6

Анонимен

преди 8 години

Разбрахте ли, защо се вдига цената на билета? За да може съселските от Самоков, да са единствената фирма достойна да прави спирки и да ни дерат с двойни цени.

5

1

преди 8 години

Няма проблем, но трябва да изпъълниш следното:1. Трябва да си наш другар и да имаш заслуги пред цар Тиква или поне пред другарката Фандъкова. 2. Трябва да внесеш 200 000 лв. за поста - авансово. 3. Трябва да обещаеш, че 20% от всяка "комисионна" ще я даваш нагоре.

4

Анонимен

преди 8 години

Показахте , като ви лъснаха голите ..... по телевизията. А иначе щяхте да си приберете паричките. А какво стана с уволненията в ЦГМ или пушилката отмина.

3

Анонимен

преди 8 години

Aве фандък, кво му е отговорното - калкулирате двойно по-скъпи спирки в цената на билетчето и после транспорта бил на загуба, га нямаше център за градска мобилност па беше на загуба и какъв е смисъла от този гепаджийски център?

2

1.6 лв.

преди 8 години

Мафията ГЕРБ реагира СЛЕД като ги хванат в издънка, после обикалят медиите и дрънкат за "отговорно поведение". Само пълен лузър може да им се върже и да гласува за тях. Ако бяха хванали и махнали крадливата депутатка и кмета без да има репортаж по Нова, щях да им сваля шапка, ама не стана така, нали?

1

Кмета

преди 8 години

Добре може ли и мен да ме назначите, да взема 50 хиляди лева от някой проект и след това като "съвестен" кмет ще си подам оставката?