38

крон

преди 8 години

тест: да им *** pутkaта maйna.

37

Анонимен

преди 8 години

Саудитска Арабия ключът към мира в Близкия изток...като междувременно подпали останалата част от света.Конкретно тези араби са ги учили на "политика" американци и англичани,естествено,че ще се напънат да си създадът империйка,с пари от петрол и армии от терористи.Пълна лудница.

36

Анонимен

преди 8 години

да се подкупи северна корея да им хвърли на всички брадати забрадки по 1-2-3-4....нта атомни (нали така за теста) и да не на занимават повече. Пък после да им се сърди целия свят....т.е. нищо ново щот никой не ги ибича като цяло :)

35

Анонимен

преди 8 години

най-добре е да се спре използването на петрол(и замени с еко-гориво) или да се набавя от Аржентина вече и да се спре кихането на кинта на арабите и да си умрат от глад в пустинята, обиколени от пустеещи небостъргачи и позлатени коли.

34

до 49

преди 8 години

То като за изключително ниското американско ниво е достатъчно да им кажеш- този е Сатаната, този е с Господ. Иначе няма да разберат кой е врага.

33

Анонимен

преди 8 години

Преводната статия е пълна боза, писана за американци. Не се прави разлика между шиити и сунити. Изкривяват се фактите по отношение на финансирането. Правят се безпочвени сравнения (колко население има Иран и колко СА?!?)Въобще слаба работа, но като за американци става...

32

Анонимен

преди 8 години

До за 46...ха,ха,хаааааКъде си слагаш *-та, където си мерят ***-те

31

за 46...ха,ха,хааааа

преди 8 години

ПОДОБНА РАДОСТ,...ХА,ХА,ХАААААААААААААААААА.....И ОТ МЕН!!!!!!!!

30

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

МАТЕРИАЛА Е ГОТИН!ПРОСТО ВИ ПОДГОТВЯТ ЗА КРАХА НА РУСИЯ В СИРИЯ!!ЩОМ , РУСИЯ --ЗАПОЧНА ДА СЕ ДОГОВАРЯ СЪС САУД.АРАБИЯ ......ИГРАТА Е... "СПУКАНО ГЪРНЕ"!!!ЗАЩОТО:/САМО ЗА СВЕДЕНИЕ /----ИРАН , НЕ МИСЛИ ТАКА.....ХА,ХА,ХАААААААААААА

29

Анонимен

преди 8 години

през 1933-а във вестниците сигурно е писано това:"Хитлер - ключът към мира в Европа"

28

master888

преди 8 години

edna atomna bomba im stiga da se nauchat da uvajavat sveta

27

Румбо

преди 8 години

Всъщност Израел контролира в доста голяма степен С.Арабия,но това изглежда толкова абсурдно,че никой не би повярвал.....Само че е истина!

26

Анонимен

преди 8 години

"Светът не харесва особено властта в кралството, но трябва да се научи"Светът не трябва да се учи да харесва кралството, трябва да се научи, че там е ядрото на джихадизма и е време да се унищожи. САЩ просто трябва да посее ядрената гъба там, Русия покана няма да чака за да прати още една гъба, Путин отдавна заяви, че чака сигнал да изпари саудитците.

25

Анонимен

преди 8 години

"Саудитска Арабия ключът към мира в Близкия изток"Що за ид.иот го е написал това? Саудитска Арабия финансира радикалния ислям по света и България, включително салафизма и бурките у нас, а сирийските жители живеещи под властта на ИД съобщиха, че повечето от джихадистките главорези са саудитци. Саудитска Арабия не е ключът, тя е препятствие преди мира.

24

РОССИЯ

преди 8 години

саудитса арабия не слуша сащ господарите си и сега започнаха да говорят глупости против тях кои не слуша сащ те са терористи запомнете го от мен.арабите искат да продват акции за 750 милиарда дол.абе пишете реални неща какво дигате сащ се нагоре като демокр.страна .всички воини излизат от сащ после ама извинявайте грешка станая стига стези глупости *** американски

23

Анонимен

преди 8 години

Ще станем щастливи като йогите.Само че вместо да медитираме ще бачкаме на войнишки дажбизащото ще плащаме нов европейски данък Солидарностза да храним бежанците съгласно европейските ценности.ГЕРБ - видими резултати!

22

Анонимен

преди 8 години

С 16 милирда дълг ГЕРБ ни завеща добро бъдеще.Всички от заплатите си ще плащаме този дълг.Така ще ни остават по-малко пари за храна.Ето как ще се преборим със затластяването.Ще ядем по малко, ще изхвърляме по-малко отпадъци.Ето подобрение на околната среда.ЧЕЗ ще увеличи тока с 20%.Така всички ще правим икономии и харчим по-малко токи ще сме енергийно-ефективни.Освен това увеличението на тока ще увеличи всички останали цении така няма да имаме пари за излишни неща като маркови дрехи,телефони и т.нТака ще се преборим с консуматорското общество.Ще станем щастливи като й

21

Бъл

преди 8 години

Не случайно Салман Ружди написа сатанински строфи - каква е разликата ? При християните за да станеш мъченик - те убиват мъченически за самата вяра , при хуманната религия ислям за да станеш мъченик- трябва да убиеш садистично човек който не изповядва неговата вяра като обещанието е за това да отиде в рая и да го чакат девици (((Този филм сме го гледали тук в България 500 г - садизъм , изнасилвания , *** на глави и забиване на кол , отвличане на деца за еничари и ангария - кръвта в Батак стои

20

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

.....резани , кастрени......АМА ПУТИН , КЛЕКНА И ТРЪГНА ДА СА ДОГОВАРЯ СЪС САУД. АРАБИЯ ЗА НЕФТА!НАЛИ , БЕШЕ МНОГО УМЕН .....ДАЖЕ ОТ УШИТЕ МУ ТЕЧЕШЕ АКЪЛ...ХА,ХА,ХАААААААААА....ЕТО , ДО КЪДЕ Я ДОКАРА....!!!

19

sc

преди 8 години

Големи инженери взеха, строят едно метро, водни кули за вода, нефт имат, ама няма какво да пият (и тука има баланс) хубави сгради и това е. Няма лошо и затова трябват инженери, ама ни земеделие ще направят, ни животновъдство, ни ядрена енергетика.