16

Анонимен

преди 8 години

Товае Бойковата и Бъчваровата държава.Те си имат охрана за 40 милиона,пука им.А за националната сигорност са само 20 милиона.И искаме да няма убийства,мафиотска България.Бойко кога ще подобриш живота на хоръта.Кога щеги изловиш ганстерите по пътя,които не заслужава дае на свобода прибериги.Защо омекна и клекна толкоз пред мафията.Това е най важното.

15

рускиня

преди 8 години

Това направо изби рибата "Близките се съмняват, че от полицията са реагирали адекватно и бързо.НО!!!!! Родителите на момичето все още не са се върнали от Германия." Значи полиция не действа адекватно, а това че на родители не им пука за свое дете - това роднини смятат за адекватно???? Няма такава сгань ,като римляне. Извъртят така ,че пак някой е виновен.

14

Нов Въпрос

преди 8 години

Само мен ли ми прави впечатление това ??? "Полицията към момента не дава повече информация по случая от страх, че ромската махала в Провадия може да се вдигне на бунт." ОТ СТРАХ??? От какво се страхува българския полицай с пистолет, бухалки, щитове, каски??? Имаме си жандармерия - нека се разбунтуват!!! ЗА НЕ ЗНАЕЩИТЕ - разликата между полиция и жандармерия е, че жандармерията първо бият - после питат.

13

Въпрос

преди 8 години

Само да попитам кой е този магазин или заведение дето продава цигари на 13 годишни по пижами? В кварталното магазинче познават отлично и мен и децата ми и въпреки това оказват да им дадат и една бира ако ги изпратя сами.

12

Анонимен

преди 8 години

Лапайте банани, не мъркайте. Бай Тошо го няма отдавна.

11

Анонимен

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ СЕ НАПЪЛНИ С ВСЯ1КАКВА *** ОТ АФРИКА И БЛИЗКИЯ ИЗТОК,ГРАНИЦАТА НИ Е РАЗГРАДЕН ДВОР И ТЕЗИ СИ ВЛИЗАТ ОТ ТУРЦИЯ БЕЗ ПРОБЛЕМ,А КАТО ЗНАЕМ СЕКСУАЛНИТЕ ИМ МЕРАЦИ КЪМ БЕЛИ МОМИЧЕТА ,КАТО НИЩО НЯКОЙ ОТ ТИЯ ПРИИЖДАЩИТЕ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА ДА Е УБИЛ МОМИЧЕТО.ДРУГ Е ВЪПРОСА ,ЧЕ МАЗНИЯ МАСОНИН ЦАЦАРОВ ВМЕСТО ДА ЗАДЪРЖА ТАКИВА НАРУШИТЕЛИ НА ГРАНИЦАТА ,ЗАДЪРЖА НАШИ МОМЧЕТА ПОЗВОЛИЛИ СИ ДА ХВАНАТ ТЕЗИ МИГРАНТИ НАРУШИЛИ ЗАКОНА КАТО ПРЕСЕКЛИ ГРАНИЦАТА НЕЗАКОННО

10

Анонимен

преди 8 години

Защо се хващате за цигарите и пижамата?! Всички и малки момиченца пазаруват сутрин, кой как е спал! С неизмити очи и не сресани!

9

Анонимен

преди 8 години

не се правете на луди!!намерена в наркосвърталището на Провадия-мъртва.Нали преди известно време ловиха наркодилъри в Провадия?!Що не търсят там?И братчедите казват,че е имало дългове на бащата,та затуй е платила дъщерята.

8

Анонимен

преди 8 години

Младоженеца се изплаши и й тегли ножа! Ромска традиция, нямате право да им се бъркате.

Жалко за детето!!!Мир на праха и!!!!Каквото и да кажа е излишно!

Жалко за детето!!!Мир на праха и!!!!Каквото и да кажа е излишно!

5

ноби

преди 8 години

Ми излязла за цигарки и решила да изкара някой лев, ама не попаднала на клиент. Рисковете на професията

4

Анонимен

преди 8 години

Е, как ще излиза по пижама за цигари? Или си ненормален, или имаш родители ненормални, или ужасен провинциализъм.

3

Unufri

преди 8 години

"Родителите на момичето все още не са се върнали от Германия."Извинете, детето ви е изчезнало на 22-ри март. Какво правите в Германия!?

2

Бачо Илия

преди 8 години

Слязла да купи цигари!? Не е ли забранено да се продават на лица под 18? И то по пижама!? И после се качва в кола, т.е. излиза май, че не е отвлечена точно... Дано този път полицията реши да си свърши работата, и то бързо, защото това е убийство на едно малолетно дете!

1

Сигурно

преди 8 години

ще го намерят убиеца-колкото намериха онзи дето закла момчето в София!