202

Анонимен

преди 8 години

Едно време хората се изнасяха поради икономически причини. Сега хора имащи имущество спестявания и работа искат да емигрират това вече не се нарича Емиграция а ЕВАКУАЦИЯ.

201

хехе

преди 8 години

Всеки седми иска да напусне БГ.......!!!!!!??????нещо сте объркали цифрите .....на седме човека 6 искат да напуснат България ....но не всички успяват ...... от икономически и социялни съображение ...

200

Анонимен

преди 8 години

Хора учете езика на страната, в която искате да емигрирате!Така ще сте специалисти наравно с местните. Сега, отивате без да знаете езика, с някакви роднини, които да ви оправят и сте слуги на ниско възнаграждение.В Ю-туб има страшно много безплатни езикови курсове - Дойче веле, ВВС и т.н. Само на искаш. Вечер вместо филмчето - курса.

199

Само да попитам:

преди 8 години

ВИЕ , КАКВО "БЪДЕЩЕ" ОЧАКВАТЕ -----КОГАТО:--- ХОРА , БЕЗ ПРОФЕСИОНАЛЕН , ИМОТЕН , ОБРАЗОВАТЕЛЕН , И ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ЦЕНЗ......../КАТО БАТ САЛИ., КАРАДАЙЪ, И ДР/......ЗАПОЧНАТ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ И ДА ВИ ПИШАТ ЗАКОНИТЕ....ХА,ХА,ХААААОСВЕН ---ДА ВИ СВАЛЯТ ДО ТЯХНОТО НИВО -------ДРУГО" БЪДЕЩЕ" , ОПРЕДЕЛЕНО НЯМАТЕ...!!!!ТА ,ЧЕ........БОН ШАНС!!!!!!!!

198

Очевидно

преди 8 години

Има логика в това-на кой му се живее в страна без бъдеще?А явно това е решено на високо ниво,щото всички управляващи се държат като ликвидатори на ТКЗС-грабеж до последно и изнасяне навън!Тоест "елитът" не вярва в бъдещето!Впрочем,на кандидат-емигрантите препоръчвам по-внимателно да си избират дестинациите!Светът вече не е същия,САЩ и богатите страни в ЕС не са това,което бяха!Австралия и Н.Зеландия са много по-сигурни места,а и радиацията там ще е по-малко.Само трябва да се иде навреме!

197

Анонимен

преди 8 години

Всеки ТРЕТИ не седми.

196

Анонимен

преди 8 години

Живяла съм и работила в чужбина по моята специалност. Върнах се. Да тук не ми е много ок като финанси , но имам приятели, социален живот, работа която ми харесва като цяло. Смятам ,че дори и по-скромно да живее човек може да е щастлив.

195

Да ,бе....ха,ха,хааа

преди 8 години

..да "робуваш"....АМА НА УМНИ И КАДЪРНИ ХОРА-----А , НЕ НА ПИЯНИЦИ , *** И .....ЛУМ..***..НИ..ЗА АКЪЛ И ПРОФЕСИЯ -------ВИНАГИ СЕ РОБУВА....:/ДОКАТО СЕ НАУЧИШ/!!!

194

надъхан гербераст

преди 8 години

Само ГЕРП !

193

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

А, .....КОЙ ИСКА ДА ЕМИГРИРА В РУСИЯ......А..??!ИМА ЛИ ЖЕЛАЕЩИ....?????????????????????????

192

Анонимен

преди 8 години

Вземам 3000 лв. заплата... изнасям се... не става дума за пари, не го ли разбрахте!

191

Анонимен

преди 8 години

Края на месец май и аз се изнасям :) Сбогом :)

190

Анонимен

преди 8 години

вярно е само че всеки 2 ри не всеки 7 ми

189

дебел депутат

преди 8 години

защо тъй бе некъдърници 420 лв минимална брутна заплата или 330 лв чисто не ви ли стига?

188

Анонимен

преди 8 години

Знаете ли как ще се оправи България ? Ще се покаете ,ще се извините един по един на тези дето изгонихте или на техите наследници, иначе никога няма да имате шанс за добри поколения.

187

Кольо

преди 8 години

Към всички които са негативни към работещите извън Бг !Жалко е, но чужденците са по-големи оптимисти за бъдещето на България от самите българи.Казвам го щото жена ми не е българка и постоянно ми опонира когато стане дума на тая тема.Трудно я оборвам, но ние (българите) си го знаем, че бъдеще и България е неуместно комбинация

186

Американ

преди 8 години

"Едно е да искаш, друго е да можеш и трето да го направиш".Чужбината не е за всяка уста лъжичка и че случва често мераклиите да се приберат с подвити опашки. Както се казва: "тръгна аслан, а се прибра ***".

185

избяга народа

преди 8 години

връщай се народе

184

Кольо

преди 8 години

Щом искаш да си роб, непременно ще се наммери робовладелец, а аз не искам и затова не работя в България.

183

Анонимен

преди 8 години

Да живее новото американско робство, да живее закриването на България. Да живее демокрацията