74

Анонимен

преди 8 години

Цената на свинските опашки ще се вдигне многократно,запасете се.

73

защо

преди 8 години

Всичко си има цена г-жо министър. В СССР е имало ГУЛАК, но сега на картата на Европа има Франция, Белгия, Австрия, Холандия и т.н. Също така имаме Президент, министър Председател, министър на образованието и т.н. А, "народ, който не знае и уважава миналото си - няма бъдеще" е казал един мъдър човек.

72

Анонимен

преди 8 години

Ако това да ти казват къде да живееш, кога и каква кола да караш, колко земя да имаш, колко животни да гледаш и къде да работиш е развет, значи комунизма е най-големият разцвет в цялата ни история хаха

71

Това е недостатъка

преди 8 години

На демокрацията ,нагли люде с руски имена да си разиграват коня в парламента,вместо някъде да си налягат парцалите мислейки си защо живота е толкова несправедлив

70

Така е

преди 8 години

Споре Таско Ерменков в БГ комунизъв не е имало. И слава на Бога.Иначе щяхме да ходим с еднакви дочени дрехи ,с петолъчки на челата и да се храним на казана на площада.Добре че ни се размина Северно корейския вариант.

69

Анонимен

преди 8 години

А направете така, че хората да престанат да гледат назад и да сравняват с тоя пусти социализъм. А, де!

68

Св. Георги

преди 8 години

Ей ся, като дойде Гергьовден и ви се прияде агнешко, ще си спомните вий за комунизЪма, ама той си отиде.

67

Ico

преди 8 години

Добре де, след 10-15 години, когато тази държава няма да я има или поне ще се казва другояче, кой ще е виновен ? Комунизмът /по точно социализмът/ или тези 27 години на пълна демоСрация ?

66

Според мене

преди 8 години

За комунизма в ранните му години знам само от разкази и наистина е бил партийна диктатура с луди изстъпления срещу цели съсловия, потисничество и следвоенна бедност(тя не е само българско явление). Лично помня социализма от 70-те и 80-та. Тогава нямаше такива крайности. При всичките си кусури, соцът беше успял да постигне едно задоволително жизнено равнище за 80-90% и силна социална защита за всички. Ниска престъпност, спокойствие, добро образование и здравеопазване, силна държавност.

65

Анонимен

преди 8 години

Бончоооооо бончоооо тая приватизация е направи костов а тоя *** къв е къде е завършил?Тогава излъга хората публично и ги накара да си купят бонови книжки и нали хората вярват хD

64

хамериканец

преди 8 години

Като сте се заговорили за фамилно ограбване на държава и непускане на кокъла,я да поразгледаме в исторически и настоящ план люлката на демокрацията-Хамерика.Фамилии като рокфелер,Рокшилд,Буш,те от кога управляват и на каква цена в човешки животи?Да не говорим за масовото истребление на коренни жители в америка,чисто и просто за да се завладеят едни територии.Ами и никой не го интерисува за избитите африканци по време на колонизирането на черния континент,за да могат холандци,белгийци,французи и англичани да започнат да живеят като "бели"хора,че и до днес така!Комунизмът ви е най-малкия проблем

63

Анонимен

преди 8 години

сендов беше доносник - ДС второ управление

62

Помнете, знайте

преди 8 години

НАЙСИГУРНОТО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ КОМУНИЗМА ЕЛЪЖАТА!!!НАЙОПАСНОТО ЗА АНТИКОМУНИСТИТЕ Е ИСТИНАТА!

61

Анонимен

преди 8 години

Ние сме един малък,късопаметен и Много *** Народ,иначе тук там силни индивидуалности,ама те си отиват

60

Пак Бончо

преди 8 години

Още един пример,далечната 1988г пазех тъй наречените другари.Един колега на пост пред къщата на др.П.Кубадински се заглежда в чисто новите Мазда 323 купени на децата на комунистите.Излиза Боряна Кубадинска и го пита харсва ли ти колата,той и казва да ,тя ти никога няма да имаш такава,ама той си беше малко див и и казал ти да не си си я купила сама.И като се почна събрание еди кой си убидил Боряна Кубадинска как не го уволниха не знам само наказание,а тя пръдлата беше на 18.

59

Анонимен

преди 8 години

КОМУНИЗЪМ СИ ПОСТРОИХА ШЕПА МНОГО ВЕРНИ СИНОВЕ НА ПАРТИЯТА МАЙКА- ДО ЕДИН ПОЛУГРАМОТНИ, СЪБУДИЛИ СЕ ЕДНА СУТРИН СОБСТВЕНИЦИ НА АКТИВИ ЗА МИЛИАРДИ ПОДАРЕНИ ОТ СТАРИТЕ, НОВИ ГОСПОДАРИ- ТА СЪЩИТЕ СОЦИАЛИСТИ, ЛИДЕРИ МИЛИОНЕРИ ФАЛИРАХА НА ВОЛЯ- ГНУСНИ, ПРОТИВНИ ЛИЦЕМЕРИ- НЕ ПИПАЙТЕ КОМУНИЗМА, ТОЙ НЕКА СПИ, ЧЕ ЗА ЕТО ТОЯ КОМУНИЗЪМ ЗАГИНАХА МИЛИОНИ- ГУЛАГ, СКРАВЕНА И БЕЛЕНЕ, ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ, СЕВЕРНА КОРЕЯ, КИТАЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ- ДА ЗАМЪЛЧИМ И ЧУЕМ ЧОВЕКЪТ ИДЕЯ- ГЕРГОВ, ЧУЙТЕ МЕДУЗАТА , БАНЕВИ..

58

Анонимен

преди 8 години

"И пак за комунизма: Репресии или разцвет?"...Съжителство !

57

Анонимен

преди 8 години

Имаше специалности в Университета в които децата на безпартийните не можеха да припарят. Ех, деца, деца, колко неща не знаете. Обаче за да ги узнаете трябва да търсите истината, да четете, да мислите, да се развивате. Изборът е ваш!

56

Георги

преди 8 години

За едните банани и кока кола се прецакахме много яко.А в интерес на истината как никой не съпоставя жизнения стандарт на средностатически западноевропеец и българин от времето на 60те,70те и 80те години?Интересно тогава какви факти ще установят много от вас.Четете хора!Сега поне имате гугъл.А ако поговорите и с някой западноевропеец да получите и малко информация от първо лице...определено ще преусмислите фактологията.И за да не съм многословничев,*** факт-голяма част от англичаните не са излизали от страната си на почивка до средата на 90те,по простата причина,че не са имали финансова възмо

55

Анонимен

преди 8 години

До 79, живял съм през тези "славни години" и ще ти кажа, че отрочетата на партийците влизаха без изпит. Те бяха със синя кръв, другите бяха лузъри както е модерно да се казва. Още много неща имаха право партийците за които няма как да се сетиш защото не искаш да прочетеш какво е било, нито да питаш хората с побелели коси.