29

Анонимен

преди 8 години

#аха ни мамта мачкат свестните хорица ,правят ни луди,и после що озчезваме.Есволюция братя .

28

Тони

преди 8 години

Престанете да лъжете за соца. Преди 46-та сме с една от високите раждаемости в цяла Европа! Началото на 80-те сме една от първите, които падат под нивото от 2.1 деца - нивото на естествен прираст. Който е учил поне малко математика знае, че в последствие отнема известно време прираста да се обърне в отрицателен. Научиха ви да бъдете егоисти, да мислите само за собствения си кеф, а дори хора с пари пак не правят деца.

27

контра мерки

преди 8 години

Пенсии на сто години ,депутатите да гласуват веднага

26

Анонимен

преди 8 години

Българите намаляваме. Идват обаче други,, българи" и с тях техните закони. Тогава всички ще бъдем равни. И мъже и жени с бурки. Това нали е справедливо?

25

майнатайм

преди 8 години

Просто 'планът" върви по план.Ама каква е целта им не знам.

24

Роско Магданозко

преди 8 години

Борисов е адекватен с мигрантите, обачее Плевне в. е пълно куку! Борисов се мъчи да овладее граничната линия, а онаниста Плвнелиев мъчи да ни вкара в конфликт с Русия! Докога . ще ни продава за,, жълти"долари?

23

Анонимен

преди 8 години

Ще бягат и още как! Трябва да си престъпник или мазохист ,за да ти е гот тук.

22

Роско Каунти

преди 8 години

Гледах по Тв-то цифрите за намаляването на българите. Доколкото разбрах сме загубили 48000 бг-та. Влезли са 45000 чужди бг-та. Направи ми впечатление, че две трети са от Турция и Сирия. Ее алоо управляващи, нещем кибер защита, а искаме физическа защита. Президента да вземе да събере консУЛтивни съвет за изчезването на нацията ни. С голям кеф бих му бил един прав ляв...

21

Анонимен

преди 8 години

Щото е благоденствие.

20

Атлас

преди 8 години

Да живее евроатлантизъма братя Българи.....нека гледаме как ни изтребват нашите нови "приятели".....

19

Анонимен

преди 8 години

Ами като дискриминирате българите, така ще е.,, Роми" бият и *** илва нашите родители. Даваме поданство на турци и сирийци. ПОСТОЯНО НИ промиват мозъците с някакви турски сапунки! Ее какво очаквате? Аз възпитавам близките ми роднини и приятели ( 15 човека, вярно малко са) в дух на родолюбие и почит и признателност към православна Русия. Ама такива г *** ка президента са в позиция пар ер за ман гитата!

18

остaвaме

преди 8 години

Дa не се плaшим от смърт и изчезвaне,вечер кaто зaспим и се сънувaме сме към 16 милионa :)

17

Анонимен

преди 8 години

Е, територията няма да остане неизползвана... Ще ни разпарчетосат между съседите - и за Турция ще има, и за Гърция, румънците ще си вземат Добруджа, и сърбите ще намажат, македонците, ако оцелеят като държава, ще вземат Пиринска Македония, ромите ще им направят анклав в Северозапада и така...

16

Berlin

преди 8 години

Няма лошо. :)

15

Гигов

преди 8 години

Ръководителите на Задунайска българия изобщо не се интересуват от населението ни,тях ги интересува само територията ни

14

анонимен

преди 8 години

при това здравеопазване как няма да мрем то това е целта да ни уморят да не тежимна бюджета

13

Българин

преди 8 години

Да видим след още 25 години демокрация ще е има ли България. Преди може са имаше и лоши неща, но се увеличавахме и имахме самочувствие.

12

Анонимен

преди 8 години

Как няма да за застаряваме като политиците ни стимулират ромите само.

11

Анонимен

преди 8 години

Незнам с колко сме се стопили само знам че вече е късно за каквото и да е. Тези които ще са живи след 40 години ще трябва да учат турски и ромски езици. Демографската криза за която сеянчетата в парламата се правят че ги интересува се задълбочава с всеки изминал ден. Работя на летището на терминал 1 и всеки ден виждам как млади хора нарамили багажи се изнасят с нискотарифните авиолинии. Толкова гадно ми става че нямам думи да го опиша.

10

Анонимен

преди 8 години

лъжа населението в саита на цру пише 6 981 000 за 2015 за 2016 по малко очакваите изчезването на *** наи скоро време