15

До 9

преди 8 години

Пич дати кажа прав си ама не съвсем! Защо ли ами защото ние видяхме инвестиорите в в Авиокомпания балкан дойдоха с празни джобове и после си отидоха със милионо евро! Народни пари! Видяхмеи инвеститорите в предпиятия фабрики като Кремиковции много други кадето доидоха бедни и си тръгнаха пре богати! Видяхме и инвеститорите в марица изток където аха аха да нвестират и се налага да изкупуваме стоката им на 10-ни цени! Видяхме и инвеститорите в ТКЗС затова сега толкоз пустеещи земи има по БГ!

14

До 15

преди 8 години

Съгласна съм. Аз съм от този район (Бицтрица ако знаеш къде е) и семейството ми, както и доста други стари фамилии от селото, притежава много земи в и около Бистрица. С времето населеното място много се разшири и много земи бяха вкарани в регуляция и продадени на хора, които си построиха домове. След като мястото е частно и може да се вкара в регулация, не виждам какъв е проблемът да се построи хубав за живеене комплекс. Когато земята е твоя можеш да правиш каквото искаш, стига да не си в наруше

13

Планец

преди 8 години

Продавам парцел в с. Плана от 3 години и никой не иска да го купи а тия в ливадите МОЛ щели да стрият. Поредната перачка. Не ми стигат сектантите-будисти в Турмаци ами сега и тия.

12

nonamezzzzzzzzzzz

преди 8 години

лошо ми е, ще повърна от тая държава.

11

българина

преди 8 години

Поредната измама с участието на народни пари! По закона за инвестициите значи държава ще даде пари пак на едни евреи кои ще направят еднократно удвояване на пари заграбени в някаква земя. Веднъж се продават тези къщи и край, инвестира 53 а си тръгва с 100 от България. Това е пародия на инвестиция дори е антиинвестиция. 100 работни места при 53млн?!! Това са чистачите и пазачите за 24 часова смяна на 150къщи. ИЗМАМA. къде е завода за 53млн питам? Това е схема за излизане от инвестицията земя!

10

Илона

преди 8 години

Това част от плана Ран-Ът ли е?

9

Анонимен

преди 8 години

Мястото дококото разбрах е частно или съм в грешка? Какъв е проблемът на когото е да си строи? Вие ако имате парцел на такова хубаво място не бихте ли си построили къща? Не коментирам кой на кой какъв е и кой какво е спечелил от сделката, просто ми е интересно как всеки плюе просто за спорта явно без да чете. :)

8

Анонимен

преди 8 години

Колко е тази сума че нещо не схващам ??

7

Анонимен

преди 8 години

"53650 млн. лева" са 53 милиярда. Я си оправете числата малко

6

Анонимен

преди 8 години

ами дайте всичко да застроим около София, всеки ще се премести да живее в и около София и останалите територии на България ще ги обявим за продан да финансираме София!

5

Анонимен

преди 8 години

Айде и тая планина я *аха!

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонименсредна класа си има, ама не кибичи тук :)

3

Анонимен

преди 8 години

ахахах иначе спането на плажа ще е незаконно. Нека застроят тези ***, народния съд ще им вземе всичко, а семействата с децата - в концлагери

2

Анонимен

преди 8 години

Алчните герберастки крадци ще съсипят и Плана, едно от малкото девствени кътчета, близо до София ...

1

Анонимен

преди 8 години

Съсипахте единственото хубаво място около София....