89

Анонимен

преди 8 години

до 112Много правилно, за съжаление.

88

Е -

преди 8 години

Щяла жена му да си стои у дома...боли ме самолета за нея...

87

Наблюдател

преди 8 години

Какво чакаха до сега!? Освен това ако продължават да ги носят,да им се отнема Българскотo гражданство! Като искат да носят бурки,айде в Суадитска Арабия, Пакистан, Мавритания....! Много ги търпят, много!

86

Анонимен

преди 8 години

Браво на кмета,трябва твърда ръка.Като му бръкнеш в джоба ще мисли другояче.То само остана и нинджи да тръгнат по пътя.Докле е мъничка змията.........

85

Анонимен

преди 8 години

Bravo na kmeta...samo taka..akone im iznasiana sekundata da se iznasiat te kef ti kam india kef ti kam arabelite...Na sekundata....mamka im ***...namerilo tuks carkva da se moliat..

84

Zen

преди 8 години

Mnogo malka globata...

83

Крум

преди 8 години

Религиозна толерантност да трябва да има стига религията да не противоречи на общочовешките права. Лицата на хората трябва да са видими за да могат да се легитимират.

82

Fyut

преди 8 години

Българо мохамеданите не ходят с бурки. Никой не им забранява да ходят забрадени. За каква толерантност говорим. Това е тенденциозно насаждане на назадничавите обичаи на чужда религия, нехарактерна за региона и за ПРАВОСЛАВНА република България. Използват се ниско грамотни и неграмотни малцинствени групи, с цел манипулация и насаждане на етническо напрежение. Все пак живеем в светска ХРИСТИЯНСКА Държава достатъчно толерантна към всички изповядвани религии на нейна територия.

81

Анонимен

преди 8 години

В кой век сме ХV, ХV или ХХ - какви бурки, какви шалове. Или сте от цивилизования свят или сте жалки ***.

80

**

преди 8 години

наистина трябва да има преименуване вместо България- Психиатрия...аман от пишман "ПатрЕоти"

79

Анонимен

преди 8 години

най на края !!! скоро в цяла България!

78

Анонимен

преди 8 години

Преди време някъде бях чел интервю с жена от тези страни,където да се ходи забулен като пингвин си е нещо нормално. Няма лошо -ТАМ ДА СИ ХОДЯТ КАКТО ЖЕЛАЯТ.ТА.....въпросната дама казва следното: страшно глупави сте европейките. Аз, забулена така мога да ида където си поискам да да правя каквото пожелая (смисъла е двузначен ;) разбирайте го както желаете)Защото и там по улуците се движат жени.....нали? Остава да си мислим,че тези под покривалата не са жени ли?Е значи кмета е прав!!!

77

Анонимен

преди 8 години

до 81Ако социолози и психолози започната да правят разработки на основата на коментари в интернет, ще се окаже че трябва да прекръстим държавата на Психиатрия

76

Вая

преди 8 години

Ей събуди се този народ най -насетне,щом институциите започнаха да създават правила и ред това е добре.Много се радвам за което.

75

споко

преди 8 години

ТИКВАТА ЩЕ ОТМЕНИ ГЛОБИТЕ, СЛЕД КАТО МУ ИЗДЪРПАТ УШИТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛНО В ТУРСКОТО И АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО.

74

ХРИСИ

преди 8 години

Харесва им да са безмозъчни същества и да бъдат манипулирани,пренебрегвании унижавани .Колко извратено.Иначе знаят че в християнска държава разбиранията за човешката личност са на по високо нива,живее се свободно и с уважени към човека за това си разиграват картите,защото мислят ч еще им минават номерата.Просто злоупотребяват с човешките ценности иидостойнства,искат няккакви правила да се въвеждант под техен зиктат като смятат че като се върнеш един век назад това е правилно,човещките възм.са го

73

Анонимен

преди 8 години

хахахаха. Тоя Мустафа изби рибата. Забрадката не крие лицето. Забрадки носят и много баби, но не защото са мюсюлманки. И никой няма да им направи нищо. Проблемът идва от ония в чаршафите от горе до долу. Да ходят в старните, където това е нормално. Тук не е.

72

Анонимен

преди 8 години

Никакви бурки!Това е маскировка за атентатори!Няма как да се знае кой се крие под този плат.

71

Анонимен

преди 8 години

Най-после добра новина!

70

Анонимен

преди 8 години

до ВрабчеХристиянката, когато влиза в църква си покрива с шал раменете, а не главата