26

Анонимен

преди 8 години

Абе другари че каква пък е разликата между комунистите и нацистите концлагерите ли им бяха различни, че той Сталин си ги използваше тия на Хитлер с години, да не би пък идеологията да им е различна или пък нрава или пък Сталин не изселвал цели народи и не убивал евреи

25

Ивелина

преди 8 години

Това, че са "хванали" тази фирма, не означава, че с нейното унищожаване ще се почисти света! Светът бъка от такива фирми! Това не е нещо ново под слънцето!Това е просто подхвърляне "кокал" на журналистите, за да се разправят с нежелан конкурент. "Елементарно, Уотсън!"

24

Анонимен

преди 8 години

Единствения съюзник на нацистите до нахлуването на Хитлер в Русия беше самата СССР и това е факт другари нацистите и комунистите дружно си разделиха Полша и я сринаха пак ръка за ръка хванати

23

Анонимен

преди 8 години

до 30: Изглежда, че това не пречи на путиновия клан да има офшорки при "нацисти и фашисти" !

22

Анонимен

преди 8 години

а ве, панама чий протекторат е? Значи бивши нацисти организират офшорни фирми в протектората на САЩ - Панама?! Има ли край колаборацията на американците с нацисти и фашисти? И докога американци и англичани ще си издържат икономиките с изпрани в офшорки пари?

21

Анонимен

преди 8 години

След като Путин анексира Крим се оказа, че е наследство от дядо му, а сега разбираме, че баба му Путина е оставила няколко офшорки в Панама !

20

Анонимен

преди 8 години

Ферди Поурш (Порше) също е угаждал много на фюрера! Например, освен че обзавел заводите си за п-во на военна техника, лично подарил на любимия фюрер прототип на Народната кола - Бръмбар, по известен като битъл. Лично от него конструирана. Също така се досетил за т.нар. скрит карданов вал, оказал се изключително удачен за пустинята по време на африканската инвазия на вермахта. Има и значително количество танкови патенти. Дали е бил нацист?????

19

Спеца

преди 8 години

Е и какво стана ?Старите немски фашаги се съюзиха с новите американски глобални фашисти и си правят списъци за компрометиране на политически неприятели!То и за това няма ни един кьорав янки и американска фирма?Много жалко , но това вече говори за непрофесионална манипулация!Типично американски олайнявен компромат!

18

Анонимен

преди 8 години

Американците че са приютявали нацисти не е тайна. Въпросът е кога американец ще бъде осъден най-после?

17

Анонимен

преди 8 години

За г-н Обама се дочу, че е накарал със силата на мисълта си, една огромна комета да се отклони от треакторията си, и така е спасил земята от сигурна гибел! За по-сигурно се е покатерил на едно дърво пред Белия дом, за да е по-близо до астрономическия обект. Обаче наблюдателите видяли единствено катеренето и си направили грешни изводи. Никой не се досетил за какво всъщност става дума.

16

Анонимен

преди 8 години

За Путин скоро ще се разчуе че всеки следобяд около 17 часа изяжда по едно бебе. Личният му готвач потвърждава, че ги предпочитал алангле. А вечерите прекарвал в компания на извънземни, като кроели планове как да расипят демокрацията в щатите. Очакват се нови шокиращи разкрития!

15

demograph

преди 8 години

Хаха...новата опорна точка. Путин не е свил 2 милиярда, щом бащата на оня Фонсека бил нацист. Ами то и Путин е нашист. Каква е разликата.

14

Анонимен

преди 8 години

Дългогодишния председател на оон Курт Валдхайм най официално е бил надзирател в концлагер. По тоя случай изкара мандат и половина на високия пост. По едно време нещо не изпълнил указанията и се извади миналото му, което е било известно още докато е кандидатствал за поста, и айдееее фашиста аут! Изобщо в каквото и да се вгледа човек, вижда че е съшито с бели конци! Само едно нещо е постоянно и доминиращо - интереса на кукловодите.

13

Анонимен

преди 8 години

кръгът се затвори дългогодишният губернатор на най-емблематичният американски щат Калифорния и герой-символ на американската мечта - Шварценегер е син на нацист!

12

Анонимен

преди 8 години

А кога ще се забранят гeй браковете?

11

id

преди 8 години

Да си имаме уважението.Баща му може да е бил Хитлер, баща му си е за баща му, толкова.

10

Анонимен

преди 8 години

"След панамапамперс и "Фонсак Монсека":Разследващ консорциум базиран в Каспичан,днес заяви,че:Има снимков матриал от фейса,който уличава Путин във връзка не с Кабаева ,а с Кобилкина.Във Банк оф Кеспичан приближени на Путин са вложили 2 млрд. кеспичън $.Музикант приятел на Путин(не е Веско Маринов),имал на своя сметка пари,с които купувал на Путин винетки.Путин има нотариален акт за две кози,обмитени като "каубойски ***"Документите ще бъдат публикувани в 21 ч. кеспичън тайм."

9

Анонимен

преди 8 години

14 топла , нацизмът и комунизмът са от една порода античовешки утопии

8

Анонимен

преди 8 години

и какво като е бил нацист? каква е връзката, ***?

7

Odysseus

преди 8 години

Кръгът се затвориОфицерът от КГБ наследник на НКВД се възползва чрез поставени лица от услугите на дете на есесовец . Това не съм го измислил аз а ТЕ участниците в прането на пари