242

Zz

преди 8 години

Dali 6te e boiko ili slavi e vse taja koi ot dvamata schte pravat 4asni satvori tova e po vajno pramova kuneva pri slsvi plu bb a sega mu se pidmasva i go slu6ka vojda e efin zvaka zezko milizionerko sluguva na boiko kakto vojda naredi toi e edin boiko skadura mnogo prili4a na praveschkia selendur jivkov gerb govori drugari na pred ura

241

Анонимен

преди 8 години

Докъде я докарахме.Да трябва да избираме между откровен престъпник и напълно дегенерирал тип.В нормална държава,първият щеше да е в затвора,а втория да ходи всеки ден за храна в католическия приют.

240

Ангел

преди 8 години

Аз лично НЕ подкрепям призива на Слави да се намалят депутатите на 120 .Те 240 не могат да се оправят камоли 120 .Освен това до сега една община се представлява от поне 1 депутат.Ако станат 120 депутати много общини няма да има представители в парламента.Което е меко казано тъпо!!!Депутатите трябва да се научат да работят качествено.Зад тази идея заставам с 2 ръце!

239

мнение

преди 8 години

Да глосуваме - добре,демократично е, но не и при предизвестени резултати. Голямата фалшификация, незачитането на гласове и пр.съзнателни нарушения, обезсмислят изборите.

238

Анонимен

преди 8 години

Пожарникарчето яко го тресе шубето. Дори и тролчета е пуснал. През десетина коментара се повтарят едни и същи. Значи много е зле България, но да не правим никакви промени, защото нямало смисъл. Късно е пилета, ще ви изметем цялата политическа класа и в парламента ще влязат нови хора, които ще знаят, че не работят ли ще ви последват в небитието. България има шанс да се оправи.

237

Слави, да те питам

преди 8 години

1- за мажоритарния вот- кой познава народа ? тея дето имат пари да плащат на телевизиите2- 120 н.представители- какво променя това? - Нищо- силните партии пак ще са по-силни3- задължително гласуване как ще стане в чужбина като секцията е на 300км ?4- по електронен път ще е още по-лесно за манипулиране 5- от намалена субсидия ще страдат само малките партии-големите пари си имат6- кой познава полицаи та да ги избира мажоритарно ?

236

Варна

преди 8 години

Който смята че има нещо нередно в управлението ни и има по добра и правилна идея е добре дошъл на изборите .Пожелаваме му да се представи по най добрият начин .Защото и ние можем да бъдем в опозиция и да го критикуваме .Тогава ще борим и предлагаме идеи политики и решения .И народа ще избере най добрата и най добре представила се партия и политик .Ще бъдем достойни конкуренти на всяка партия и политик с идеите и политиките които водим за да се реализират .Добре дошъл на изборите Слави Трифонов

235

Калоян

преди 8 години

Бройката на депутатите няма значение и задължителното гласуване също няма значение, а трябва да се въведе закон депутатите да нямат право на повече от 2 мандата.

234

някой

преди 8 години

Много моля ... да не бъркаме Меглена Кунева (вицепремиерът) и Миглена Кунева (вицепремиерът според автора). Няма ли главен редактор тук или някой, който да следи за правописа ... поне на имената!!!

233

Анонимен

преди 8 години

До Набробулхарще станат 120 депутата с 200 съветници, сътрудници и незнам си какви глупости и нищо няма да се промени

232

кокала

преди 8 години

последният ми коментар е за мнението на човека между другите ми 2 коментара. това се случва благодарение на демократично изтритите коментари от днес.бг

231

кокала

преди 8 години

До Анонимен 280 а какво предлагаш ти драги? да се обърне пръчката и да ни тупа по задниците с другия си край? Пътят към ада е постлан с добри намерения беше казал някой си. това предлагаш и ти. само чче забравяш да споменеш че другият край на пръчката е руският,а те ни пляскаха достатъчно дълго,цели 45 години.

230

кокала

преди 8 години

...но и всички ги нарушават и живеят с надеждата че някой няма да ги хване в крачка. Бием се в гърдите че сме европейска държава,гаврим се с турция че е азиатска,а в същото време събираме волни дарения за да се лекуват хора изпаднали в безизходно положение в същата тази азиатска държава. Нима лечението на тези хора не е задължение на държавата? Е какво ни е европейското тогава? а да цените на стоките и услугите!!!! Всички те се уравиха по европейски стандарт,само заплатите останха африкански

229

кокала

преди 8 години

избори ли? да гласувам? за кого? ..за тези които ще вгорчават и без това опустошеният ни живот? ааааа не благодаря. като чуя че депутатите замислят да гласуват някакъв закон уж в полза на човека ми се изправят косите,защото в крайна сметка резултатът е точно обратният. Изобщо странна държава сме. Нито политиците ни политици,нито икономистите икономисти. Б Бг. цари само и единственно мизерията,алчността,простотията и завистта. Всички ревът с пълно гърло че не се спазват законите,но и всички ги на

228

Анонимен

преди 8 години

Прав сте г-н Борисов - Народа иска промени , но Слави няма да ги "донесе"Въпросите в референдума са безмислени, няма открит дебат ,5"умници" излизат и си приказват каквото си искат и каквото им харесва,без разяснения какво ще се промени,какво да очакваме ?Защо не кани гости от различни партии,от неправителствени орг.да дебатират ?

227

По...

преди 8 години

..време на силен дъжд милиционер се скрил в телефонна кабина. На стъклото *** мокро ***.-Чичо, да се скрия при теб?-Разкарай се-озъбил се мицът-къде си видял *** и орел под един покрив?-Е, тогаз аз отлитам...

226

gost

преди 8 години

тои за водещ не става камо ли за избори го гласите бтв уж бг тв по цял ден турски серияли ако това е бг тв здраве да е

225

Анонимен

преди 8 години

Как можахте да настъпите два пъти мотиката като избрахте този страхливец на този пост! Този който ви натовари с милиарди дългове!

224

П.Петров

преди 8 години

Когато липсва гражданско общество, медиите са собственост на мутро-олигархията (Трифончук се изявява също в такава), когато България е на 113-то място по медийна свобода от 180 държави, а народът е *** и късопаметен, какво ще промени намаляването на депутатите, и мажоритарния вот ? - Нищо ! Само на мутро-олигархията ще и е по-евтино да вкара когото иска и гласува каквото иска!Забравихте ли Роско Безноско, "патриотът" и близък бивш приятел на Трифончук ?Една мажоретка на мутро-олигархията ще бъде заменена с друга!

223

Опаа

преди 8 години

Абе какво ме интересува Слави, Бойко и мойко! Ако има референдум, със сигурност ще отида и ще гласувам броя на депутатите да се намали наполовина! Тия вече открито ни се подиграват! Колкото по-малко некадърни тарикати, толкова по-добре!Гласувай Народе, да съкратим броя на тия наглеци "депутатите"!