14

Един Българин

преди 8 години

И 20 ст да го увеличат пак е подигравка. Става по-скъпо от много държави от района, а и горивата намаляха значително. Вместо да хванат гратисчиите, те за по-лесно дерат редовните пътници. Еми на ПУК няма да се возя въпреки че е екологично!!! Хайде да видим от къде ще крадат като не се возим! Какво значи за да се развива ГТ? Как се развива в цяла източна Европа само тук не може? В РОмания римляните са много повече! ГРАБ май си мислят как да изгубят президентските избори.

13

ОС

преди 8 години

Управляващите да спрат да тормозят и се гаврят с народа. В противен случай няма да могат да изкарат мандата до край и няма да могат са прибират комисионните си.

12

Анонимен

преди 8 години

Защо се хвърлиха стотици милиони лева за изграждане на метро?Не беше ли за да се облекчи задръстването по улиците,да се придвижваме по-бързо,да се изчисти въздуха от вредните газове.Изглежда хвърлените стотици милиони са били само с цел усвояване/присвояване/,а не от грижа за хората.Мафиотско управление,живеещо в комфорт,осигурен му от овчедушните граждани.

11

Анонимен

преди 8 години

Никой , който протестира или пише по форумите не ползва билетче , а карта за градския транспорт . Това просто е повод да се нагнетява напрежение върху управлението на София . Същото беше и при плащането за паркирането в зоните . Сега живеещите в цяла София реват за зелена зона .

10

Анонимен

преди 8 години

Ако мине това безумно решение,даже и тези,които слязоха от колите си пак ще се качат на тях.Това ще им излезе и по-евтино и по-комфортно и по-бързо.

9

Анонимен

преди 8 години

1,60 за билет, това е тиква плюс картоф.

8

ПЪТНИК

преди 8 години

За да може да се развива градският транспорт,трябва да има добре платени пътници,защото повечето които пътуват не вземат по 2000 лв. заплата.Надали чиновниците в общината са нясно с градския транспорт.Лесно се взимат огромни заеми и за да бъдат покрити следват високи цени.Няма навеси на спирките,ако има такива те са малки и повече от 4-5 чакащи не могат да поемат.Как една услуга не поевтиня-минаха изборите и хоп по-високи цени на билети,ток,вода и др.Няма по-големи наглеци от мутрите-гербери.

7

Аз

преди 8 години

"за да може да се развива градският транспорт, трябва да се вземат тежки решения." - така е, трябва да спре да се краде.

6

Анонимен

преди 8 години

И друго интересно - когато нефтът беше по 120$ за барел, возиха на левче. Сега при 45$ за барел, возят на 1.60? Ами те само от разликата в цената на горивата трябва да правят лудите пари и без да вдигат билетите...Вероятно някой гербаджия се гуши яко с кинта. Друго обяснение нямам...

5

Анонимен

преди 8 години

Като нищо ще го прекара, все пак са мнозинство. Всичко е за едни пари, а за хората - на кой му дреме.

4

Анонимен

преди 8 години

Градския транспорт е на такова ниво, че и за 20 стотинки да е билета, пак няма да имам никакво желание да се кача в него. А 1.60 си е литър нафта. Демек, 5 качвания в градския транспорт са ми 100км пробег на колата. А градския транспорт вози ли ме 100км за тия 5 качвания? Или по-скоро 5х3км = 15км. Къде е Киро на кирия...

3

изход

преди 8 години

Да бутнем това грабителско правителство час по-скоро. Някой да ми каже нещо добро направено за народа. В частност билетчетата-горивата поевтиняват,цените растат. Това само болни мозъци могат да го направят. Българоубийци! Това е невиждано откак България я има...

2

Анонимен

преди 8 години

Ето Ви едно тежко решение:- Заплата за общински съветник 1.60 лв.на месец.

1

надя

преди 8 години

Много ми е странно, как така няма нито един коментар? Нима това, което е казала някаква си златка да е по-важно от теслата с цената на билетите? А може би всички недоволни са на протест?