите на майката и детето, за това за какъв ч..еп идва това същество при нея точноВсичко друго няма абсолютно никакво значение и нахакването на вина за това, кой бил добър родител, кой бил се провалил, кое дете било успешно и кое не е ....са понятия, оценки и условности, които са важни само за периода, в който си жив. Като пукнеш ще схванеш, че всичко е една огромна сделка с договори пълни с клаузи.

6

свинаря

преди 8 години

Права си,за отглеждането на дете трябва пълно себераздаване и никакъв егоизъм,но не мисля,че ако захвърлиш детето едва ли не на произвола,живота му ще е безмислен. Виждал съм деца,които имат родители,за които само могат да мечтаят повечето хора,но въпреки усилията си са се провалили като родители. Виждал съм и абсолютни чудовища,които имат невероятни деца. Въпрос и на късмет

5

Неа

преди 8 години

Незнам какво е сепуку. Но успех . Сигурно ще Ви е приятно .

4

Неа

преди 8 години

Любовта не изхвърча . Могат да изхвърчат само бубите в главата

3

Неа

преди 8 години

Детето не е просто нещо .... Трябва да го направиш достоен човек за да си струва създаването му . ...Ако просто го направиш без да вложиш време , внимание и добро отношение в него ....е безсмислено съществуването му ... За него самия и тези покрай него .

2

свинаря

преди 8 години

Исус може да е бил импотентен и за това да е нямал деца,а може и да е имал,но да не знаем. Не е вярно,че да създадеш поколение не важна цел в живота,истината е,че трябва да има нещо,което да остане след нас. Да умреш с чиста съвест също не е толкова важно,по важно е да живееш с чиста съвест,за смъртта няма значение как ще те вземе

1

Жена

преди 8 години

Най-важното в който и да е живот това е да можеш да умреш всеки един момент и то да умреш с чиста съвест и без грам съжаление. Всички други банализми са като от лексиконче, копирано за употреба на следващата човешка тухла в стената , исках да напиша, ама ще напиша прашинка в пустинята. Масовката от хора живеят безсмислено вярвайки, че това да се размножиш или да съградиш къща е най-важното нещо. Джийзъс размножи ли се? Къща ли направи? Дърво ли засади? Той не - ние от къв зор да го правим?