Общ преглед

Джак Уаткин е само едно от многото богати деца на Instagram. Британецът, въпреки че е едва на 17 г., има колекция от автомобили на обща стойност над 2 млн. евро. Момчето има шофьорска книжка от февруари.

В колекцията на Джак могат да се видят Ролс Ройс, 2 Бентли-та, 2 Мерцедес-а, Рейндж Роувър и Порше. Всички те са купени от богатите му родители.

Колекцията от скъпи вещи на Джак обаче не се изчерпа само с колите. Богатият тийнейджър редовно лети до световни курорти с частния самолет на родителите си, дава и стотици евро за дизайнерски дрехи. Сред последните му придобивки е часовник за над 630 хил. евро.

"Свикнал съм хората да ми завиждат - независимо дали са тийнейджъри или възрастни. Справям се със завистта", разказва Джак, който не работи все още, защото е ученик.

"Знам, че животът ми е различен от този на другите тийнейджъри, защото съм благословен. Не трябва да се тревожа за работа и пари", допълва той.

Джак все пак настоява - животът му не е лек. "Баща ми работи много, за да имам всички тези неща. Частният ни самолет не лети сам, басейнът ни не се чисти сам, колите ми не се пълнят сами с гориво", разказва момчето.

Бащата на момчето е натрупал богатство от продажба на недвижими имоти. Заради богатия си начин на живот семейството му е придобило прозвището "Британските Кардашиян".

Сега на Джак му предстои да участва в риалити. "Частният самолет е нещо нормално за мен, пътувам с него от дете. Имаме самолет, защото баща ми мрази да се реди на опашки по летищата", обяснява той.

Джак най-много обича да отскача до Дубай и Бора Бора за кратки почивки. Когато е в Лондон пък, се храни в най-скъпите ресторанти. Там си поръчва омари и пържоли. Никога не гледа цената, защото тя не е важна.

Майката на Джак, Джо, подкрепя начина на живот на сина си. Тя има и дъщеря, която е стилист на известни личности.

"Джак си е Джак. Той е привилегирован. Какво бих взела на момче като Джак? Той има всичко - вероятно би се зарадвал на нова кола", обяснява тя.

Но това, което Джак обича най-много, е да харчи пари. Често харчи по около 30 000 евро на един пазар.

"Модата ми е основният разход. Хората често идват на благотворителните ми пазари, защото, продавам дрехите си, когато мине сезонът", коментира Джак. Един негов тоалет струва между 20 000 и 30 000 евро. Но когато стане въпрос за бижута и часовници, сумите са с още една нула отзад.

"Мисля, че съм доста по-зрял от другите на моята възраст. Аз все пак си купувм сам коли и часовници. Мога да се справя с тази отговорност за разлика от тях", твърди Джак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар