29

Валентин

преди 8 години

Щом тоя коч почна да ни говори за демокрация, човешки права и равенство в Европа, представете си колко е зле положението.

28

муспи

преди 8 години

Време е да се даде ход на Кюрдистантската Народна Република и да се приключи със злото турция създадено от евреите 14 век.

27

Dost

преди 8 години

A , sachuvstvame mnogo...

26

до 10

преди 8 години

Абсалютно си прав повечето от атентатите в турция са дело на управляващите.а сега Баба Меркел ще се разчуства и ще почне с нейните тъпизми да ги защитава.на снимката с Даватоглу как се на хилила ужас.

25

до 31

преди 8 години

Ещом имаш приятили турци веднага става ясно какво ти е образованието, айде бегай да береш тютюн и не ни занимавай с проблемите си.

24

Анонимен

преди 8 години

Прилича на крайно огорчен мишок!

23

Анонимен

преди 8 години

Ксенофобия,расизъм?Хахаха та те(мюсюлмани, мигранти и роми) са новите господари на ЕС.На практика няма друга прослойка от населението на която да е обръщано по-голямо внимание или пък да им биват изпълнявани желанията.В много от европейските държави ако престъпление е извършено от емигранти особено ако са мюсюлмани полицията и прокоратурата въобще не се занимават,сякаш не се е случило.

22

Анонимен

преди 8 години

Имам приятели турчета,но са много честни и коректни.Тоя пинчер Мазманти Оглу от каква порода е,та не прилича по характер и манталитет на нашите?Наглостта му е достигнала до подигравка към кюрди,Европа,Русия и САЩ.Вътрешните проблеми на Турция ще отпаднат,когато дадат автономия на 20 милионното кюрдско мнозинство и признаят геноцида над арменския народ и тоя на тракийските българи.

21

Анонимен

преди 8 години

Не само Европа Ердогане, не само Европа. Hедей да лъжеш, никой не ти съчувства, ***.

20

Анонимен

преди 8 години

Когато терорът е двупосочен,като в Турция,никой не знае,на коя страна да съчувства,пък на кой ли му пука за Пуйкия?!

19

Анонимен

преди 8 години

Никой не е длъжен да ти съчувства още по-малко пък Европа то и Северна Корея или Америка или която искаш дъжава вземи никой не ти съчувства такава ви е кривата държава и политика съчувстваме на кюрдите.

18

Анонимен

преди 8 години

До Су 3420 коментар на какъв език е? спонсорирует = спонсирует / тероризм = терРоризмнрпреръйвно = непрерывноДругите грешки сам си ги намери. Като цяло, във всяка дума по 1 грешка. От къде такива мушмороци се въдите не знам...

17

:)

преди 8 години

Прав е турчина, на никой не му пука за изостаналата ориенталска държавица Турция. Да беше мислил, преди да сваля руския самолет. Сега е твърде късно. Американците пръста няма да си мръднат за Турция, и не защото не искат, а защото ги е страх от дядя Вова с големите ракети.

16

Анонимен

преди 8 години

аз ще пропускам за напред почивките в турция не заради атентатите а заради групата османисти

15

Анонимен

преди 8 години

както се казваше в един клип сега компот ли да отворя

14

Анонимен

преди 8 години

Какво иска пък тоя европа си има собствени проблеми и няма да се занимава с тебе изнудвач с решението ти да искаш пари за да затвориш пътя си затвори вратите към Европа много ти здраве със тия пари дървено пардесю да си купиш.

13

Су 34

преди 8 години

Турция сама спонсорирует тероризм и нрпреръйвно перебрасъйвает боевики через турецко- сирийскую границу.Тот кто тероризм на Сириу направляет, то тероризмом возмущается!

12

Стефанов

преди 8 години

Ще им съчувстваме, когато решат проблема с кюрдите. Когато признаят за арменския геноцит. Когато обезмездят тракийските бежанци. Когато престанат да тероризират опозиционния печат с държавата си и има свобода на словото. Когато престанат да провеждат имперска политика спрямо съседните държави. Когато оттеглят подкрепата си за Севернокипърската република (призната единствено от Турция!). Да продължавам ли?

11

Анонимен

преди 8 години

Време е да се отегли от политиката този маж!Вие разбирате ли какво послание прави този!!!

10

Юнкер

преди 8 години

Прав е Давутоглу, наистина трябва да се замислим!