46

Ха

преди 8 години

Горкия,той си мисли че му завиждат.Парите винаги имат значение.Само в една опредерена житейска ситуация те нямат нито стойнонст,нито значение.

45

Анонимен

преди 8 години

Добре ще направи ако пукне в ПТП с Бентлито.

44

Анонимен

преди 8 години

Дано го погребат с всичките му вещи скоро.

43

Аз

преди 8 години

Малко *!

42

ko4an

преди 8 години

be kav e tozi biznes s imoti, na kralicata dvoreca

41

Анонимен

преди 8 години

Хора, молете се - Бог е справедлив и отдава всекиму според заслугите. Това дете е праведно, родителите му също и затова са благословени да живеят в рая на земята. А милиардите бедняци да си направят равносметка колко са грешни и да станат добри и праведни. А-***-ха! Работете, стига сте се мотали!

40

Трола Расист

преди 8 години

пхахахахах и 100,0000 мл , да има този *** ще си остане малко самодоволно ликенце , казва , че бил ,, по-зрял " от другите ,,индивиди" на неговата възраст хахахахах абе тогава какво се хвалиш по нета и ел. вестници ,а бе лайнарче ? :)) Айде ходи си оправяй там мутрата ;)

39

Брейвик

преди 8 години

един събира, друг пилее цар Соломон

38

Анонимен

преди 8 години

Hahaha kolko zavijdate vsicki ako viye byahte na myastoto na tova momce nyamase da zavijdate tovae luks i odovolstvie i razkos ?

37

Авто мото

преди 8 години

Много е ***. Пробутали му дефектни коли. Волана е от грешната страна. :)

36

Стар комунист

преди 8 години

Ето такива пращахме в Белене!

35

до 11

преди 8 години

в по-долните коментари някакъв обяснява как негов работник вземал по 2000 евро алооооо, тук в статията се говори за частни самолети и милиони - много си бедничък да се обаждаш чети за парите на другите и завиждай

34

Анонимен

преди 8 години

С пари всеки може. В случая родителите правят мечешка услуга на сина си. Независимо колко си богат трябва да цениш парите.

33

Mimi

преди 8 години

Мисля, че този хубавец ненадминат е ял малко бой от баща си. Иначе би оценил как се печелят и харчат пари. Но все пак вината е в неговите родители, че позволяват всичко това. Ако не даваха парите, нямаше и да се харчат така лековато.

32

Garrincha

преди 8 години

😄 Развесели ме тоя Жак ... той все още не знае колко е нещастен ...

31

123

преди 8 години

А сега я да видим вашата завист в коментарите :D Селянин, селянин, милиционер...Селянин, селянин, милиционер...Селянин, селянин, милиционер...Селянин, селянин, милиционер...Селянин, селянин, милиционер...Селянин, селянин, милиционер...Селянин, селянин, милиционер...

30

bix

преди 8 години

разликата между бедния и богатия (такива като това момче което не е изкарало парите си с работа! )бедния може да живее богато но богатия не може да живее бедно!

29

Shopp™

преди 8 години

Е, скъсахте се да плюете :))) Какво му е лошото на момчето, и вие на неговото мято щяхте да дразните журналисти, които идват да ви задават *** въпроси. А за толкова големи приходи се работи, колкото и да не ви се вярва.

28

Анонимен

преди 8 години

богат лигльо с липса на реална ценностна система,свръхзадоволен и глупаво самодоволен,махнеш ли му парите,какво ще имаш насреща си - най вероятно нищо

27

Анонимен

преди 8 години

На кой му пука за това ***, и какво като харчи състояния, все някога ще свършат, той не умее да изкарва пари. В противовес вижте младите които сами изкарват пари - например Марк Зукърбърг - скромен ходи с обикновени тениски, дарява, основава фондации, и просто раздава пари на други хора. И у нас сме се нагледали на такива мамини синчета дето само харчат. И после превишили дозата и ае, чао.