43

Цонко

преди 8 години

До ивчоне бих ивчо, вие русолизците го правите това, затова и си мислите, че вискчи други хора биха го направили. Да ама не.

42

Сър Цеко

преди 8 години

До Анонимен 72така е, учили сме се от най-добрите - руснците. Няма как с кадри на Балкантурист и милицията да искаш доволни туристи!

41

Анонимен

преди 8 години

До Сър ЦекоКойто и да дойде в комунизомилиционерочалгароджагалския клозет, повече не повтаря. Тук хотилиер с храна ще те отрови,ром ще те окраде, милиционер ще те муфти за пари като просяк, освен ако не снася на бандитите,или пък продава дрога, и осигурява ***. Нацепини батки с татуси, незаконни такси ще ви вземат. На памела зърното ще ядете на плажа. Вкиснат и крадлив обслужващ персонал ще те обслужва. Направо страхотна почивка за мазохисти.

40

Анонимен

преди 8 години

Пийнал руснак,можеш да видиш,но рядко,виж западноевропейци на четири крака под път и над път

39

Цонко

преди 8 години

До АнонименБеден руски турист много рядко можеш да откриеш. Виж бедни западняци на море? Колкото искаш има.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Това е поради разликата в стандарта на живот - на Запад дори и най-бедните хора могат да си позволят почивка в чужда държава, в русия това може да си позволят само богатите 0.2% от населението.

38

Анонимен

преди 8 години

До АнонименБеден руски турист много рядко можеш да откриеш. Виж бедни западняци на море? Колкото искаш има.---------Те "бедните" западняци са пак по-богати от "богатите" руснаци.Руснака взема ол-инклузив и се налива с водка до забрава. Работил съм с руснаци, ясни са ми до болка...

37

Анонимен

преди 8 години

Плюем по Русия , а сънуваме руските туристи на нашето море, как така? Сънищата са едно, действителноста друго. Ще видим, летото идва.

36

Кругер

преди 8 години

Ужас! По-долен турист от руснака няма!

35

До55

преди 8 години

Ела в някой МОЛ в Бургас,да видиш,как в пазарската количка на най-обикновен руснак,има стока за 800лв и после виж завистливите погледе на нашите сънародници

34

Анонимен

преди 8 години

Гладни били рашките,ако един ден стигнем техния глад,току виж ни преброили,като по-благоденстваща нация

33

Сър Цеко

преди 8 години

До Анонимен 50баща ми никога не е бил комунист! Аз никога не съм симпатизирал на Боко Рапона! Нямам нито желание, нито необходимост до лижа чийто и да е топки! русия винаги е била и ще бъде най-големия враг на България! Понил?

32

Анонимен

преди 8 години

като са луди, да идапт, ще ги лъжем и крадем по бетонираните мръсни плажове!

31

Анонимен

преди 8 години

46,ПРАВ СИ ПЕРО, ПО ДОБРЕ СИ Е ЧИСТО ЧЕРНОБИЛСКО- ГА СЕ НАПИЕ И ОБИКАЛЯ ЦЕЛИОТ ГРАД ДАЖЕ ПРЕСКАЧА И ДО СЪСЕДНИЯ, ОТГЛЕДАНИТЕ С ГМО НЕ МОГАТ ТАКИВА НЕЩА ДА ПРАВЯТ- ТЕ ЗАТОВА НЕ ИСКАТ НИКАКЪВ ВНОС НА ХРАНИ, А ПРОПАГАНДАТА ГОВОРИ, ЧЕ ГЛАДУВАЛИ- ГЛУПОСТИ ТЕ ЯДАТ САМО ЧИСТИ ХРАНИ

30

Анонимен

преди 8 години

Тая година рускините ще са млади вдовици бурятки с по две невръстни дечица.

29

Анонимен

преди 8 години

Тази година на курортите в Краснодарския край, включително Сочи, числото на руските туристи ще достигне 30-33 млн. души, а туристическите посещения на курортите в Крим ще са 7-9 млн. руски граждани.

28

Анонимен

преди 8 години

Овчарите и те на море тръгнали...

27

Анонимен

преди 8 години

У.шанки направете една магистрала от Петербург до Масква пък сед това ходете по курорти.

26

Анонимен

преди 8 години

Маша Шарапова на кой български курорт ще отпочива? На Малдивец или на Хавайски бряг?

25

Главен Редактор

преди 8 години

Руснаците не ме интересуват, ако искат да идват. Интересуват ме рускините, те са добре дошли

24

хехе

преди 8 години

Лоша новина за Плювко и добра за България. Заповядайте по курортите руснаци! Вие сте наши приятели. Американците да пазят поделенията ни от себе си!