13

Анонимен

преди 8 години

KAT Центъра за градска мобилност требе да се закрият!

12

Наблюдател

преди 8 години

При такава далавера не трябваше ли да има белезници и зрелищни арести ???

11

архитекто

преди 8 години

Сега да проверят и за далаверите в синята и зелената зона.Там ще излязат още доста нелицеприятни неща

10

Анонимен

преди 8 години

В държава, в която Господари на ефира са правосъдието, а медицината е БГ мама - НЯМА БЪДЕЩЕ

9

Крадлива община

преди 8 години

Вместо да вдигат цената на билетчето, да вземат да реорганизират цялата Столична компания за градски транспорт. Да съкратят част от клатик*рците, да спрат "течовете" и онези 15млн липсващи лева ще се появят просто ей така, без да се налага да се одират кожите на гражданите.

8

Анонимен

преди 8 години

Аз, Герберун Тиквунди от Зимбабве съм готов да го заместя този крадец и вече да не надявам спирки! Ще измисля нещо друго за лапачка

7

Анонимен

преди 8 години

Кажете каква е цената на една спирка в София и каква на една спирка от новите в Бургас

6

рррррррррр

преди 8 години

Оставките на мишоците, това добре, но кога мадам Фънди ще се изнесе към Белчин?Тя горката пак не знаела какво става! Билетче по 1,60, сини зони, зелени зони, център за градска мобилност - айде ЧИБА!

5

Крадливото племе

преди 8 години

Ако от столична община престанат да крадат, може да се окаже, че реалната цена на билетчето е под 50 стотинки. Но ако продължават да си правят далаверите, нищо чудно след година-две да направят нови изчисления, в който да се окаже, че "реалната цена на билетчето е 2.36".Страхотна държава е България. Или както Тодор Колев пееше "Всичко кради ли, краде".

4

Анонимен

преди 8 години

Вярно, какво се случи с джебчиите от Игнатиево? Защо в нито една медия не се споменава и дума за тях? Какво е това медийно затъмнение? Какви са резултатите - вече 1 година от онзи скандален репортаж? Кои са виновните? Колко хора от властта за замесените в този скандал?Защо всички мълчите като ****? Защо има толкова много *** в тази държава?

3

Гринго

преди 8 години

"Чудя се за какво ни са разследващи органи, като си имаме Нова!"Даа, добре че е Нова с техните разследващи журналисти, че поне да видим наяве част от престъпленията на върхушката. Иначе всички знаем за далаверите, ама едно са празни приказни, друго за разследвания, подкрепени с факти.И като заговорихме за разследващи журналисти - знаете ли какво се случва с джебчиите от Игнатиево? До какви изводи стигна прокуратурата - кой от властта покровителства тази престъпка група? Има ли осъдени?

2

Razbittrotoir

преди 8 години

Tava e nai-karsivata sifiiska sipirka?!:-)

1

Анонимен

преди 8 години

за какво и е, журналистите ще следят вече под лупа всичко! Чудя се за какво ни са разследващи органи, като си имаме Нова!