12

Анонимен

преди 8 години

До 13Причината за да искат много от македонците да са югославяни е ПРОПАГАНДАта на СФРЮ още при Тито ,както и политиката на Г.Димитров които е говорел за македонско малцинство в България.

11

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се внимава много с паспортите за така наречените "македонци", а всъщост фиромци или южни сърби, защото лазят и правят мизерии в БГ в полза на Сърбия и Фиром(Южна Сърбия). Трябва да се гледа бащата, майката, дядовците и бабите да нямат сръбски, влашки, гръцки или какъвто и да е не-български произход, както и да не са работили във вреда на БГ интересите. Само при тези условия може да получи БГ паспорт. П.С. Останалата юго-рая не ме интересува и да не се мяркат в БГ ...

10

Анонимен

преди 8 години

е, същите тези *** от тази държавна администрация са били изпратени през 1943 г. в Македония да 'управляват' - чиновници от кол и въже, връзкари от врачанско, казанлъшко, бургаско и прочие..около нула човека с корени от Македония или познаващи проблемите..нищо чудно, че 5 години след това, 90% от българите в Македония са предпочели да станат югославяни - разбрали са какво означава дървена корупирана бг администраторска кратуна..

9

Анонимен

преди 8 години

До МНЕНИЕ1.Няма как да объркаш македонец с албанец или косовар !!! Доказва се !2.В изброените случеи от статията : 2 сестри -на едната се дава,на другата не- това е недопостимо.

8

Анонимен

преди 8 години

..Той припомни, че Патриотите са част от управляващото мнозинство...т.е. цуциалистът не е пропуснал да излъже мазно! не са част от управляващото мнозинство, а парламентарно подкрепят повечето проекто закони на управляващата коалиция..има доста голяма разлика, но на биесиепието не им е особено изгодно...особено с офшор- скандала сега и техните банкери..

7

Анонимен

преди 8 години

До МНЕНИЕалбанците как ще доказват бг произход?

6

МНЕНИЕ

преди 8 години

Мое мнение - Трябва да се спре издаване на БГ Паспорти на Македонски Граждани (БЮРМ) .В момента ИДИЛ започва настъпление през тази територия - пишат се от БЮРМ косовари и албанци и така получават достъп до ЕС .Това е една от причините България да не се приема в Шенген .

5

Анонимен

преди 8 години

Ами то в България има доста подобни случаи. При нас на етажа имаме съседи, двама братя - единият също е българин, докато другият е македонец.

4

НЕ РАЗБИРАМ

преди 8 години

Не вярвам в Държавната Администрация да има толкова глупави хора че да не различат две сестри .Но има и сестри от различни бракове и доведени .Да не се окаже *малката булка*?

3

Един Българин

преди 8 години

"О , майко, моя - родино мила" ... да се смея ли , да плача ли ...

2

Анонимен

преди 8 години

Оставка и за бОЙКО с много малко б

1

д-р Търбухиян

преди 8 години

Българите зад граница страдат от българската администрация - ми сигурно. Те да дойдат да видят как страдат българите в България от администрацията, ...