10

Анонимен

преди 8 години

те хубаво искат количество, ама трябва и качество. Файда да сме с прираст няма ако е от тези не работещите...

9

Истината

преди 8 години

ДОД върху 500 лева, сега е 50 лева, върху 800 лева е 80 лева и т.н. Ето го парите за стимулиране на раждаемостта, като това е и стимул за изсветляване на доходите. Ако вместо детски, не ти взимат ДОД, ще имаш стимул да не криеш част от доходите си. Ако освен ДОД се намалят и плащанията за осигуровките при семействата с деца, нещата отиват в правилната посока, защото това си е вдигане на реалните доходи, т.е. точно това от което се нуждаем.

8

kj

преди 8 години

До ИстинатаПречи бе човек, пАри няма, държавата живее от данъци, това, което предлагаш няма как да стане. Ако допуснем, че има чуждестранни инвеститори, от които да се смуче- да, но не сме такава държава. Следователно пари се вземат от малкия човечец и като не достигат- вдигат се данъците и толкова, точка... Ако се приеме твоята оферта, бразилците ще възстанат, а от другите ще вземат по-малко пари.

7

oggi

преди 8 години

Drajte gi oste na minimalna zaplata 200 evro...diskriminiraite oste mestnite predpriemachi... v Evropa ima stara praktika da palvat problemnite parlamenti...

6

Истината

преди 8 години

Какво пречи да отпаднат детските и вместо тях родителите да не плащат данък общ доход (ДОД) по разни варианти в зависимост от броя не децата? Примерно семейство с три и повече деца деца да не плаща ДОД, с две деца да плаща да кажем 1/3 от ДОД, а с едно дете да плаща половината от ДОД.

5

kh

преди 8 години

Мисля, че със 16 лв месечно всички ще почнат по цял ден да се клатят и скоро няма да има къде да се събираме на тази територия. Драстични мерки...

4

Истината

преди 8 години

Има голяма идея да се използва облагането, но в случая е погерберена, т.е. нищо добро няма да излезе от нея.Основното е, че трябва да се заменят помощите с данъчни отстъпки. С други думи, да се замени даването на пари, с невземане на пари. В идеалният вариант това наистина се прави с семейно подоходно облагане, но за такова в България се говори от 26 години, но нищо не се прави и скоро няма да се направи. Затова е по-добре да отпаднат всякакви детски и помощи, за сметка на малки данъци.

3

Анонимен

преди 8 години

Късно е, чада мои, късно е. И по пет деца да започне да ражда българката, не можем да ги стигнем ония с буквата "ц". Изтървано е положението.

2

Анонимен

преди 8 години

Доходите, доходите увеличете - заплатата. Данъчното облекчение е безмислено. Ако ще и данък ергенин да сложите, пак няма да се юрнат хората да правят деца! Заплащането е големия проблем. О, вярно, забравих, че получаваме средно по 950лв.

1

Анонимен

преди 8 години

Добре де, не ви ли е малко срам да се показвате по телевизиите постоянно. Ами за днешното трагично положение и ти Христова имаш дейно участие. За единия хонорар от 40-50 лева сте готови и ла.*** да ядете.