16

Анонимен

преди 8 години

Местанката е хитър. Изгониха го от ДПСто а той взе, че си тръгна с електората. Не само това ами ще дръпне и от другите партии на които лидерите им още се ослушват от къде какъв вятър ще повее. Местанката поне твърдо застана на пронатовски и проевропейски позиции. За което заслужава само адмирации. Ние като нация сме дошли от Азия, няма нужда да се връщаме пак там. Кобрата го каза-продължаваме на пред!!! Нашето място е в ЕС и НАТО. Който не му харесва да си направи референдум, ако няма сили друм!

15

Анонимен

преди 8 години

съдът няма право да я регистрира, защо вееч са се произнесли по казуса Омо Илинден, че е противоконституционна и съществува прецедент - небългарсак партия не може да се прави. А ДПС не е небългарска, та е корпоративна партия.

14

До zeus 2

преди 8 години

И какво ще направиш ако съда я регистрира???? Или просто ейтака си плямпаш. Аз ще ти кажа какво може да направиш - НИЩО!!!!

13

Анонимен

преди 8 години

Ами *** го разправяй това на площада в Скопие, там също са в географската област Македония и също има българи. По тази логика дай да си спретнем и Одринска партия и Лудогорска, Кърджалийска, Тракийска, защото и това са географски обособени териториии, живеят и българи.

12

Стоян Геров

преди 8 години

Добра новина е, обаче как може човек да се кандидатира за член на ДОСТ?Много хора искаме да станем чааст от бъдещето на България и челнове на ДОСТ, но още няма структури по места. Дано скоро да се изгради нужната база и да може повече хора да бъдат приети в ДОСТ. Успех и сполука.

11

Анонимен

преди 8 години

e kak dokumentite veche sa nared,a toi e v parlamenta bez izbori???tova mestanlaru e super mazno petno izmislya si dumite da e po interesen

10

zeus

преди 8 години

До Анонимен 11Македония е историческа област, а не народност, там си живеят чисти българи ;)

9

Куха лейка

преди 8 години

12000 хиляди: реални 3000 който искат от баницата... и другото чавета и брадчеди. Многооо тарикати.

8

Анонимен

преди 8 години

Местан ще вземе повече на изборите от атака и вмро общо

7

Анонимен

преди 8 години

Ами единствената етническа е ВМРО. В името и още пише Македонска.

6

Вал

преди 8 години

Етническите партии са противоконституционни!

5

Анонимен

преди 8 години

Постепенно всичко проруско деградира. Де юре Доган отстрани Местан от ДПС, а дефакто му хариза електората.

4

До 1

преди 8 години

Заедно с Лили Иванова ли живяхте ?

3

Анонимен

преди 8 години

... над 12 хиляди "българи" ама само по лична карта,иначе -потурнаци и индийци,т.е гробокопачи на всичко българско,родно и мило.

2

zeus

преди 8 години

АКо съда регистрира тази противоконституционна партия чашата ще прелее и тогава дори американците няма да спасят ни Баце, ни Местан, ни Доган....

1

Жибор

преди 8 години

България не се нуждае от турци- България се нуждае от Българи! Ние сме живели на тая земя 7000 години преди турците,ще живеем на нея поне още 7000 без тях!