134

'

преди 8 години

Вътрешният министър може и да се е разграничила от похватите на премиера, но за сметка на това премиера чрез парламентарната си група бламира министъра относно реформите в МВР.След като членове на правителството използват често сурат-тефтеря за да правят политически изявления, логично възниква въпроса: За чий хей са стадото PR-и и прес отдели?Най-силни критики отправят медии от страни, които се провалиха с интеграцията на малцинствата от които пък се пръкнаха новите терористи.бхк да си лаят..

133

бай Вълчо от Хисаря

преди 8 години

Тая кака направо разби конкуренцията.Записала е че, само компетентните органи могат да преценят кое е целесъобразно за бежанците.*** тя е социо.т.е. социолог.Откога социолозите разбират от сигурност, охрана и т.н.А, бе що не ходи да нюха тенжерите в някой ресторант, ами се прави на голям разбирач по полицейски , гранични и т.н. въпроси и задължения.Един гювеч не може да сготви тази кака , ама си е министърка по всички въпроси.

132

Анонимен

преди 8 години

Точно тия граждани едва ли доброволно са отишли да свършат това дело, много по вероятно е да им е платено, защото едва ли едни криминални типове ще тръгнат яй така безплатно да свършат нещо. Личи си че са организирани и си личи и от кого

131

срам

преди 8 години

Не е за вярване до какво падение е достигнала България. Министъра на вътрешните работи да порицава гражданите, които са свършили това, което е нейно задължение и да защитава в същия случай тези, които са нарушили границите на родината ни.

130

Анонимен

преди 8 години

След освобождението на България турски войски не са влизали в България ФАКТ но сръбски, румънски, гръцки, и разбира се руски да ФАКТ другарю съветски патриот не виждам обаче това да те е обезпокоило много защо ли. Може би щото не си патриот а агент на Кремъл. А и да получаваш от мен три минуса

129

БЪЛГАРИН

преди 8 години

ТАКИВА КАТО ТЕБЕ , ПО ВРЕМЕ НА АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ В БАТАК ---СЛЕД ЗАВЗИМАНЕТО НА ВЛАСТТА , СА ХОДИЛИ ДА МАРОДЕРСТВАТ ПО ТУРСКАТА МАХАЛА ЗАТОВА СА ГИ КЛАЛИ , КАТО КУЧЕТА!!!ТОВА , НАВСЯКЪДЕ Е ЗАКОН----ХВАНЕ ЛИ СЕ "МАРОДЕР"--застрелва се на място!!!/...или го колят --като псе../НЕ СЕ ПРАВИ НА ГЕРОЙ ----ТИ СИ САМО ЕДИН НЕЩАСТЕН ВЪШ.КАР!!!!!

128

Анонимен

преди 8 години

Ми те по тай логика и сърбите ако поискат ще минат границата. И ако случайно не знаеш другарю сърбите за разлика от турците са го правили и при съединението на България с източна Румелия и след това. Гърците също. Но тук явно цялата истерия е защото сърбите са балканската любовница на Москва а Турция не е. И въобще някога вие другари ще се заинтересува те ли някога как се държат с българското малцинство в Сърбия, Македония или щото са съюзници на Кремъл това не ви интересува. А да и -

127

Някой си

преди 8 години

Оставака, давай я по-бързо, че след гражданските арести да няма граждански съд за теб, Министъке!

126

Анонимен

преди 8 години

КОЙ СИ ТИ , БЕ........ТА ДА СЪДИШ ХОРАТА И ДА ГИ НАКАЗВАШ...??!ТИ СИ ЕДИН ГОЛЬОВЕЦ .....ЖАДЕН , ДА СЕ ПОКАЖЕШ ...ЧЕ СИ НЕЩО !!!ТИ СИ КРАДЕЦ , МАРОДЕР.......и ПРЕСТЪПНИК НА ЗАКОНА!!!!ТАКИВА ---ГИ РАЗСТРЕЛВАТ , НА МЯСТО ........ПРИ ВСЯКА ЗАКОННА, и.......ЗДРАВА ВЛАСТ!!!!!ЦАЦАРОВ Е ПРАВ---------ДА ВИ СЪДИ И В ЗАТВОРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

125

МАЙОРА!

преди 8 години

ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА ---СЕ ПАЗИ ОТ ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ И ПОЛИЦИЯ!!!!!!ВИЕ КВИ СТЕ ,БЕ........!!!!ВИЕ СТЕ САМО ....МАРОДЕРИ И ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!!

124

Я , СТИГА ,БЕ ...

преди 8 години

КВИ СА ТИЯ "ГРАЖДАНСКИ АРЕСТИ", БЕ.....ТО СА СИ ЧИСТА ПРОБА МУТРЕНСКИ ИЗЦЕПКИ!!!!НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ---ТОВА СЕ НАРИЧА "МАРОДЕРСТВО"...ВЗИМАТЕ НА ХОРАТА ПАРИТЕ , БИЕТЕ ГИ ,ВРЪЗВАТЕ ГИ , УНИЖАВАТЕ ГИ ....И ДОРИ НЕ ГИ ПРЕДАВАТЕ НА ГРАНИЧАРИТЕ!!!ВСИЧКИ СТЕ , КРАДЦИ И МАРОДЕРИ ----ПЛАЧЕТЕ ЗА ЗАТВОРА И ЗА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ !!ЗА МАРОДЕРСТВО ---СЕ НАКАЗВА СЪС СМЪРТ!!!!!!!КВО СЕ ПРАВИТЕ НА "ГЕРОИ" .......ВЪШ.КА.РИ.....НЕЩАСТНИ !!!!КУРШУМ ЗА ВАС...!!!

123

Ади бе

преди 8 години

Трепи фуражките. Хем *** хем нагли.Най-големите мухльовци са с фуражки.Само нагъват народния хлебец.

122

Анонимен

преди 8 години

Държавата е умишлено абдикирала от задълженията си и затова хората трябва сами да вземат нещата в ръцете си . Не е лошо накои от командирите в Ямболско и Бургаско да призоват за защита на границата ни ,служилите при тях воиници . Ще стане доста интересно,защото ще се отзоват доста от тях .

121

Анонимен

преди 8 години

Хайде Бъчварова да обясни защо нейните подчинени при арести на престъпници вместо белезници използват свински опашки.

120

Анонимен

преди 8 години

Бъчварова звучи като пресаташе на ИДИЛ

119

Анонимен

преди 8 години

Р.Бъчварова показа,че не може да защити позицията,която заема,т.е. не се справя с работата си.Цялото управление показва,че няма държава.А щом това у-ие не може да се справи с нелегалната миграция,на ход са гражданите.Сега ще донесат от девет кладенеца вода за да докажат колко са лоши тези момчета,които се опитват да спрат "добрите" нарушители на държавната ни граница.Защо ли не сме изненадани.Все пак живеем в абсурдистан.

118

Анонимен

преди 8 години

какъв граждански арест?! утре може да искат да арестуват развилнели се роми! или пък, не дай боже, да решат да извършат граждански арест на крадливи и самозабравили се политици, бизнесмени, или висши правосъдни кадри!!! къде дават така?! ама ха!!!

117

Анонимен

преди 8 години

Ненавиждам мазната самодоволна крокодилска мутра на шефа на хелзинкския комитет.Снощи обясняваше на Милен Цветков как тези момчета са по-виновни от нарушителите на границата.Милен винаги има готово мнение, кани гости и им го кприещи , задушава гостите с реклами.Димитър Стоянов говори добре.Никой не коментира темата за турската партия от шпиони и кирякстефчовци!Това с доброволците ме навежда на мисълта, че пречат на тирлимишинката-събирането на парици за герберици за изборици.

116

Румен

преди 8 години

Как и откъде да започнем. Първо премиера подкрепя доброволческата работа. Ние новите доброволци няма да хващаме бежанци и след като ги наритаме и ги оставим без пари да им дадем свински опашки. Пример отиваме при Мая Манолова, да и помагаме за Топлофикация. До сега тя само говори, говори, говори- резултат няма.А харчи български пари. за работа. Или отиваме в някоя банка, или Сметната палата

115

Анонимен

преди 8 години

Ще защитим собствеността и живота си въпреки пречките които ни създаваш, не само си евтина но и опасна за държавата като цяло.