91

Анонимен

преди 8 години

Вярно е, носили са бабите ни по селата забрадки, но не по религиозни причини, а за да си пазят главите от слънцето и косите от замърсяване, защото къпенето не е било възможно всеки ден. МЛадите момичета даже да затъквали цвете на забрадката, за да се харесат на ергените. Тук случаят е съвсем друг и ни връща в някакви мракобесни, първобитни времена!

90

Анонимен

преди 8 години

Може ли християнско дете да отиде на училище в Саудитска Арабия по минижуп? Не може. Трябва да спазва законите. Тук е същото - трябва да се спазват законите. На който не му изнася да се изнася.

89

Турчина Мехмед

преди 8 години

Най добре да се оплаче на арменския поп;))))

88

е

преди 8 години

Браво

87

Анонимен

преди 8 години

Забрадки се носят в България от време оно, има най различни забеадки . това число и черни когато хората са в траур и въобще не е правилно забрадката да се определя като религиозен символ, разбира се неочаквам полуграмотни атакисти да ме разберат

86

Наблюдател

преди 8 години

Кое е определящо за Българската държава, корана или Българските закони?! Който иска корана да му е определящ ,айде в Суадитска арабия! А тези дето съдят за това България трябва да им се отнема Българското поданство и изгонени от държавата!

85

1

преди 8 години

Не е 16 годишното момиче, опитите да се наложи ислям в България са. Такива случаи ще има все повече. Ислямистите не могат да се нагодят към светското образувание.

84

МОН

преди 8 години

Дали Емине може да ходи на училище със забрадка ? ЕМИ НЕ !!!

83

До 89

преди 8 години

Ми слагай си и ти забрадка като бабати, никой не ти пречи, ама бабати със забратка на училище не е ходила, а само е ранила свиниетие и пасла паткиетие

82

от старата школа

преди 8 години

Училището е СВЕТСКО и не трябва да търпи никакви религиозни символи, повтарям НИКАКВИ, вкл. и християнски. В дома си всеки може да носи каквото си иска.

81

Анонимен

преди 8 години

Никакви отстъпки пред такива искания. После ще поиска изцяло да се забули, а също така да не е в един клас с момчета, да не играе физическо и още куп щуротии! На тия религиозните, ако им подадеш един пръст, ще ти отхапят цялата ръка.

80

Анонимен

преди 8 години

Впити дънки и със забрадка... да ви имам и религиите и моралните дрънканици. Сплетничат, злословят, лъжати пък иначе религиозни. Аз ако съм ексхибиционистка, какви права имам ? Мога ли така да ходя на работа, по улиците?

79

Анонимен

преди 8 години

С 84 вече ще се съглася.Забрадката изобщо не е проблем. По- скоро насилстгвеното й премахване ще създаде проблем- ще си плаща България поредните обезщетения.Както писах- не ставайте евтини на брашното, а скъпи на триците. Има много по- важни неща, като проблеми в светските ни училища, където се позволяват по- опасни волности.

78

Анонимен

преди 8 години

Дори думата "забрадка" няма тулски корен. Тя е наша, българска дума. Идва от думата "забраждам.Докато същото не може да се каже за хиджаба, фереджето и чал...мата. Като се юрвате по нанадолнище след всеки овчар с гега, то сещайте се, че приличате повече на стадо, а не на хора.

77

Анонимен

преди 8 години

Хора, забрадката е най-малкият проблем. Какъв е този "Курс по Коран", кой им говори и какви неща им се говорят и защо децата се връщат суперрелигиозно настървени да си слагат забрадки и т.н. Да си учител в учлище се искат 100 сертификата и тапии точно затова, защото имаш достъп до млади съзнания , които лесно се манипулират,а за "Курс по Коран" кой следи?!?!? Ей това е големият въпрос!

76

...

преди 8 години

Та на мястото на звездичките пише "ча...л...***".Като вид покривало за глава.Оправете си цензурата. Прекалявате.

75

Анонимен

преди 8 години

Аз съм 82 и не ми е ясно, защо думата ч...алма е заличена. Това не е обида. Нищо лошо не е. Това е вид шапка. Дума като дума. Цензурата ни също се прави неграмотно, като повечето ни неща. Жалко!

74

!

преди 8 години

До Анонимен 74,Ти сериозно ли не правиш разлика между забрадка и ***?Не мога да ти помогна в такъв случай. Само малък джокер- българинът *** не е носил никога, но българката забрадка- да. И то напълно доброволно. Питайте баба си на село, ако имате такава. Тя ще ви обясни. Българинът е смачкан и не особено интелигентен и културен човек. Затова си и плаща редовно. И ще си плаща. Защото скоро няма да се научи къде минава разликата между толерантност и тероризъм.

73

Анонимен

преди 8 години

Директорът на училището да й предложа различни варианти - плувна шапка, шапка за баня, пожарникарска каска или каска за моторист, кофа или малък леген също става. Нали е въпроса, че не иска да й се вижда косата?!?!

72

Анонимен

преди 8 години

До читателАбсолютно вярно, колега!