34

Един

преди 8 години

В тила

33

Анонимен

преди 8 години

До До 25катовидя некой "70 годишен" да ми треска ери без знание по руски език, и да говори на егати, и убивам един самосвал малки едномесечни котенца. заливам ги с нафта и ги паля.

32

Анонимен

преди 8 години

Мултикултуризмът трябва да бъде унищожен в зародиш. За целта, новите паравоенни организации трябва да унищожават всичко небългарско (с изключение на руснаците с което сме едно). Ангел Калеев, участвал в пропагадният клип на БХК, трябва да бъде застрелян в тила, но преди това изтезаван...

31

NIC

преди 8 години

Дано този път да го в карат в затвора до живот

30

Анонимен

преди 8 години

ГЕРП мачка ***!

29

Тато

преди 8 години

Мисля, че смъртната присъда трябва да се върне за най- тежките престъпления. Живея в страна, в която действа смъртната присъда и повярвайте ми няма такива жестоки престъпления.

28

Анонимен

преди 8 години

KAKVA E TUKA VRUSKATA NA BHK, ILI SOZA????

27

G

преди 8 години

До 10-15 години вече няма да има останали пенсионери по тези места. Популацията на *** ще е значително нараснала. Тогава какво ще прави това младо население, което го мързи да работи, а няма и да има какво да краде, а границите на Европа се затворят за него?

26

Христо

преди 8 години

БЕСИЛО!БЕСИЛО!БЕСИЛО!!!!

25

rusnak

преди 8 години

Аз този бих го претрепал, без скрупули и съжаление, както и много други подобни ***.

24

АЦЕТО

преди 8 години

Къде са сега буклуците от БХК,ДАНО СЛЕДВАЩАТА ЖЕРТВА Е ТЯХНА БЛИЗКА

23

До 23

преди 8 години

Стига пропаганда. При соца моите родители едвам успяха да купят един апартамент. Не са били от мързеливите, просто не бяха партийци. Аз за времето след соца успях и да се изуча и да си купя и вила и няколко апартамента, за коли изобщо не говоря. Не, не с далавери, с бачкане по 16-18 часа.

22

Атака

преди 8 години

Зо пребития ром на всякаде го разпространихте сего Ром убива баба до смърт даже не се съобщова какъв етнос е всички знаем до кога тоя народ ще търпи наглите роми немогат да се интрегрират

21

Един от Северозапада

преди 8 години

А при демокрацията колко пъти фалира държавата за тия 25-6 години? Колко взеха на заем, за да го връщат поколения след нас, и колко и какво разпродадоха, на чужди фирми, включително и земя могат да продават, земята, за която са се били дедите ни??? И още нещо-през социализма нямаше неграмотни, безработни. Всеки , който не го мързеше, направи по една къща или купи апартамент, изучи деца,купи автомобил, и то-разчитайки на себе си, а не да се включи в някаква "далавера" или нечии "обръчи".

20

До 18

преди 8 години

Не им вярвай , нарочно казват така , като не е от махалата не значи че не е Ром ! Бхк плаща за всичко!!!

19

Анонимен

преди 8 години

Ама това не е престъпление ,това е мародерство и престъпника заслужава с пълно право присъда СМЪРТ!Иначе няма да има спасение!А между другото къде е Кънев и аБХК /атнибългарския хелзински комитет/?

18

До плачещите

преди 8 години

Още ли плачете за Митко печката ???

17

Анонимен

преди 8 години

Вари го, печи го едно си баба знае едно си бае. Не ви ли стана ясно, че убиецът не е ром.

16

Меркел

преди 8 години

Дай боже другият път майката на Плевнелиев или Борисов.Нека има толерантност

15

Анонимен

преди 8 години

Къде е БХК сега или още пролива сълзи за онова ромче Митко