7

Мнение

преди 8 години

Махайте се от България и ни освободете от енергийното робство, в което ни въведе царя и го финализира 2005г. БСП!!!

6

анонимен

преди 8 години

махайте си от българия намалете си заплатите те чакайте да ви изгоним насила

5

Udri

преди 8 години

Ще грабят. Ще си прокарат увеличението. Как работи механизма? Искат увеличение с 20 процента, наивниците скачат, излизат героите на деня - омбудсман, организации, ДКВР и след "ужасяваща" битка увеличението не е 20 процента, а само 10... Колкото и са искали всъщност хитреците от ЧЕЗ. Те - доволни, ние - още по-мизерни. Монопол, кво да праиш.

4

Анонимен

преди 8 години

Стари номера са това, искат 20 дават им 5, до кога ще ги търпим тези ***.Крайно време е целият сектор да се национализира и да им пуснем задниците на свободният пазар на всички.

3

ЦК на БКП

преди 8 години

Значи продавате на загуба !!! Е от какво се издържате,бе мушмуроци !!! Хероин ли продавате ...

2

zeus

преди 8 години

Основната "неизправност" е заробващите договори с американските централи и фотоволтациите. В същото време евтиният ток от АЕЦ се изнася, а на потребителите се набутва скъпия. Баце още преди няколко години щеше да гони ЧЕЗ, какво стана, да не намери няколко милиона между жълтия и червения картон?

1

дебел депутат

преди 8 години

Гъърч за българина,20% е ниско трябва да се мисли за 50%,така вие ще се научите да работите качествено и отговорно за без пари,българина повече от минималната заплата 420 лв не трябва да види.