71

Браво!

преди 8 години

Ако има повече като нея тук ще стане рай.

70

t2

преди 8 години

Ще и мине като дойдат семейството и децата и тогава ще замине пак :)

69

Анонимен

преди 8 години

Американска мечта е другото име на робството.

68

Анонимен

преди 8 години

бил съм в русия на работа за 6 месеца.кракът ми повече в тая *** няма да стъпи

67

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАре бегай в братска Русия, и като се уредиш повикай и нас

66

Анонимен

преди 8 години

Защо не кажете, че младата жена е останала разочарована от гейщината и наркоманията в уж държавата-мечта САЩ? Докога ще насаждате в главите на подрастващите клишето, че САЩ са някакъв рай за някого си?! Проклет да е който забрави родината си или я предпочете пред такава фетишистка гнойна яма като ФАЩ! Слава богу, че тая млада жена е имала чувство за Бог и чест!

65

Анонимен

преди 8 години

Браво на Иглика! Ще осъществи мечтата си, ще направи нещо добро за дечицата на село, но след това ще помисли как да уреди собствения си живот. Рано или късно идеализмът ще бъде победен от реалността и тя ще потърси по-добре платена работа. А дечицата, които са внимавали в час ще научат езици и ще избягат в чужбина.

64

Анонимен

преди 8 години

Защо ли? ЩОТО Е ПРОСТА! Само след 1 година ше вие и ше си тури въжето, освен ако не хване някой богат дядка да и го спуща!Ама тъй е по-лесно......

63

мечти..или..

преди 8 години

Освен промиване на мозъци с тези "американски мечти", друго не могат да сътворят.Гледаме филми, казваме си я какво е хубаво, но дали е така наистина? Върнала се е защото не и е харесало там. Няма американска мечта. Важното е да си жив и здрав, да имаш семейство и да сте добре, без значение къде. То и София е мечтата на всеки втори от малкия град.. но какво от това. Обезлюдяха градове защото хората се изнасят в столицата. От там - в чужбина. Който е умен.. търси развитие.

62

+

преди 8 години

Лекетата плюят ако някой не е като тях и ценностите му не се ограничават до алуминиеви джанти и море в Гърция.

61

USA

преди 8 години

Az jivea v America. Dobre e 4e momi4eto se e varnalo v BG da prepodava nezavisimo za kolko vreme i koi plasashta. Ako osven 4e prepodava i sabira informazia (kakto pishe komentar dolu) za korupzia ili usloviata na jivot na romite- tova samo moje da pomogne za podobriavane na sredata kato zialo. Ako pak i haresa moje da ostane kolkoto iska. S neinoto obrazovanie tia moje da ima dobre platena i sigurna rabota v USA. Podkrepaite ya i tia mooje da ostane v BG po dalgo vreme Jelaia vi i na neya uspeh

60

до АПРОИТ

преди 8 години

"най-уредената и чиста държава в цял свят"- ясно, че не си излизал от България и не си бил никога в САЩ. Ела в South San Francisco да видиш каква мизерия и мръсотия е.

59

Икономов

преди 8 години

Съвременното образование е с много ниско качество. Младите хота е нужно да бъдат изолирани в специални училища, затворени, където да се обучават от нашите членове и членки на правилно идеологическо възпитание и спорт. Много спорт. Децата трябва да бъдат възпитавани в спорт, за да са румени и трябва да бъдат напълно лишени от достъп до компютри, интернет и непроверени от нашите членове и членки книги. Най-добре въобще без книги. Ще има повече време за спорт и за правилно идеологическо възпитание.

58

ШибиРиби

преди 8 години

Добре не не се е забила в София а е отишла на село. В градовете хората са изпростачени лицемери. Набързо стопяват и премахват огромната разлика в образованието между САЩ и БГ с лукави методи или се правят че не я виждат. С други думи завиждат и злобеят. Дано да не помисли повече са град и да си нагласи живота и психиката за селски живот. Нищо няма да загуби.

57

Анонимен

преди 8 години

Всеки има право на избор. Жената е избрала да се реализира в родната си страна. Достоен избор.

56

Шекспир

преди 8 години

Първо, познавам Иглика, и тя е един такъв човек, който и да е завършил педагогика, и да не е, пак ще работи с децата по един безкрайно интелигентен и интересен начин. За тези от вас, който казват, че е грешно да хвърлиш един млад човек, току-що завършил университет в класната стая - еми може би е, но когато този човек си гледа съвестно работата, проблем няма.Относно Заедно в час, идеологията на това кой да е учител е американска, но не и програмата на преподаване.

55

Ура

преди 8 години

За всеки учител по програмата "Заедно в час" ще има поне по една рекламна статия, предаване, представяне и проследяване на просветителската му дейност. Направо сериал. Няма да ни оставят в неведение.

54

Гоша

преди 8 години

До Mr.STARBUCKSВярваш или не, двете неща са свързани.

53

FBI

преди 8 години

Друго си е да си агент на ЦРУ в западаща държава.

52

анонимен

преди 8 години

Разбирам Иглика. Браво, радвам се, че има такива хора, като нея. Но за съжаление, тя не познава или много слабо е информирана, че тук в *** учителите от време на време ядът боѝ. Не се знае кога и как ще нахлуе в класната стая някоя ненормална ***ѝка и да я почне да я скуби. Въпрос е само на време да се случи този гаф. Аз бих казал на Иглика, че с една пчитка прилет не става.