25

Анонимен

преди 8 години

За сетен път и..ди..отите-герберасти демонстрират пълнато си безумие!Задръстванията от скорост мах. 30 км/ч ще доведат до пълно блокиране на транспорта!Кой гласува за тези ......?

24

KAT

преди 8 години

KAT e организирана престъпна група. Как се бори КАТ с опасните и агресивни шофьори? Видяли ли сте патрулка с радар на нормален извънградски път с ограничение 90? Няма и да видите. По моите наблюдения всеки нормален шофьор без никакви рискове се движи с около 100-110 на извънградски прав път или с много леки завои. Обаче там ако има радар дори със 100 да караш няма да има глоба...Та затова винаги се застава на някоя стара спирка,на някоя отбивка където НИКОЙ нормален не кара с 40! И глобите валят

23

Спартак

преди 8 години

Аз съм велосипедист, но това граничи с ***.лоумие.

22

Анонимен

преди 8 години

Това ограничение ще важи ли за депутати и колите на НСО? Или пак аршинът е двоен ?

21

Йордан Иванов

преди 8 години

То и в Германия има ограничение 30км/ч по улиците но това ограничение не се отнася за Булевардите там си и 50км/ч на места 70км/ч . Там където е 30км/ч винаги дясно стоящия е с предимство винаги но това са улици не централни Булеварди !!!

20

Анонимен

преди 8 години

На практика тази промяна ще засегне само нощното каране в този участък. Ако през деня от там се минава с 30, значи скоростта ще нарасне поне двойно.

19

до 70

преди 8 години

Еь тези Герб, всичко съсипаха! Ти още утре щеше да се завърнеш в България, но не можеш ли да изръмжиш по центъра със колата, купена с честен бачкаторски труд, то вече няма смисъл

18

Анонимен

преди 8 години

Герб ни правят луди! В Ирландия карат много бързо в града, ама ние сме по умни от ирландците! Дреме ми, хич няма да се връщам в ***

17

Моля ви

преди 8 години

София се управлява от сберщена на м а л о у м н и ц и.

16

Моля ви

преди 8 години

София се управлява от сбирщина на ***.

15

Никола

преди 8 години

Значи , скоростта ще се повиши защото в момента клони към нула или 10км/ч макс !

14

Dino

преди 8 години

Любчо е гений

13

Анонимен

преди 8 години

По-добрия варинат е да направите градския транспорти приятен и изгоден за използване, та хората да пътуват с него... Подсказка - това няма да стане с повишаване цената на еденичния билета, ами с въвеждане на билети, важащи определено време. В Бургас вече ги има, ама предполагам, че в София сме по-специални, та този тип усулуга е под нивото ни... Поне според СКГТ и Общината

12

партиен член

преди 8 години

В Любляна в града караш с 60. Загреб 60- 70-80. Но там и пешеходците спазват правилата и задръствания няма.При скорост 30 ще стане мазало.

11

Голямото Прибиране

преди 8 години

"Григор Димитров се прибира в Хасково"Разгеле, селянина си отива при корените.Кауните го чакат.Крайно време бешИ.

10

Анонимен

преди 8 години

Мдаа, ще се харчат нови десетки ако не и стотици милиони за оня дето клати гората.А да питам за велосипедистите ще важи ли ограничението??Защото и сега само те карат с по-висока от 30км/ч в тези райони.Селска даскалица и кух пожарникар ............... резултата е ПЪЛНА ЛУДНИЦА!

9

redordead

преди 8 години

хайде ставайте бе, бантустанци! Ахйде, че ви чакат да дучпите билетчето за 1.60 и да си карате таралясниците по разбитите улици, където се доразбиват още повече.Докато не се излезе на протест, да се измете тази *** от парламента и общината бял ден няма да видим, а само ще ни влиза все по-дълбоко!Иначе това за 30-те км е ОК, но то е популизъм, щото в центрото на София с повече от 10 км не можеш да караш...проблемът е в събираемостта на глобите...всичко е пълен тестис!

8

Фори

преди 8 години

Така ще стане по-опасно, защото отвсякъде ще се влачат разни трошки, управлявани от заспали пенсии без реакции.Аз като форсирам и после отлепя до 100км/ч за 4 секунди, всичко е безопасно. Първо, че като съм пилнал средното гърне, всички ме чуват и се пазят. Второ, като ме видят как се засилвам, и пешеходци и велосипедисти скачат на секундата встрани. По този начин няма инциденти, движението е безопасно. Сега с тия ограничения ще приспят всички участници в движението и ще стане страшно!

7

redordead

преди 8 години

сутрин рано отзарана - КЗЛ ..!

6

Анонимен

преди 8 години

Направо да издадат закон да слизане и да бутаме колите на рамо! *** проста гербаджийска държава!