6

софиянец

преди 8 години

Абе хич не ме интересуват разни референдуми, който иска да си гласува на тях, и без това не са важни.Обаче е важно всички да гласуват на изборите, защото от това зависи как ще вървим по пътя на прехода и реформите, как ще се развиваме към капитализъм. Това е важното.

5

незабелязан избирате

преди 8 години

Умни хора са нашите дупетати,бащински се грижат да не се претоварваме излишно с разни бюлетини,че току виж сме объркали тотото.

4

гошко

преди 8 години

РБ гласуваха против, явно те не са в "единодушието". И това трябва да е ТОП новина, защото подигравката с хората продължава, ще дадем 50 милиона за референдум и след месец пак толкова за президентски избори....ама нали другаря Янаки се е аргументирал....да вземем да събудим ли?!!

3

гербист-столичан

преди 8 години

Добре е, че се приегха промените и няма да се мъчат хората в един ден да гласуват и за избори и за референдум. Отделно, гласуването на избори е задължително, а на референдум не е. Който иска няма да гласува на референдумите, така ще си спести разкарване за нищо.

2

Бай Иван

преди 8 години

Да мр* т всички 240. За пореден път се изгавриха с исканията на хората. Само преврат като 9-то септемврийския би ги сложил на мястото. Твърдо съм против подобни неща но все повече почвам да се замислям.

1

Аз там

преди 8 години

Ясно защо, защото активността ще бъде по-голяма, референдумът валиден и *** от 240 ще станат 120. А така посред лятото...